desire nymark - Banneri

Saimme ilouutisia että haikara olisi tulossa meille maaliskuussa ❤️. Nyt kun kaikki kromosomiultrat on käyty ja ”riski aika” on ohi uskaltaa ja pikkuhiljaa innostua. Olo on aika hirveä ja olen onnistunut saamaan kaikki raskausoireet mitä kirjoista vaan löytyy, mutta menemme varovaisesti eteenpäin ja maaliskuuta kohti, ja olemme niin iloisia että pieni Matti-Mervi on pysynyt kyydissä mukana ❤️!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X