desire nymark - Banneri

Laskettuun aikaan on 3 kuukautta jäljellä. Rakastan listoja, yli kaiken joten päätin tehdä itselleni pienen tehtävälistan, mitä pitäisi saada tehtyä/hankittua ennen vauvan tuloa ❤️. Koska minusta tulee yksinhuoltaja yritän tehdä aejestani mahdollisimman helppoa synnytyksen jälkeen. Arjen pyörittäminen yksin pikkuvauvan kanssa ei varmasti tule olemaan helppoa ja ylimäärästä aikaa ei tule olemaan. Jos olen unohtanut jotain tai teillä on ideoita niin jakakaa ihmeessä, pregnancy brain you know.

 • Viimeistele lastenhuone
 • Tarkista että palovaroittimet toimii
 • Pese kaikki vauvanvaatteet
 • Osta valmisruokia pakastimeen
 • Siivoa koko talo (tai hanki siivooja)

KOTIIN

 • Vessa & talouspaperi
 • Pyykinpesu & huuhteluaine
 • Koiranruokaa
 • Astianpesuaine
 • Folio & leivinpaperi
 • Siivousaineita
 • Pattereita
 • Lamppuja

KAUNEUS & TERVEYS

 • Pumpulipuikkoja
 • Tamppooneja & siteitä
 • Shampoo & hoitoaine, saippua
 • Deodorantti
 • Hammastahna, suuvesi, hammaslanka
 • Käsisaippua & käsidesi
 • Kipulääkkeitä
 • Vitamiinejä
 • Kasvovoiteet, meikinpoistot yms
 • Sheivausterät & vaahto

RUOKAKAUPASTA

Kahvi, kahvikapselit, suodattimet, tee

 • Pasteroitu maito
 • Pasta, riisi, makarooni
 • Muroja/mysliä
 • Proteiinipatukat
 • Kuivatut hedelmät
 • Vischy/mehu/limppari
 • Pakasteruokia

VAUVALLE

 • Vaippoja (a shit load!)
 • Pesuöljy
 • Korviketta (varmuuden vuoksi)
 • Pyllyvoide

 • Hanki kamera & lataa akku
 • Mene hierontaan & kasvohoitoon
 • Säärien vahaus
 • Manikyyri & Pedikyyri
 • Mene kampaajalle
 • Ripsienpidennykset & värjää kulmat
 • Osta imetysliivejä & nännivoidettä
 • Pakkaa sairaalalaukku
 • Tee soittolista synnytystä varten
 • Valitse synnytyssairaala
 • Päätä sektio vai alatiesynnytys?

 

 

Kommentit (2)

Ei se niin helppoa ole päättää alatiesynnytys tai sektio. Mulle käynnistettiin 41+6 ja vaikka olikin kovia supistuksia niin mitään ei 20h tapahtunu. Sit alkoi syke laskea ja yhtäkkiä oltiin sitten leikkaussalissa. Ei noita kannata ihan hirveesti etukäteen suunnitella koska ei sitä ikinä tiedä mitä tapahtuu. ?

Juuri tuollaista tilannetta pelkäänkin, siksi mietin kovasti että haluaisin sektion. Mutta en oikein tiedä että kenen kanssa siitä pitäisi keskustella et onko edes mahdollista saada kun en tiedä edes mihin synnytys sairaalaan oon menossa ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X