desire nymark - Banneri

Viimeinen viikko on ollut meille vähän rankka. Meidän keittiöremontti on vaatinut paljon aikaa jonka vuoksi Kirppu on tuntenut olonsa vähän ulkopuoliseksi ja vaatii enemmän huomiota kuin ennen. Tyttö ei suostu olemaan missään muualla kuin sylissä. Väsymyksen leveli on siis aika maksimissa täällä meillä tällä hetkellä ja väsyneenä olen erittäin kiukkunen joten ilmapiirikin on ollut ihan katossa viimeisten päivien aikana. Onneksi keittiö on ihan viittä vaille valmis koska olen ai-van kyp-sä!

STATUS

Väsymys: asteikolla 0-10 semmoinen 12

Fiilis: ihan hyvä näin 4 kahvikupin sekä 2 batteryn jälkeen. Olo on melkein energinen.

Keittiö: täynnä pahveja koska kasasimme Ikeasta ostetun hyllykokonaisuuden eilen yöllä. Meidän koira innostui näistä pahveista aika lailla ja toimi silppurina. Jos odotamme vielä pari päivää voimme varmaan imuroida ne pois kun ovat ihan molekyyleina..

Kirppu: haluaa (lue vaatii) olla sylissä koko ajan, voi äidin mussukkaa ❤️. Kirppu syö hienosti mutta tiheesti, eli 2 tunnin välein ja kohta voidaan siirtyä 60 koon vaatteisiin, ihan hullua!

Nukkunut: niin hyvin kun äidit yleensä? Eli en melkein ollenkaan. Yöllä saan sen 2-3 tuntia putkeen ja päivällä ei olla keretty ottamaan mitään päikkäreitä. Kunhan saadaan keittiö valmiiksi meinaan nukkua univelat pois (haha who am I kidding).

Nukkumapaikka: pääosin sängyssä, Kirpun alla. Kirppu herää aina 4 aikaan syömään eikä sen jälkeen suostu millään siirtymään pinnasänkyyn. 

Kun sanon että minua väsyttää tällä hetkellä en tarkoita sellaista ”voisin ottaa pienet päikkärit” – väsymystä, vaan sellaista ”olen ihan lamaantunut” – väsymystä. Eilen seisoin keittiössä puoli 5 aikaan aamuyöstä, Kirppu sylissä, sotkuinen nuttura ja vanha slipknot paita päällä ja vedin tacosipsejä guacamolen kanssa. Kun menimme Kirpun huoneeseen syöttöä varten kerkesin sanoa ”voisitko tuoda mun sipsit tänne?” ennen kun tajusin että juttelin meidän koiran kanssa. Tajusin myös että söin sipsejä koska en kerennyt syödä mitään koko päivän aikana ja että hiukset olivat sotkuisessa nutturassa koska pesin niitä 5 päivää sitten. Tällä hetkellä eletään siis kofeiinillä ja kuivashamppoo pelaa myös ison roolin.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X