desire nymark - Banneri

TEHOMONITOROINNIN TUOMIO

Tehomonitorointi selätetty ja valitettavasti tämä ystävänpäivä vietetään vielä ilman Kirppua. Hengitys katkoksia ei ollut, mutta hengitystahti oli epätasainen. Torstai – perjantai tehdään uusi yritys ja toivotaan että hengitys tasaantuu ennen sitä. Eilen pakkailtiin kotiinlähtö vaatteita ja otettiin valmiiksi turvakaukalo esiin, joten pieni masennus päällä tällä hetkellä. Toisaalta keretään varmaan saamaan keittiötä valmiiksi ennen Kirpun kotiintuloa nyt kun se viivästyy.

Kirppu sai tuberkuloosi rokotteen tänään joten isovanhemmat saavat huoletta tulla häntä katsomaan kunhan tyttö kotiutuu. Täällä kotona on täysi kaaos meneillään ja yritetään väkisin saada keittiöremppa valmiiksi, loput huonekalut hankittua ja suursiivous tehtyä yhtäaikaa. Mulle iski rintatulehdus sunnuntaina, syödään siis antibiootteja ja pumpataan maitoa lämpimässä suihkussa. Nyt meinaan olla itsekäs ja mennä päikkäreille, kylmät kaalinlehdet rintojen päällä. Pakko kerätä energiaa ja ladata akkuja ennen perjantaita ❤️.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä