desire nymark - Banneri

Eilinen muutto ei mennyt ihan putkeen, ja olen nyt entistä kipeämpi. Koko viime illan ja yön aikana oli supistuksia, varmasti adrenaliinin takia ja ne jatkuvat edelleen. Yritän siis levätä, saada stressin minimiin ja itseäni kuntoon enkä tällä hetkellä jaksa kommentoida tapahtunutta sen enempää, joten pidän pienen blogi paussin kunnes olo on parempi ❤️.


Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X