desire nymark - Banneri

Monet ovat pyytäneet lisää kuvia Kirpun huoneesta, josta piti tulla ihan neutraali mutta on tässä viime kuukausien aikana muuttunut oikein prinsessaunelmaksi koska äiti vähän innostui vaaleanpunaisesta.. ❤️

Kirpulle hankittiin oma sänky tähän huoneseen, missä hän nukkuu päikkäreitä. Yöllä hän nukkuu meidän makkarissa missä hänellä on toinen pinnasänky. Kirpun huoneessa hoidetaan kuitenkin kaikki vaipanvaihdot ja syötöt. Toi ikeasta hankittu ektorp tuoli on ihan paras, tarpeeksi iso ja hyvä käsinoja syöttöjä varten. Hoitopöytä on ainoa joka ei sovi sisustukseen ja pistää silmään aika pahasti (muutenkin koska se on aina hirveä sekasorto) mutta tarkoituksena oli siis maalata valkoiseksi. Valitettavasti ei keretty ennen Kirpun tuloa, kun neiti päätti saapua maailmaan etuajassa.

Lipaston päälle sekä hoitopöydän hyllyille ollaan laitettu meille tärkeitä esineitä kuten paperi synnytyksestä, kynttilä meidän häistä, onnittelukortit Kirpun syntymästä, Kirpun kummitädiltä hankittu pehmolelu, Kirpun shadowbox. Ainoa käytännöllinen asia on purkki täynnä tutteja (koska nehän ovat aina hukassa).


Kommentit (1)

Ihana huone! ❤ meillä on lastehuone niin sekasorto kun tuntuu ettei sinne mahdu mitään. Vielä toistaiseksi en viitsi tehdä sille mitään ennenkun voidaan siirtä meidän kaksvee nukkumaan normaaliin sänkyyn niin voidaan laittaa pojille kerrossänky 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X