äiti ja melukylän lapset - Banneri

Vappuaatto on ollut meille viime vuosina erityisen tärkeä, sillä se on toiseksi nuorimman tyttäremme syntymäpäivä. Tänään hän on jo kolmevuotias huippu tyyppi, jonka kanssa ei tule tylsää hetkeä. Mahtaakohan hänellä vanhempana olla railakkaita syntymäpäiväjuhlia ystäviensä kanssa? Tänä viikonloppuna ei sen kummemmin juhlita, kuin oman perheen kesken. Katsotaan voidaanko myöhemmin kenties jotakin juhlia pitää. Saisi sitten juhlittua kaikki lapset kerralla, kun osalla juhlat vallan jääneet kaikkien rajoitusten takia.

Aamulla kolmevuotias sai lahjaksi edellisessä postauksessani mainitsemat DVD:t sekä Pipsa Possun perheen. Näistä hän erityisesti piti jälkimmäisestä ja silmät kiiluivat onnesta, kun hän näki mitä sieltä paljastui. Tämä päivä onkin sitten kulunut niillä leikkiessä. Ainakin olivat kovin mieluisat. Näillä tullaan varmasti leikkimään vielä paljon.

Kolmevuotias on hauska ja energinen tapaus

Tänään on jo herkuteltu itse tehdyillä munkeilla ja osa on juonut simaa. Synttärisankari ei simasta välittänyt, mutta munkki on uponnut hyvin. Vappupalloksi valikoitui tänä vuonna mikäs muukaan kuin Pipsa Possu. Pallot hankittiin jo viime viikolla ja vieläkin on ehjänä, ihmettelen suuresti, sen verran paljon niiden kanssa on puuhailtu.

Kolmen vuoden takaa putkahtaa mieleen aina hauska muisto, kun synnärillä aamusta lääkärin luokse pääsyä odotellessa, sairaalaklovni tuli soittamaan ukulelea ja laulamaan Robinin Puuttuva palanen laulua. Osastoa koristeltiin parhaillaan serpentiineillä ja ilmapalloilla. Se on jäänyt hyvin mieleen. Siitä ei kauan mennytkään, kun meidän vappuvauva syntyi. Niin ihania muistoja.

Nyt tuo pieni käärö on niin menevä kolmevuotias, että hyvä jos perässä pysyy. Hän laulaa itse puuttuva palanen laulua, joka sekin on saanut nyt ihan uuden merkityksen sen klovnin esityksen myötä. Juttua tältä pieneltä tulee ja hän päpättää kuin mikäkin papupata, niin hauska kuunnella, vaikka välillä voisikin pitää höpinöistään taukoa, heh.

Hän on myös rohkaistunut viimeisen vuoden aikana todella paljon. Edelleen on vähän arka ja ennemmin aina tarkkailee pitkään uusissa tilanteissa, mutta hyvä niinkin, ettei ole aina suin päin menossa. Mutta kun verrataan vuoden takaiseen, niin muutos on ollut ihan valtava.

Onko täällä muilla vappuaattona tai vappuna syntyneitä? Ihanaa vappua!
Instagramista meidät löytää @_terhin_

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X