äiti ja melukylän lapset - Banneri

Jouluaatto on takana ja meillä se nyt ei ihan mennyt täysin niin miten oltiin ajateltu. Mutta ihana se jokatapauksessa oli, toivottavasti teilläkin.

Meillä osa lapsista sairastui flunssaan viikolla. Toivottiin ensin, että menisi parilla lapsista nopeasti ohi ja ei tulisi muihin, mutta lopulta tauti iski sitten lähes kaikkiin lapsista aattoon mennessä. Tosi harmi tilanne, koska se tarkoitti sitä ettei muutama sukulainen voi meille tulla. Vaikkei meillä olekaan koronaa eikä varmasti influenssaakaan, niin on myös ”perus flunssa” tarpeeksi paha.

Olen myös jännittänyt sitä, ettei vauva vaan saa sisaruksilta tuota tautia ja ettei tämä ole rs-virusta mikä meidän lapsilla nyt on. Toivotaan siis, että jos vauva tämän saa niin se olisi sitten lievä.

Jouluaatto oli onnistunut ja rento flunssasta huolimatta

Tänä vuonna koko joulu oltiin kotona. Se oli rento ja  mentiin ihan ilman erikoisempia aikatauluja. Saunottiin rauhassa ja katseltiin elokuvia, pelattiin viillä ja syötiin paljon. Saatiin onneksi osa läheisistä meille ja joulupukki kävi, tosin ei nähty sitä vaan lahjat jätti ulos josta lapset ne löysi.

Siinä se loppu päivä menikin, kun lapset avasivat lahjoja ja sen jälkeen niitä tutkittiin, niillä leikittiin ja uudet yökkärit puettiin heti päälle. Olihan sitä jälleen ilo seurata. Se aito ilo kun paketeista paljastuu juuri niitä juttuja joita lapset ovat toivoneet on ihanaa seurattavaa. Lapset myös vastavuoroisesti antoivat innoissaan läheisille meidän tekemät pienet muistamiset.

Vauvan ensimmäinen joulu meni sitten lähinnä nukkuessa ja sylistä touhuja katsellessa. Hän väläytteli mitä suloisempia hymyjä ja oli muutenkin koko päivän oikein hyvällä tuulella. Vauva sai myös paketteja, jotka sisarukset hänelle sitten avasivat aivan innoissaan.

Jouluaatto meni tosi mukavasti vaikka välillä pitikin  vähän pyyhkäistä jonkun vuotavaa nenää. Illalla vielä pyörähdettiin osan kanssa hautausmaalla. Sieltä palatessa istuin sohvalla ja imetin vauvaa, ehdottomasti parasta joululahjaa, kuusen valaistessa olohuonetta. Lopulta meistä kaikista tuntui, että joulumme oli rento, täynnä onnea ja joulun ihanaa tunnelmaa. Voit seurata myös instagramissa

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X