äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tänään on varmasti monessa paikkaa satanut lunta ja päivityksiä lumesta on luultavammin saanut lukea paljon. Mutta minä myös kun muutkin! Musta on ihanaa, kun on lunta. Oli parasta nähdä lasten riemu siitä heti aamusta.

Aamu olikin yhtä ”Joko mennään ulos” hokemista, hyvä jos aamupalan ennättivät syödä. Ja lunta satoi niin hurjaa vauhtia, että uloshan se oli suunnattava. Myös taapero venytti sen verran päikkäreille menoa, että pääsin ensin ulos.

Taapero oli lumesta alkuun hieman hämillään

Tämähän on meidän taaperon ekoja kertoja kun näkee lunta. Joo näkihän hän jo vauvana, muttei siitä hänelle tuskin ole jäänyt muistikuvia. Hän on ensimmäisen talvensa ollut ulkona lähinnä vain nukkumassa vaunuissa joten nyt hänelle aukeaa täysin uusi maailma.

Ulos päästyä laitoin taaperon maahan istumaan ja hetken hän tönötti siinä aivan pölmästyneenä. Katseli ympärilleen ja jonkin ajan kuluttua lähti konttailemaan. Lunta oli sen verran reilusti, että lähes jatkuvasti meni lunta kasvoille. Hän ei kuitenkaan ollut siitä moksiskaan. Konttailu oli lumessa kuitenkin sen verran haastavaa, että kovan huudon kanssa siellä eteni. 

Muuten taapero taisi ihan pitää lumesta, vaikka siinä eteneminen olikin haastavaa. Jonkin ajan kuluttua hän lähti päikkäreille sisälle isin kanssa, jotta minä pääsin kolaamaan. Ennen sitä taapero pääsi kuitenkin pulkkailemaan ja se jos jokin nosti hymyn pienen kasvoille. Nautitaan tästä lumen tuomasta kauneudesta niin paljon kuin ehtii. Mitä mieltä siellä on lapset olleet lumesta vai vieläkö siellä odotellaan valkoista maata?

Kommentit (2)

Hei ihan mahtavaa että lumesta riittää iloa! Meillä huomaa kyllä kahden pojan välillä eron, toinen syntynyt talvella, rakastaa lunta yli kaiken. Toinen syntynyt keskikesällä ja ei tykkää kylmästä ja lumesta niinkään. Havaittava ero ollut jo vauvasta saakka.
Allekirjoitan kyllä tämän itsekin, kesällä syntyneenä talvi ei niin innosta, mies rakastaa talvea, syntynyt tammikuussa. Ihanaa talven aikaa sinne kaikille!

Tuo on kyllä totta. Itse rakastan kevättä ja olen keväällä syntynyt, joten ymmärrän hyvin kun teillä menee noin.

Harmillisesti lumesta riitti iloa lyhyeksi ajaksi, mutta eiköhän sitä lisää vielä saada.
Kiitos ja samoin sinne teille. ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X