äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meillä on ollut hankintalistalla hommata meidän ekaluokkalaiselle uudet silmälasit, sen jälkeen kun käytiin Tayssissa silmälääkärillä tarkastamassa näkö ja saatiin tietää näön pysyneen samana ja lapulle lasien vahvuudet. Selailin eräs ilta facebookkia nukkumaan mennessä ja yhdestä ryhmästä pomppasi eräs mainos silmille ja se tuli kuin tilauksesta. Mainoksessa luki näin ”Tarjoamme kaikille ekaluokkalaisille ilmaiset silmälasit lääkärin määräystä vastaan. Ei pöllömpää!” Kyseessä oli SilmäasEman mainos.

Tämähän oli ihan loistava, sillä meillä oli lääkäriltä saatu ”resepti” ja meidän tyttö sattuu vielä olemaan ekalla luokalla, joten aloin selvittää tätä. Ensin ajattelin, että tarjous koskee vain niitä, jotka saavat ihan ensimmäiset lasit, mutta ei, ei haittaa yhtään jos on jo lasit. Niinpä me ajeltiin nyt viikonloppuna katselemaan laseja.

Löydettiin niin ihanat silmälasit meidän ekaluokkalaiselle

Jotenkin kuvittelin, kun tämmöinen tarjous on, että voiko siinä olla vielä niin, että se on joku muutama lasimalli, josta voi valita. Mutta ei, se koski sitä koko valikoimaa ja tytär sovitteli vaikka mitä laseja siitä nuorten hyllystä. Lopulta löytyi jopa neljä mallia, joista itse karsi kahteen ja niistä valitsi suosikin ja ne sitten laitettiin tilaukseen. Ja kuitille piirtyi lopulta summaksi tasan 0 euroa.

Halusin siis tulla vinkkaamaan tästä tänne blogiinkin, instagramissa tästä olenkin nyt paristi vinkannut, sillä jos täältä löytyy vanhempia, joiden ekaluokkalaiselle on hankintalistalla silmälasit. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää, vaikka sitten varalaseiksi. Me jäädään nyt odottelemaan uusien lasien saapumista, kolmisen viikkoa sanottiin meille aikatauluksi siihen, kun saataisiin lasit käydä noutamassa. Tytär sanoi, että tuntuu pitkältä ajalta odottaa, mutta äkkiä se aika kuitenkin menee. Sitten saa pitää niitä vaikka kuinka paljon.

Mielestäni tällainen tarjous ekaluokkalaiselle on ihan mieletön ja mikä sattuma oli, että se mainos pomppasi silmille. Muuten olisi pian jäänyt meillä tämä etu vallan käyttämättä ja kun silmälasit ei todellakaan ole mitään halpoja. Meidän tyttö käyttää silmälaseja mielellään, ei ole valittanut ollenkaan, että ne olisivat jotenkin tylsät ja siksi oli itsekin niin innoissaan laseja valitsemassa.

Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X