äiti ja melukylän lapset - Banneri

Ihanaa helmikuista iltaa. Kuinka moni on nauttinut näistä keleistä vai joko riittäisi ja kevät saisi tulla? Tämä talvi, varsinkin tämä helmikuu on ollut mieletön. On tullut ihan ne oman lapsuuden talvet mieleen, jolloin oli oikeasti paljon lunta ja kaikki tekeminen, joka talveen kuuluu oli mahdollista.

Täällä on nautittu lasten kanssa todella tästä. Ollaan saatu tehtyä pihaan mäki, josta laskea pulkalla. Joissakin kohdissa meidän pihaa lunta on minua yli polvien, miten siistiä. Ollaan saatu tehtyä monta lumiukkoa, on saanut hiihtää, luistella, tehdä lumilyhtyjä ja vaikka mitä. Ja kolattavaa on meidän pihassa riittänyt vaikka kuinka, siitä minä nimittäin tykkään. Puhumattakaan näistä aurinkoisista ilmoista, joita nyt on ollut.

Tämmöinen talvi on täydellinen

Omassa lapsuudessa ei ollut talvissa pulaa lumesta, vaan sitä todellakin riitti. On ihan huikeaa, kun näkee omissa lapsissa sen riemun, kun lunta on. Niin monta lumetonta tai lähes lumetonta talvea heidän lapsuuteen on mahtunut. Nyt sitä lasten iloa katsellessa tekee mieli mennä mukaan mäenlaskuun yms ja niin olen kyllä mennytkin, ihan parasta. Välillä olen tainnut jopa olla se innokkain, heh.

Lisäksi ollaan monena päivänä napattu kamera mukaan ja lähdetty kuvailemaan. Rakastan niin tätä valoa ja se tuntuu antavan ihan valtavasti energiaa. Itse en oikeasti välitä pimeästä, joten lumen mukana tullut valoisuus ja kevättä kohti mennessä herään kyllä täysin eloon. Samoin kuvaaminen on lisääntynyt taas paljon.

Yleensä odotan kevättä saapuvaksi ja talvi saisi mennä nopeasti ohi, mutta nyt ei ole tullut sitä tunnetta. Tämmöisestä talvesta mä todella nautin ja ulkona tekisi mieli olla aina vaan enemmän. Tosin nyt ollut muutamana päivänä tosi paljon pakkasta ja silloin ei olla kauan ulkona oltu.

Todella toivon, että seuraavakin talvi olisi tämmöinen ja lunta riittäisi. Mutta varuiksi se on kuitenkin otettava nyt tästä kaikki ilo irti, jos käykin niin, että seuraava talvi on jälleen lähes lumeton.

Oikein iloista viikonloppua sinulle!
Meitä voit seurata myös instagramissa _terhin_.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X