äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tuntuu kuin huhtikuu olisi tänä vuonna tullut ihan hetkessä. Maaliskuu meni ohitse niin nopeasti. Huhtikuu on kyllä ehdottomasti yksi lempi kuukauteni, onhan silloin syntynyt kaksi meidän tytärtä. Saa nähdä joko tämän kuun lopussa päästäisiin vähän juhlimaan syntymäpäiviä, toivon niin että silloin saataisiin olla terveenä.

Tämän vuoden alussa kun on ollut jos ja vaikka mitä tautia niin olisi todella helpotus jos nyt sitten voisimme nauttia huhtikuun terveenä. Täällä lapset odottaa pääsiäistä ja erityisesti osa vappuaattoa, kun päästään ostamaan vappupalloja. Täällä on jo kovasti esitetty toiveita millaiset pallot itselleen haluaisivat.

Huhtikuussa olisi myös vihdoin lapsimessut, mutta minusta tuntuu siltä, että tänä vuonna jätän ne välistä. Olisi aivan ihana kyllä mennä, mutta tämä alkuvuosi on sisältänyt niin paljon kaikkea ja vienyt aika tehokkaasti mehut, joten voi olla ettei energia vielä riitä lähteä. Nämä olisi ensimmäiset lapsimessut pitkään aikaan, joihin ei tulisi mentyä. Olisi kyllä aivan ihana päästä näkemään ihmisiä joihin on esimerkiksi somessa tutustunut, mutta tällä hetkellä tuntuu silti siltä etten vain jaksa kuitenkaan. Toki tässä on vielä aikaa muuttaa mieltänsä, mutta katsotaan nyt, kuinka tässä käy. Onko täältä moni menossa lapsimessuille?

Huhtikuu – Tekee jo vähän mieli suunnitella kesälle ohjelmaa

Kuukausi kun vaihtui huhtikuuhun hoksasi osa koululaisistakin, kuinka vähän koulua enää onkaan jäljellä. Kevät menee aina yhdessä hujauksessa. Kovasti heistä jo osa kesää odottaakin ja sitä kun aamuisin ei herätyskello soita. Kyllähän sen omistakin kouluvuosista muistaa, että sitä kesälomaa alkoi odottaa jo huhtikuussa ihan hirveästi. Yksi meidän koululaisista odotta kovasti luokkaretkeä, joka sekin on jo ihan pian. Luokkaretket oli kyllä keväässä ihan parasta.

Näin huhtikuussa sitä alkaa hieman jo tehdä mieli suunnitella kesälomalle jotakin puuhaa. Toivotaan hyviä kelejä, niin päästäisiin taas paljon mökkeilemään ja uimaan. Niitä täällä taitaa kaikki eniten odottaa, kuin myös huvipuistopäivää joka kuuluu meillä joka kesään. Ehkä se kaikki muu tulee taas kesän myötä sitten, kun näkee vähän millaisia menoja kenelläkin tulee.
Toivotaan, että huhtikuu on aurinkoinen ja monia ihania asioita täynnä.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X