äiti ja melukylän lapset - Banneri

Jotain uutta ja ihanaa itselle

Teksti Terhi

Olen jo pidemmän aika haaveillut yhdestä Marimekon laukusta. Harvoin sitä itselle tulee mitään ostettua, varsinkaan jos se on jotain arvokkaampaa, mutta nyt päätin kerrankin panostaa itseeni ja niihin juttuihin joita itse haluan. Jep tällä kertaa kyse on laukusta, sellaisesta jota en ole millään raaskinut ostaa aiemmin.

Mutta nyt päätin hankkia sen itselleni monen vuoden syntymäpäivälahjana. Kyseessä on Marimekon Gratha laukku. Arvokashan se on, mutta varmasti monivuotinen ja käy hyvin niin arkiseen käyttöön kuin juhlaankin. Tässä olen nyt monta vuotta kituutellut laukulla josta en tykkää yhtään, joten ihana päästä käyttämään laukkua josta oikeasti tykkää.

Kiva joskus ostaa itselle jotain mitä oikeasti haluaa

Pähkäilin kahden eri värin välillä, mutta lopulta päädyin mustaan, se sopii kaiken kanssa, eikä väriin heti kyllästy. Toinen väri  jäi kyllä houkuttelemaan vielä, mutta hitsi kun on sen verran arvokkaita, ettei nyt kyllä heti kahta voi hankkia, heh. Ja kun järjellä ajattelee, niin yhdellä laukulla pärjään kyllä oikein hyvin. Ehkä joskus vielä hankin sen toisenkin värin.

Tätäkin hankintaa pohdin ja pähkäilin kauan. Omien hankintojen kohdalla olen aina sellainen pohtia ja sitten pähkäilen, että raaskinko ja onkohan se nyt tarpeellinen. Toisaalta ihan hyvä ja toisaalta todella ärsyttäväkin piirre. Lapsille sitten taas kyllä hankin kaikkea, enkä sen enempää niitä hankintoja jaarittele. Nyt olen lähiaikona ostanut itselleni mekon ja tämän laukun, vielä ainakin kengät pitää ostaa.

Onko sinulla jotain mitä olet halunnut hankkia itsellesi, mutta aina siirtänyt sen ostamista? Oletko sitten lopulta päätynyt ostamaan sen kuitenkin vai onko se jäänyt kokonaan? Onko muitakin, joiden helpompi ostaa lapsille ja muille kuin itselle?
Voit seurata myös instagramissa.

Kommentit

6 kommenttia
Terhi

Kiitos, tykkään kyllä kovasti ja varmasti palvelee pitkään. 🙂
Niin on, usein sitä jättää ne itselle ostamiset väliin.

Avatar

Sievä laukku. ! Niin se menee täälläkin että äiti jää aina ilman jos käy vaikka kaupoilla 😃 mutta hyvä se on joskus itsellekin jotain ihanaa sallia.

Avatar

Meidän perheen taloudellinen tilanne on niin huono, etten käytännössä osta itselleni mitään. Esimerkiksi eteisessä seisovat tällä hetkellä vaihtoehtoina talvikengät ja varvastossut. Oikeasti tarvetta olis jonkin jortin tossuille tai tennareille, mutta en vaan raaski.

Meillä tinkivät halukstaan ja tarpeistaan kyllä teinitkin, mutta toki priorisoin heidän tarpeensa omieni edelle. Jos valita pitää, mielummin heillä sitten on ne kauteen sopivat kengät siellä koulussa.

Terhi

Kovasti tsemppiä sinne.♥ Löytyisikö kirpparilta kenkiä sinulle itsellesi, jos uusia ei ostaisi?

Avatar

Samoja fiiliksiä, lapselle ostaa mielellään (en kyllä sillekkään uutena) ja sitten itselle ei raaski koskaan mitään. Täällä pakollisella hankintalistalla kengät, kun jalat kasvoivat viime vuonna raskauden myötä. Onnittelut vauvauutisesta❤️❤️ Täällä tulossa joulukuinen jos kaikki menee hyvin, niin ihana jos blogissa kirjottelet vauvajuttuja!

Terhi

Onneksi itselle ostettuna ne kengät kestää käytössä pitkään. 🙂 Lapsille niitä saa ostella jatkuvasti.
Kiitos paljon ja onnea kovasti sinne myös.♥♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä