äiti ja melukylän lapset - Banneri

Meidän tytär täytti tämän kuun alkupuolella kymmenen ja kaverisynttärit oli ehdottomasti pidettävä ennen hiihtoloman alkua (koska monella varmasti lomalle suunnitelmia), joten niitä juhlittiin nyt lauantaina.

Instagramin puolella seuraavat tietävätkin, että meillä jäi mies niitä pitämään ja minä lähdin neljän nuorimman kanssa pois jaloista vanhempieni luokse. Näin tytär sai ihan rauhassa juhlia syntymäpäiviään.

Tytär sai onnistuneet kaverisynttärit

Kävin ostamassa syntymäpäiville kaikki tarjottavat valmiiksi. Ei tehty kakkua tai leivottu muutenkaan mitään, vaan ostettiin jäätelöitä sekä erilaisia kastikkeita. Näiden lisäksi oli kolmea erilaista sipsiä, keksejä, karkkia, tikkareita, poppareita, lihapulla/rypäletikkuja, mehua, limpparia sekä pinjata.

Edellisenä päivänä katsottiin yhdessä tarjottaville kulhot ja täytettiin pinjata sekä laitettiin koristeet paikoilleen.  Näin seuraavalle päivälle ei jäänyt muuta kuin esille laittaminen, lihapulla/rypäletikkujen teko sekä juhlien pitäminen. Niin ja lumityöt, koska lunta sateli aikas reippaasti edellisen yön ajan.

Tähän asti olen itse aina hoitanut kaikki syntymäpäivät, mutta nyt tuntui niin hyvältä jättää näiden pitäminen miehelle ja noiden isompien lasten innokkaasti avustaessa kaikki oli sujunut hyvin.

Juhlien jälkeen tuli hyväntuulisia puheluita kotoa kuinka kaverisynttärit oli ollut kivoimmat synttärit ikinä ja kova kerronta mitä kaikkea olivat puuhanneet. Jäi kyllä itsellekin sellainen fiilis, että juuri näin oli nyt paras tapa pitää juhlat.

Sukulaiset kahvitellaan sitten joskus myöhemmin. Nyt oli tärkeintä saada pidettyä nämä kaverisynttärit. Vielä on tämä viikko koulua ja sitten saadaankin lomailla viikon verran.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X