desire nymark - Banneri

Tehomonitorointi selätetty ja valitettavasti tämä ystävänpäivä vietetään vielä ilman Kirppua. Hengitys katkoksia ei ollut, mutta hengitystahti oli epätasainen. Torstai – perjantai tehdään uusi yritys ja toivotaan että hengitys tasaantuu ennen sitä. Eilen pakkailtiin kotiinlähtö vaatteita ja otettiin valmiiksi turvakaukalo esiin, joten pieni masennus päällä tällä hetkellä. Toisaalta keretään varmaan saamaan keittiötä valmiiksi ennen Kirpun kotiintuloa nyt kun se viivästyy.

Kirppu sai tuberkuloosi rokotteen tänään joten isovanhemmat saavat huoletta tulla häntä katsomaan kunhan tyttö kotiutuu. Täällä kotona on täysi kaaos meneillään ja yritetään väkisin saada keittiöremppa valmiiksi, loput huonekalut hankittua ja suursiivous tehtyä yhtäaikaa. Mulle iski rintatulehdus sunnuntaina, syödään siis antibiootteja ja pumpataan maitoa lämpimässä suihkussa. Nyt meinaan olla itsekäs ja mennä päikkäreille, kylmät kaalinlehdet rintojen päällä. Pakko kerätä energiaa ja ladata akkuja ennen perjantaita ❤️.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X