desire nymark - Banneri

Monet naiset saavat raskausaikana outoja himoja, jotka iskevät tavalla ”haluan syödä pelkästään tätä loppu elämäni” tai ”pakko saada nyt, heti!”. Itse olen lähinnä mennyt onko jotain mitä pystyisin syömään tänään? – meningillä, mutta välillä on iskenyt ihan hirveitä himoja enkä suostu syömään mitään muuta kuin just sitä tiettyä ruokaa. Tosin olen myös yleensä oksentanut senkin pihalle, ja jatkanut siitä vesi – kurkku – vesimeloni yhdistelmällä että saisin jotain alas. Latelin pienen listan niistä ruuista mitä olen himoinnut tähän asti;

❤️ salmiakki. En ole ikinä ennen tykännyt salmiakista, mutta rv5 iski. Sitähän ei saisi hirveästi syödä, joten onneksi poistui melko nopeasti.

❤️ minitomaatit

❤️ sitruuna & mandariini. Rv 4-6

❤️ appelsiinimehu. Tästä tulee sitten ihan hirveitä närästyksiä, ja olen nyt yrittänyt tyytyä omenamehuun, mikä ei todellakaan ole sama asia, nyyh!

❤️ berliinimunkit. Rv6-8

Ennen raskautta söin mozarellajuustoa ihan hulluna, nykyään jo ajatus siitä oksetta. Pizzavaihtoehtoni oli aina ananas-kinkku, mutta sekään ei uppoo millään vaan olen siirtynyt salamipizzaan. Olen myös vaihtanut coca-colasta fantaan, kahvimaidon kahvikermaan ja vaaleasta leivästä tummaan. On se raskaus vaan niin ihmeellinen juttu, että se pistää koko kehon ihan sekaisin.

Kommentit (1)

Huhhu, de låter int lätt alls.. Hoppas allting börjar gå åt de bättre hålle 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X