desire nymark - Banneri

Meidän omakotitalo on rakennettu 1987 ja siihen aikaan apukeittiöt olivat ilmeisesti kova sana. Meidän keittiönkaapeissa ei ollut mitään vikaa, mutta halusin isomman keittiön joten päätettiin purkaa apukeittiön väliseinää ja siirtää koko keittiön sinne. Kyllä, siirretään siis keittiö oikealta puolelta vasemmalle puolelle. Tätä projektia aloitettiin juuri ennen positiivista raskaustestiä ja se ei edelleenkään ole kokonaan valmis.
Tässä vähän tilannekuvia:

Eli ollaan saatu väliseinä purettua, laminaattia lattialle, sähköt vedettyä ja vasemman sivun kaapit paikoilleen. Urakka ei ollut mikään pieni ja olihan tässä kieltämättä hermotkin vähän kireenä ?. Vielä pitäisi

  • Laittaa välitilan kaakelit
  • Maalata ikkunakarmit & listat
  • Kinnittää palkki kattoon
  • Vaihtaa lamput
  • Raahata pakastin sisään
  • Kasata alakaappeja toiselle seinälle
  • Verhoilukiveä toiselle seinälle
  • Uusi ruokailuryhmä
  • Uudet matot
  • Verhot ylös


Halusin alussa kokonaan valkoisen keittiön mutta koska meidän keittiönkaapit ovat täyspuuta en viitti lähteä maalamaan niitä. Alemmat kaakelit tulevat keittiön välitilaan ja ne ovat K-raudasta. Keittiön toinen seinä on vielä pahasti kesken, mutta siihen olisi tarkoitus laittaa valkoiset alakaapit sekä verhoilukiveä seinälle. Meidän keittiössä on erkkeri ikkuna jonka takia päätin vaihtaa pyöreään ruokapöytään. Meillä on erillinen ruokailuhuone joten ei kuitenkaan tarvita mitään 12 hengen pöytää keittiössä. Tuoleista en osaa päättää! Periaatteessa nuo kankaiset olisivat aivan ihanat, mutta rottinkiset taas niin helppohoitoisia, varsinkin nyt kun on lapsi tulossa.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X