desire nymark - Banneri

Tänään Kirppua siirrettiin omaan huoneeseen kättärillä koska meidän piti yöpyä siellä yhden yön. Mulla oli ”ihan tavallinen olo” eli olin väsynyt, Kirpun isällä taas oli vähän flunssainen olo. Illalla mittailtiin kuumetta ja Kirpun isällä oli lämpöä, mun silmät rupes vuotamaan, lihakset ovat kipeet (tai oikeastaan koko kroppa) ja kurkku on kuiva. Jouduttiin lähtemään kotiin koska osastolla ei saa olla kipeenä ja tällä hetkellä rukoilen että tämäkin tauti menisi nopeasti ohi, muutenhan ei päästä kattomaan Kirppua ja kotiutuminenkin siirtyy. Tästäkin asiasta kerkesin jo tietysti vääntää hirveät itkusessiot.

Mun väsymys on jotain ihan toista luokkaa ja tällä äiti on vähän väsynyt – teemalla mennään päivästä toiseen. Sain kuitenkin kuulla miten jotkut ihmiset ei ymmärrä miksi olen väsynyt – enhän minä ole tavallinen äiti, muut ihmiset hoitavat mun lasta, eihän häntä ole vielä edes päästetty kotiin. Minäpä voin kertoa että tämä jatkuva sairaalakierre ei todellakaan ole helppo asia, varsinkaan pääkopalle. Stressi ja huoli aiheuttaa sitä väsymystä tällä hetkellä eikä se että joutuisi yöllä olemaan hereillä vauvan kanssa. Jokainen nainen on äiti siitä hetkestä lähtien kun vauva on syntynyt, vaikka jotkut meistä joutuu olemaan erossa vauvasta, thats it.

Näin muuten niin Kirpulla on kaikki hyvin ja hänellä on nyt omat ruoka ajat, eli odotellaan kunnes hänellä on nälkä ja sitten vasta syötetään mutta jos menee yli 3-4 tuntia ruokailujen välissä herätellään. Yritetään myös päästä nenämahaletkusta eroon, eli pulloon laitetaan 60ml ja jos hän jättää 5-10ml syömättä sitä ei laiteta letkuun. Reippaasti on syönnyt ja huomaa muutenkin että kasvaa ja vahvistuu päivä päivältä.

​[wpvideo WYdDcvJU]​
Teille muille varmaan aika tylsä video, mutta mun mielestä niin rakas koska Kirppu käytti ensimmäistä kertaa tuttia ❤️. Näistä pienistäkin asioista voi saada niin paljon iloa irti. Äidin ja isän ylpeys on ihan käsittämätön asia ja muutenkin miten paljon tällaista pientä ihmistä voi rakastaa. Välillä mun sydän on niin täynnä rakkautta että sä meinaa hajota enkä saa happea kunnolla. Äidiksi tuleminen on ollut mullistava kokemus niin monella eri tavalla. Vasta sen jälkeen kun minusta tuli Äiti olen ymmärtänyt mitä huoli on. Jatkuva huoli joka ikisestä asiasta. Kun näen tai kuulen miten muilla vanhemmilla menee niitten keskosten kanssa liikutun kyyneleihin, koska mietin aina että ”mitä jos mulle ja Kirpulle olisi käynnyt noin”. Olen myös ensimmäistä kertaa eläessäni itkenyt onnen kyyneliä – sellaisista pienistä asioista että meidän tyttö käyttää tuttia. Äitini olen myös varovaisempi, yritän pitää itsestäni huolta paremmin ja vältän vaaratilanteita koska mun pitää huolehtia Kirpusta.

Äidiksi tuleminen on tehnyt elämästäni rankempaa, täynnä huolestuneisuutta, unettomia öitä, jatkuvaa väsymystä, stressaamista pienistäkin asioista mutta myös niin täynnä rakkautta, iloa ja ylpeyttä. Tällä hetkellä koko elämäni pyörii Kirpun ympärillä ja joka ikinen asia mitä tällä hetkellä teen on Kirppua varten ja tiedän myös että Kirpun isä ajattelee täysin samalla tavalla. Nykyään joka toinen lause on ”täytyy muistaa mikä on se tärkein asia – eli Kirppu”. Yhtäkkiä meidän tulevaisuuden haaveet ovat muumimaailmassa käyminen, Kirpun eka risteily, Kirpun kanssa veneileminen kesällä, vaunulenkit, Kirpun eka joulu, lastenjuhlat. Tämä äiti voi kertoa, että jopa kakkavaipoista voi tulla onnelliseksi ❤️.

Kommentit (7)

Härlit, blir typ helt lyckli själv när ja läser dehär 🙂 Hoppas ni snart får komma hem och börja er vardag!
Drömmer själv oxå om att skaffa familj men min pojkvän e int riktit me på de ännu…

Du ha vari mamma sen graviditeten! Klart du e trött, att nån ifrågasätter det e helt dumt! :@ Du e supermamma som klarar av att gå igenom den här fasen att int ha henne hemma. Hoppas ni snart får hem henne <3

Voi tack för den fina komentaren! ? ibland blir man så trött när mänskor tycks ha så otroligt mycke åsikter om vad en mamma e å hur en mamma borde vara ? alla försöker väl sitt bästa! Mommy shaming tycks va hurja populärt. Bästa råden å mäst åsikter ger ju dom som int ennu har barn, såklart ? vi hoppas på att hon slipper hem på tisdagen ?❤️??

Håller helt med dig! ? Såna som int e mammor kan allt om mödraskap likasom singlar kan allt om förhållanden ???

Voi miten ihana ❤ ja äitin oleminen on parasta maailmassa 🙂

De hoppas vi också, allting värkar nog mycke lovande å Krype e så duktig! ??? nååå, han hinner ändra sig ennu ? Hoppas min ”kauhutarina” int ha skrämt opp dig, de e slutligen ganska få som har sån otur som jag. Fast allt gick bra tislut ❤️.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X