desire nymark - Banneri

Alkuhuumassa peittoja heilutellaan ahkerasti, mutta mitä tapahtuu alkuhuuman jälkeen? Meillä seksielämä pysyi aika tasaisena ekat kaksi vuotta, sitten työ, harrastukset, omakotitalo ja remontti tuli, eli ihan tavallinen arki. Mikä sitten tappoi sen melkein totaalisesti? Raskaus. Nyt en toki väitä että jos tulet raskaaksi joudut elämään ilman seksiä koko odotusajan, kerron vaan miten meilläpäin peittojen heiluttaminen loppui melkein kokonaan raskauden myötä. Eli jos olet raskaana ja ilman seksiä, tervetuloa kerhoon.

Ensimmäiset kolme kuukautta nukuin, koko ajan, missä vaan ja milloin vaan pystyi. Mun väsymys oli jotain ihan yliluonnollista. Siinä ei paljon kerennyt seksiä ajatella ja luulen että hormoonitkin tekivät asiansa, ei vaan huvittanut. Näin jälkeenpäin en yhtään ihmettele että parisuhteemme meni niin huonoon jamaan. Mieheni oli naimisissa otuksen kanssa joka oli unten mailla koko ajan, siinä tulee väkisinkin yksinäinen ja ”jätetty” olo. Toisaalta minähän en voinnut asialle mitään, kymmenen kuppia kahvia päivässä piti minut just ja just hereillä työpäivän ajan.

Viikoilla 15-18 seksiä teki mieli koko ajan. Tässä vaiheessa mieheni oli jo muuttanut pois, eikä häntä kiinnostanut mitkään petipuuhat. En yhtään ihmettele, kun ressukkaa oli ”laiminlyöty” kolmen kuukauden ajan ja hänen vaimonsa muutenkin oli aivan järkyttävässä kunnossa. Oli aknea, en jaksanut laittautua (lue nuttura ja lökärit all day every day), oksensin ja olin muutenkin kipeä. Se nainen kehen mieheni tutustui on poissa, lomalla jossakin, ja tulee varmasti vielä olemaan lomalla ja out of order ihan synnytykseen asti. Toivotaan molemmat että hän palaa kuvioihin heti synnytyksen jälkeen.

Tällä hetkellä minua vaivaa edelleenkin pahoinvoinnit, migreenit, väsymys ja alaselkäkivut. Niitten takia ei paljon seksi kiinnosta. Välillä mietin jos tämä on normaalia? Nyt kun pitäisi tuntea niin paljon iloa ja läheisyyttä eletään ilman seksiä, ei vaikuta hirveän loogiselta. Mutta takaisin siihen alkuperäiseen kysymykseen: mikä tappaa seksielämän? Meidän kohdalla raskaus. Jos teillä on kivoja selviytymistarinoita miten kaikki on ollut aivan mahtavaa taas synnytyksen jälkeen, please do share. 

Kommentit (1)

Itse pelkäsin seksiä ihan sikana synnytyksen jälkeen kunnes mies sano että on ollut synnytyksestä jo 1kk että eiköhän testata.. olin ihan paniikissa, tyylii repeekö tikit ja olenko edelleen ”kiree” tai tuntuuko että pistäisi jorman tyhjään paperipussiin ja onnistuuko edes vai onko ihan mission impossible kivun takia..
Noooo toista muksua odottelen niin joo kyllä se seksi luistaa (ainakin liukkarilla ?) meillä mutta tämä lapsiarki vie kyllä paljon voimia että välillä ei vaan jaksa mitenkään makkarissa leikkiä kun on siivonnu koko talon ja hoitanut samalla kiukkusta ja kipeetä lasta ja huoh hiukset juuri nutturassa, haisee kun rekkamies vanhalle hielle ja paskalle niin joo en halua tuoda sitä puolta meidän makkariin ja on tarpeeksi loppu ei vaan jaksa välittää suihkusta ja ”parempien” pikkareiden valintaan vaan ennemmin annan bloukkarin miehelle ja kaikki on tyytyväisiä.
Kuullostan ehkä vähän hmmm.. ettei seksi kiinnosta, ei suinkaan, mutta välillä ei vaan jaksa ja mielessä pyörii tyylii miksi pölynimuri ei ime kunnolla tai milloin putsasin viimeksi kuivausrummun säiliön tai mitäs ruokaa teen huomenna. ??

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X