äiti ja melukylän lapset - Banneri

Tän äidin pisti pedin pohjalle tällä viikolla rintatulehdus. Jokin aika takaperin se meinasi iskeä mutta selvisin ihan kotikonstein ja tulehdus ei päässyt iskemään kunnolla.

Nyt viime viikonloppuna olin jotenkin todella väsynyt ja olo oli ihan vetämätön. Maanantaina sille selvisi syy, kun vasempaan rintaan iski kipua ja punoittava kohta. Siinä koitin tiheästi syöttää, suihkuttelin lämmintä vettä ja tein taas kaiken miten ennenkin. Lopulta muutamassa päivässä kipu ja punoitus helpotti.

Rintatulehdus iski toiseen rintaan lähes heti perään

Torstaina se iski sitten kunnolla oikeaan rintaan. Punoittava alue oli iso ja kuume kipusi hetkessä yli 39. Siinä vaiheessa jo tiesi, ettei tässä enää kotikonstit tehoa. Niin monesti on ehtinyt rintatulehdus olla tässä vuosien aikana eri lapsien kohdalla, että kyllä sen tietää kun omat keinot ei enää auta.

Onneksi sain seuraavana päivänä terveyskeskuksesta heti aamulle puhelinajan lääkärille ja sitä kautta itselleni antibioottiin reseptin. Esikoinen kävi kuurin minulle apteekista hakemassa. Oli aika selviytymistä päivä siihen asti, kun mies tuli töistä kotiin.

Jospa se tässä lähtisi vointi paranemaan. Kuumeen saa onneksi lääkkeillä alas ja päivässä on pieniä hetkiä, kun olo on edes hetken lähes normaali. Nyt juuri sellainen olo. Voimia ei tosin ole juuri mihinkään, mutta eiköhän nekin tässä pian palaudu. Toivottavasti tämä olisi tämän imetysmatkan viimeinen rintatulehdus. On meinaan sen verran kipeä ja en kyllä enää vastaavaa jaksaisi.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Terhi

Terhi

Blogia kirjoittaa kahdeksan lapsen äiti, jonka elämästä ei halauksia, rakkautta, vauhtia, meteliä, sosetta tai sotkua puutu. Lapset syntyneet 2005, 2009, 2010, 2013, 2015, 2018, 2020 ja 2022.

Tervetuloa mukaan!

Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla
aitijamelukylanlapset@gmail.com

Arkisto

X