desire nymark - Banneri

En jännittännyt kertomista raskaudestani kennellekään, mutta hulmasin aika nopeasti miten sinisilmäinen ja naiivi olin. Joillekin olisi kannattanut jättää suosiolla kertomatta ja toisten kanssa ainakin varautua ihmellisiin reaktioihin, outoihin vatsauksiin ja mitä tyhmempiin neuvoihin. Kokosin teille top 10 oudoimmista reaktioista. Jos olette saanneet oudon vastaanoton raskausuutisiin – please do share in the comment section down below!

1. ”Aj, että sellainen vahinko…” isäni

2. ”Onks sun tissit kasvanu jo?” työkaveri

3. ”Aaaj.. muista sitten että lasten kanssa pitää olla kotona ainakin ensimmäiset 3 vuotta, en tiennyt että teillä on ekonomisesti niin hyvä tilanne jo?” – mummini

4. ”Okej, eli kohta sunki pillu repee” kaverin poikaystävä muutaman saunaoluen jälkeen

5. ”Malja tulevalle tylsälle elämälle” – lapsuudenkaveri joka on hurja bilettämään

6. ”Se oli varmasti vahinko, vai? Ootko nyt oikeasti valmis? Koko elämä tulee muuttumaan!” – toinen työkaveri

7. ”Aiotteko siis pitää sen?” – naispuolinen kaveri

8. ”Kattelinkin et joko sä oot lihonnu tai sitten on perheenlisäystä tulossa” vanhempien tuttava

9. ”Voi, sinähän olet niiiin nuori vielä! Etkö tiennyt noista pillereistä mitkä voi syödä ettei tule raskaaksi?” – mummin kaveri

10. ”Tiedätkö kuka isä on?” – vanha rouva kaupan kassajonossa

Kommentit (3)

mitä miehiä riivaa kun aina sama homma jos on raskaana, pillu repee, tussu löystyy, voit pistää sen jälkeen mitä tahansa sinne..
Dude ymmärrän jos olet synnyttänyt 5 lasta tai kolmoset niin ehkä on paikat vähän erilaiset mutta en itse huomaa (eikä ainakaan mies sanonu/kehdannu sanoa ainakaan) että olisi mitään vikaa pimperossani ? Ja löytyyhän niitä geishapalloja mitä pitäisi vahvistaa tai jotain vastaavaa alapäätä..

Haha näinpä! Jotenkin tää on vaan monelle miehelle niiiin iso murhe 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X