äiti ja melukylän lapset - Banneri

Me ei olla oikein koskaan vietetty erikoisemmin halloweenia meillä kotona. Lapset tykkäävät pukea jotain pientä, kuten naamaria, hiuskoristeita, tummaa vaatetta, noidanlakkia yms. Ja joskus ovat käyneet joissakin halloween bileissä/discossa. Muutama päivä sitten tehtiin roikkuva halloween koriste lasten kanssa. Se onkin tyyliin ainoa koriste, mutta siinä on juuri sopivasti halloweenia juuri meille.

Ensin etsin netistä malleja lepakkoon ja haamuihin. Löysinkin sopivat ja ei muuta kuin leikkaamaan. Lapset piirsivät haamuille silmiä, tulikin aika ihania haamuja. Heistä se oli hauskaa puuhaa ja vanhin lapsistakin innostui leikkaamaan mun kanssa noita lepakoita.

Tämä halloween koriste tehtiin keittiöön

Käytiin lasten kanssa etsimässä sopivaa oksaa. Pyysin, että etsisivät sellaista monihaaraista ja vähän ”pelottavan” näköistä oksaa. Lopulta sellainen löytyi meidän pihasta. Se oli juuri sellainen ja ehkä hitusen parempikin mitä lähdin etsimään. Ja olipahan meillä mukava metsäretki pienten nuhanenien kanssa. Pienin matkusti tyytyväisenä rintarepussa.

Ruuvasin kattoon pari koukkua ja kiinnitin oksan siimalla keittiön ruokapöydän päälle. Lampunvarjostin sai siirtyä hetkeksi sivuun. Kun oksa oli ripustettu kiinnitin teipillä eripituisia siimoja hahmoihin ja niitä meidän keskimmäisen pojan kanssa ripustettiin paikoilleen.

Tämä meidän roikkuva halloween koriste on ollut lapsista hauska ja aina välillä käyvät heiluttamassa koristeita. Päätin jo, että oksa voi jäädä pidemmäksi aikaa. Siihen voi vaikka joulun lähestyessä laittaa patterikäyttöiset valot tai ripustaa joulupalloja. Ja vaikka molemmat. Vietetäänkö teillä halloweenia?

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X