äiti ja melukylän lapset - Banneri

Aurinkoista sunnuntaita ja mitä ihaninta äitienpäivää kaikille äideille, etenkin omalleni. Vietän tänään kuudettatoista äitienpäivääni, miten ihanaa. Uskomatonta kuinka monta äitienpäivää sitä onkaan jo takana. Aamulla sain herätä pienimmän halaukseen tai sanotaanko halihetkeen. Niin kuin saan hertätä joka ikinen aamu. Sain ihania kortteja, nuorempi poika oli tehnyt kerhossa minulle kaulakorun ja ekaluokkalaiselta sain pienen pöytäliinan. Kukkia ja suklaatakin sain.

Ollaan syöty yhdessä valmistamamme aamupala ja lapset ovat vieneet mummulaan kukkia, kortin ja suklaata. Omalle äidilleni annoin kukkia ja kortin jo alkuviikosta, kun siellä suunnalla olimme käymässä. Nyt loppupäivä ollaan oman perheen kanssa ja ainakin ulkoillaan ja valmistetaan itsetehtyjä hamppareita ruoaksi.

Olisi hauska kuulla kuinka monetta äitienpäivää sinä vietät tänä vuonna?

Tai onko teillä äitienpäivässä joku perinne mitä noudatatte joka vuosi? Meidän perinteenä on lasten kanssa yhdessä välistettu aamupala ja sitten ruoaksi on joko grillattu tai tehty jotain muuta hyvää. Muuten päivä meillä menee normaaliin tapaan.

Olen todella kiitollinen siitä, että saan viettää äitienpäivää. Lapset eivät koskaan ole itsestäänselvyys. Tämän opin esikoisen jälkeen, kun toinen raskaus päättyi keskenmenoon. Jotenkin en edes osannut sitä ensimmäisen kohdalla pelätä, en tainnut koskaan edes ajatella, ettei raskaus menisi loppuun asti. Keskenmenon jälkeen en koskaan enää pitänyt lasten saamista itsestäänselvyytenä.

Mutta nyt oman perheen pariin nauttimaan  tästä päivästä ja samalla pyykkikoneet laulamaan, sillä siitä hommasta ei tule vapaapäiviä pidettyä tai muuten kasaantuu kivat pyykkivuoret.

Olen maailman onnellisin, kun saan olla äiti!
Instagramista meidät löytää @_terhin_

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X