äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tekisi jo niin mieli aloittaa lahjojen paketointi. Oikein odotan sitä hetkeä kun pääsen rapistelemaan kääreitä. Pitää kuitenkin vielä malttaa sen kanssa, sillä lahjat on helpompi pitää piilossa, kun ne ei ole vielä kääreissä. Nyt niitä on ripoteltuna pitkin asuntoa eri paikkoihin ja hyvin ovat saaneet olla jemmassa rauhassa.

Kun ne sitten laittaa kääreisiin, ei niitä pysty enää sulloa samalla tavalla nykyisiin piiloihin. Haastavaa on myös se, että muutama viime vuoden piilo on täynnä kaikkea ihan muuta. joten sinne ei millään saa mahtumaan paketoituja lahjoja. Meillä ei lapset onneksi niitä edes etsi, eikä heillä paljon ole siihen edes mahdollisuuksia, mutta en halua, että eteen tulee tilanne jossa lapset lahjakätkön löytävät. Sitten uteliaisuus vasta herääkin. Pannuhuone on ollut meillä monena vuonna käytössä, mutta nyt sinne ei kyllä näitä saa.

Paketointi on niin parasta, vielä kun olisi hyvä paikka jossa sen tekisi

Paketoimista hillitsee hyvin myös se, ettei meillä ole oikeastaan edes kunnon tilaa missä sen tekisi. Joko se häiritsee jonkun unta tai paikka on niin keskellä kaikkea, että joku saattaa yllättää vielä nukkumaanmenon jälkeenkin. Oikeastaan pesuhuone olisi ainoa paikka jossa sen voisi tehdä muiden hereillä ollessa edes jotenkin. Instagramin puolella kyselin, missä paketoitte lahjoja ja autotalli oli aika suosittu. Voi kun olisikin sellainen, olisi aika kätevä.

Yksi hyvä mahdollisuus olisi se, että mies lähtee ulkoilemaan lasten kanssa ja paketoin lahjat sillä välin tai ainakin osan. Se on koettu muutamana vuonna toimivaksi. Nyt muiden ollessa koulussa ja esikoulussa voisi olla hyvä sauma, mutta pienin kaksikko on aina siellä missä minäkin, joten silloinkaan se ei ole mahdollista. No mutta eiköhän sille taas jokin paikka löydy, jossa ne kaikki kääreisiin saa.

On tämä aika vuodesta vaan ihan parasta. Pitäisi käydä ostamassa kaupasta lahjapaperia, teippiä ja muutama muu juttu. Jotain viime vuotisiakin saattaa vielä kaapista löytyä, pitää kaivaa nekin esille. Paketointi on niin kivaa puuhaa, varsinkin jos sen voi tehdä ihan rauhassa. Rakastan niin ostaa ja antaa toisille lahjoja. Ja aattona on ihana seurata, kun kääreistä paljastuu niitä lasten toivomia juttuja. Joko siellä on paketointi aloitettu? Missä sinä paketoit?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X