äiti ja melukylän lapset - Banneri

Pääsiäismunat kuuluu niin pääsiäiseen. Meillä ei omassa lapsuudessa niiden kanssa muistaakseni ollut mitään perinnettä. Omille lapsille niitä on piiloteltu aina yhtenä tai kahtena päivänä.

Tällä hetkellä voi olla onnellinen siitä, että päätin ostaa ison kasan pääsiäismunia ja herkkuja heti silloin, kun Kindereitä alettiin vetää kauppojen hyllyiltä pois. Toissapäivänä kun ajattelin ostaa vielä muutamat lisää niin aikalailla ei oota myytiin. Ystäväni soitti tuskaillen, että löysi munia vasta seitsemännestä kaupasta johon meni. Onneksi siis ennakoin ja hain niitä ison kasan.

Perjantaina piilottelin lapsille muutamat munat ja nyt on munia saanut ottaa ihan muuten vaan. Voi olla, että tänään vielä haluavat etsiä herkkuja. Yksi säästi tälle viikonlopulle vielä virpomisherkkunsa viime viikolta, niin hänellä on herkkuja mukavasti. Pienin on myös saanut pari munaa, tosin ne ovat niitä pieniä ruohomunia. Niitä meillä onkin ollut paljon, kun tuntuvat lapsille maistuvan melkein parhaiten.

Pääsiäismunat on hyviä, mutta niiden yllätykset välillä aivan tilpehööriä

Tuntuu vähän, että noissa yllätysmunissa on kyllä nykyisin aika surkeita ylläreitä. Meillä on vieläkin tallessa ja lasten leikeissä aikoinaan minun ja mieheni Kinder munista saamia kilpikonnia, leijonia, krokotiileja, pupuja ja hippoja. Lapset niillä leikkivät aina välillä ja ehjiä ovat edelleen. Nykyisin tuntuu, että ne yllätykset on jotain ihme tilpehööriä.

Pandamunissa on onneksi ollut pandoja, joista lapset tykkää ja oikeasti niillä leikitäänkin. Harmillisesti on jo muutama panda ilman raajoja, kun ne vain irtoilevat tai menevät poikki. Ryhmä Hau munissa ollut leimasimia, jotka on ollut kivoja ainakin osan lasten mieleen.

Aika pettymys on ollut monen munan sisältö ja harmittaahan se lasten puolesta. Yksi odotti L.O.L munastaan jotain kivaa, niin sai sieltä pari värityskyvaa ja onnettomat pätkät jotain liitua, samoin tuli yhdelle Pipsa Possu munasta. Yksi taas sai Pokemon munastaan jonkin muovirämmäleen, eikä edes tiennyt lopulta mikä se oli. Ehkä he odottivat niistä jotain hahmoja kuten pandamunissa.

Silti, vaikka ne yllätykset on monesti ollut pettymys, haluavat he joka pääsiäinen yllätysmunia. Kyllähän ne kuuluu vahvasti ainakin meidän pääsiäiseen ja tullaan jatkossakin niitä ostamaan. Olisi vaan kiva, jos ne pääsiäismunat sisältäisi jotain muuta kuin muovitilpehööriä joka on lähes heti palasina eikä kestä leikkiä tai muutaman hassun värityskuvan. Kaikki hahmot tai pandojen kaltaiset yllätykset olisi ainakin meidän lasten mieleen. Mitkä on teidän lasten suosikki yllätysmunia?
Voit seurata meitä myös instagramissa.

Kommentit (10)

Ostin myös hieman etukäteen ja suosikiksi nousi kinderin puput. Niistä tuli kaikista meille sattuneista ainakin pääsiäisteemaisia hahmoja. Pupuja ja joku ankka ym. Nämä oli sen verran suloisia että jäävät leikkeihin. Paavo Pesusieni tarjosi pettymyksen ja niistä tuli noita aivan ihmeellisiä muovihärpäkkeitä. Onneksemme niitä ei montaa ostettu.

Tämä!
Lapset valitsevat munan paperikääreen perusteella ja toivovat jotain kivaa, samaan aikaan vanhemmat toivovat että munasta kerrankin tulisi jotain fiksua! Vielä kun perheessä on aina ollut se alle 3v niin hirveä vahtiminen/ paasaus että ne pienet osat eivät jää lattialle tms pyörimään. Kyllä ennen oli paljon parempia yllätyksiä!
Panda munista tuli jotain pieniä eläinhahmoja ja ne kyllä hajos heti, vaikka pikaliimalla liimattiin niin heti irtosi taas pää tms. Plääh..

Niinpä, olisi oikeasti kiva, että se yllätys olisi jotain jolla voisi leikkiäkin.
Voi hitsi. Meillä lähes jokaisesta pandamunasta tuli panda ja tällä kertaa yhdellä taisi irrota kädet, muut vielä ehjiä. 🙂

Meillä on siirrytty kokonaan yllätysmunista pahvimuniin. Niihin voi täyttää itse lapselle mieluisan yllätyksen ja suklaat syödään suklaina. Ollut toimiva käytäntö, kun munajahtiinkin löytyy paljon erilaisia pikkumunia, joista ei tule turhaa krääsää.

Kuulostaa hyvältä systeemiltä 🙂

Valitettavasti suosikkia ei löytynyt
Sekä Pokemon että dinosaurus-munissa oli härpäke ja aiheet vain niihin liimattavina tarroina. Todella tökeröä lasten huijaamista.

Tosi harmi, että sielläkin petyttiin munien sisältöön. :/

Meillä oli ihan kindereitäkin onneksi, paria ”turvallista laatua bongasin ja ostin ison kasan. Meillä on myös semmoisia ns.kestomunia mihin voi ite laittaa yllätykset sisälle ja ne on minusta kivoja, varsinkin kun yksi lapsi on maitoallerginen niin hänelle pistän tikkareita sinne. Parhaat yllätykset on yksiosaisia millä voi oikeasti leikkiä.

Oi, ihana että löytyi niitä hyviä Kindereitä. Ne on kyllä ehdottomasti omia suosikkeja maultaan. 🙂
Noi kestomunat on kyllä ihan huippuja ja varsinkin allergiselle ihan paras.
Kyllä. sellaisia kun löytyisi jokaisesta munasta. 🙂

Oi mahtava juttu, että olitte tyytyväisiä kinderin pupuihin. 🙂
Meillä ei noita Paavo Pesusieniä ollutkaan yhtään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X