desire nymark - Banneri

Ette ikinä arvaa, 4 vuorokautta on vierinyt ja mies ei ole ottanut yhteyttä millään lailla eikä ole ollut aktiivisena whatsappissa eikä facebookissa. Sain vähän vihjeitä että olisi ollut lomamatkalla, tiedä sitten eikä oikeastaan kiinnosta. Tänään avasin kirjeen naistenklinikalta että olisi leikkauksen jälkitarkastukseen aika tiistaina, josta mainitsin anopilleni. Yhtäkkiä mieheni heräsi henkiin! Tässä pieni kuvakooste millä tavalla:

Piti oikein säilyttää tämä hieno hetki kuvan muistossa, saatan jopa naulata tämän seinään, no vitsi vitsi. Tästä huomaamme siis että sama trendi jatkuu edelleen. Selitin siis kuplassa nr. 3 että olen ollut sairaalassa, vointia ei kysynyt tai minkä takia olen siellä viettänyt aikaa. Pelkkä okej, ja onko vauvalla kaikki hyvin? Siihen vastasin että miksi häntä nyt kiinnostaa, kun ei ole neljään päivään kiinnostanut ollenkaan.

Whatsappin mukaan hän on lukenut viestini 20.37, ja ollut viimeksi aktiivinen 20.39. Valitettavasti kahdessa minuutissa ei saannut vastausta näppäiltyä ei. Tätä kirjoittaessa kello on 22.16 eikä vastausta kysymykseen edelleenkään ole tullut. Kiinnostus minua, omaa lasta kohtaan sekä innostus osallistua ultraan näyttäisi olevan kateissa. Kovasti olette pyytäneet screen shotteja, no tässä ne nyt tulivat. I will keep you posted, siihen saatta toki taas mennä sen 4 päivää ennen kun miekkonen viitsii vastata.

Kommentit (10)

Miten sä luulet että miehesi haluasi kysyä sult miten lapsi voi, kun hän saa tommosen vastauksen?? Voisit itse vähän miettiä miten puhut hänelle..

Huutonaurua! Tämä kyseinen imbesilli on yhtä innokas osallistumaan ku viilipytty. Säälin sua oikeesti jos joudut tollasen kanssa pelleilemään..

Joo, säälin jopa itseäni välillä 😀 ?

Todellaki ripustaisin seinälle! Voit laittaa lastenhuoneeseen 😀 ”katso miten paljon pappa välitti”.

Hienoa myös että oikein pystyi ilmoittamaan että saapuko mukaan ultraan vai ei. Tais jäädä vähän puolitiehen toi ku ukkelin kiinnostus taas loppui?

Näinpä! Ei siltä oo ikinä mitään suoraa vastausta saannu, kaikki pitää vääntää rautalangasta irti. Nykyään en enää jaksa, suora kysymys vaatii suoran vastauksen!

En tiedä pitäskö itkeä vai nauraa. Vittu mikä toope 😀 täs näin, oon ollu sairaalassa. ”Okej”. Hohhojjaa… Ei taida olla oikee penaalin terävin kynä

En nyt viitsi miehen fiksuutta kommentoida, mutta välinpitämätön ainakin on. Valitettavasti 🙂

SIIS WAU, hän on aktiivinen! Tai oli ainakin parisen minuuttia 😀 mun mielestä on tosi hyvä että pystyt vetämään ton huumorilla läpi, itse olisin heittänyt sellasen kiukkuviestin kehiin että oksat poies!

Niin kauan oon ollu murtunu et nyt ei vaan enää jaksa. Tullu vähä sellane olo et Hohhojaa, mitäs muuta olin odottanutkaan 😀

En olisi vastannut noin jos mieheni olisi tullut mukaan sairaalaan tai kysellyt vointia silloin kun tilanne oikeasti oli paha ja piti tehdä sikiöön liittyviä päätöksiä 🙂 tämä nyt tuli 4 päivää myöhässä kun tilanne jo oli ohi, ja siinä vaiheessa suoraan sanottuna vitutti sen verran että meinasin jättää kokonaan vastaamatta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X