desire nymark - Banneri

Ennen raskautta minulla oli atooppinen ja kuiva iho. Heti plussaamisen jälkeen iho muuttui rasvaisemmaksi, ja luulin jo että jes tästä se pregnancy glow tulee mistä kaikki puhuvat! Pari viikkoa meni ja se kauan odotettu pregnancy glow muuttuikin hormooni akneksi. Suun ympärille ja leukaan ilmestyi isoja paiseita, jotka olivat kipeitä ja kesti monta viikkoa ennenkuin ne olivat kypsiä ja niitä pystyi puristelemaan pois. Jouduin siis vaihtamaan kaikki kasvojen tuotteet, mutta voin kertoa että tämä hormooniakne ei ihan pienillä konsteilla voiteta!

Glamglow mutanaamiota käytän 2 kertaa viikossa ja välillä käytän sitä pelkästään spot treatmentina yön yli. Ceralan plussaa ostin apteeksta ja käytän kosteusvoiteena, tämä on tarpeeksi kosteuttava mutta ei tuki ihohuokosia koska on kuitenkin sen verran ohut. Meikkiä en ole pitkiin aikoihin käyttänyt, nyt kun olen sairaslomalla mutta ceralan sopii myös mainiosti meikkipohjan alle. Puhdistukseen käytän neutrogenan vihreää kuorintaa, tai sitten puhdistusgeeliä jonka laitan clerasonicin puhdistusharjan päälle, ja sillä sitten surrailen koko naaman. Tällä harjalla saa kuorittua pois kaikki vanhat ihosolut ja naaman puhdistettua oikein kunnolla.

Joka toinen viikko käytän skinrolleria, joka siis on täynnä pieniä neuloja ja kiinteyttää ihoa. Kosmetologini on välillä pistänyt nimenomaan noita maanalaisia finnejä pari kertaa neuloilla, niin että ne nousevat ihon pintaan nopeammin. Ajattelin että tämä skinroller ajaa saman asian. Pari kertaa viikossa käytän myös TV Shopista tilattua Dermawandia. Tämän pitäisi antaa pieniä sähköiskuja jotka nuorentavat ihoa ja pienentää ihohuokosia.

Tällä tavalla pystyn pitämään ihoni jotenkuten kurissa, mutta kyllähän niitä hormooni finnejä vielä tulee. Jos teillä on jotain niksejä antaa miten te olette saanneet hormooni aknen häviämään, kertokaa ihmeessä! Mitään lääkkeitähän ei nyt raskausaikana viitsi syödä.

Kommentit (4)

Dermawandin käyttöä ei suositella raskauden aikana

En tiennytkään :O olen siis käyttänyt tätä härveliä jo ennen raskautta 😀 saa pysyä kaapissa synnytykseen asti!

Hyvä päätös, noiden laitteiden kanssa kannattaa olla varovainen kun on raskaana:)
Monet kosmetologiset hoidot ovat kiellettyjen listalla raskauden aikana, varsinkin monet laitteilla tehtävät hoidot, ei ole tarkkaa tietoa miten ne vaikuttaa sikiöön. Myös voimakkaasti aineenvaihduntaan ja verenkiertoon vaikuttavat hoidot pitää välttää.

Okej, äääk hyvä että ilmoitit mulle! Mun kosmetologi ei oo varoittanu mistään vaan nimenomaan ehdottanu tollasia laitteilla tekeviä, oisko ollu sähköhoitoja yms :O !

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X