äiti ja melukylän lapset - Banneri

Sinun pieni kätesi tarraa minun käteeni ja kietoutuu sen ympärille tiukasti. Kävelet vierelläni jo niin varmoin askelin ja välillä katsot minua kohti ja lierihattusi alta näen suusi olevan leveässä hymyssä. Pieni sormesi osoittaa milloin mitäkin ja koitat kovasti kertoa mitä ihmettelet. Saanko ihmetellä milloin minun vauvasta kasvoi 1v 6kk taapero?

Aika saisi nyt hieman hidastaa, vaikkakin tämä on ihana ikä. Hän on kaikesta kiinnostunut, innolla kaikessa mukana ja mitään pahoja hepslaakeja ei vielä saada. Harmitukset unohtuvat nopeasti, nukutaan päiväunia, täysiä yöunia ja kävellään itse ja viihdytään kuitenkin rattaissakin. Joka päivä hän oppii jotakin uutta, puhetta koitetaan kovasti tuottaa ja muutama uusi sana sieltä on tullutkin.

Hänellä on isosiskonsa kanssa oikein hyvät yhteiset leikit, vaikka välillä se menee siihen kumpi saa leikkiä milläkin, mutta taaperon saa kyllä hyvin harhautettua vielä muihin leikkeihin. Lähinnä kaikki tavarat mitä hän näkee tai mihin hän on koskenut tai voisi koskea tuntuvat kuuluvan hänelle. Sen on kyllä huomanneet kaikki täällä taloudessa asuvat, heh.

1v 6kk taapero ei vierasta oikeastaan ketään, vain joskus menee huuli rullalle ja jännittää

Maskipäiset ihmiset eivät ole ollenkaan jännittäviä, onhan hän tottunut siihen koko elämänsä ajan. Kävimme hänen isoveljen 6v neuvolassa, jossa hän kiipesi terveydenhoitajan syliin istumaan ja istui siinä tyytyväisenä. Ihana kyllä, kun hän menee monen syliin, kun hänen isosiskonsa oli tässä ihan toista maata, eikä tyyliin suostunut edes isovanhempien syliin. Taaperolla on muuten hauska tapa, kun haluaa jonkun syliin. Hän lähtee peruuttamaan sitä ihmistä kohti. Ollaan miehen kanssa puhuttu, että hänellä pitäisi olla sellainen peruutusääni.

Päivittäin hän antaa valtavan määrän haleja ja suukkoja. Pienet kädet kietoutuvat usein kaulan ympärille. Hän tykkää siitä kun häntä matkitaan asioissa ja pitää kovasti kirjoista, tykkää erityisesti selailla niitä itse. Lukija saakin olla aika nopea, tosin taas joidenkin sivujen kohdalla viivytään pitkäkin aika ihmettelemässä. Ulkona keinuminen ja hiekkaleikit on parasta. Hän myös tykkää tiputtaa pallon koripallokorin läpi, joten nostella saa monta kertaa päivässä.

Tämä meidän 1v 6kk taapero on ihana ja kanssa elämä on tällä hetkellä oikein ihanaa ja leppoisaa. Valloittavan ihana pieni tyyppi.
Iloista viikonloppua juuri sinulle!
Meitä voit seurata myös instagramissa @_terhin_

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X