äiti ja melukylän lapset - Banneri

Toivottavasti sinun uusi vuosi on lähtenyt käyntiin mukavissa merkeissä. Ammuitteko raketteja? Täällä satoi järkysti vettä ja tuuli, joten päätettiin jättää ne muutamat raketit kauppaan jotka meinattiin ostaa ja katsoa ampuuko lähistöllä joku muu. Ja ampui muutama ja nähtiin hyvät ilotulitukset isompien kanssa. Pienimmätkin näki muutamat ennen kuin ehtivät nukkumaan.

Ollaanko siellä pysytty terveenä? Meillä on täällä muutama vielä flunssan kourissa, tuntuu olevan sitkeää sorttia, kun osalla kestänyt jo kaksi viikkoa. Tosi kiva, kun koko lasten loma näyttää menevän sairastaessa, ellei tässä nyt parannuta nopeasti. Eniten tuntuu ikävältä se, kun pienin on ollut kipeä. Hän onneksi on eniten tukkoinen vain aamuisin ja Baby vac on ihan huippu apu pienen nuhanenän aukaisuun. Ilman sitä ei kyllä olisi pärjätty. Myös meidän parivuotiaalle se on ollut suuri apu ja hän imuroi sillä itse nenänsä.

Jännä nähdä mitä tämä uusi vuosi tuo tullessaan

Ajatella, että koko vuosi on taas edessä. Tämä vuosi on erityinen siitäkin, että kuopuksemme täyttää yhden ja esikoisestamme tulee täysi-ikäinen, aika hurjaa. Onneksi noihin molempiin on vielä kuitenkin aikaa. Vauvakin vasta pari kuukautta ja esikoisella loppu kesästä syntymäpäivä. Tosin nykyisin on tuntunut siltä, että vuodet vain menevät kerta toisensa jälkeen nopeampaa ja nopeampaa.

Tämä uusi vuosi tulee näin ihan alkuvuodesta katsottuna sisältämään monia ihania juttuja joita odottaa. Toivon silti eniten, että saataisiin olla mahdollisimman paljon terveenä, sillä mikään sairastelukierre ei oikein houkuta nyt kun on vauvakin talossa. Isossa perheessä se nyt ei ole mikään kovin helppo juttu vältellä tauteja, mutta nyt kun isommat ovat kaikki koulussa, toivon, ettei niin moni tauti meille löydä.

Toivottavasti uusi vuosi toisi mukanaan kaikkea ihanaa teille kaikille siellä ruudun toisella puolella. Onko teillä jokin kohokohta tänä vuonna jota odottaa? Teitkö lupauksia tälle vuodelle? Minä en tehnyt, eikä tainnut pahemmin kukaan muukaan meidän perheestä. Tule ihmeessä seuraamaan meidän menoa myös instagramin puolelle. Ja vielä kerran ihanaa uutta vuotta 2023.

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X