desire nymark - Banneri

Tasan kaksi viikkoa Bellen ristiäisiin ja sain vihdoin ja viimein kaikki hankittua ja roudattua kotiin. Torstaina tein nopean (kolme tuntia kestävän) reissun Ikeaan koska kaikki lasit olivat alennuksessa. Sain siis hamstrattua juomalasit, skumppalasit ja punkkulasit. Samalla sain meidän vitriinikaapit täytettyä eli win win.

Harmitti kun kahvimukit jotka olisin halunnut oli loppu ja jouduin ottamaan yhden koon isommat. Kaitaliinat olivat myös loppu joten tyydyin valkoisiin lakanoihin. Lautasliinoja oli juuri 10 pakettia jäljellä onneksi. Ostin myös salaatinottimet ja keittiöveitsen. Muut hankinnat olivat sitten sellaisia ”turhakkeita” (miksi Ikeassa aina tulee näitä heräteostoksia?).

Pari ruukkua keittiöön sekä tekokasveja kun tässä kämpässä mikään ei pysy elossa. Olen edelleenkin ihmeissäni että pystyn hoitamaan lasta sekä koiraa mutta kaikki muut elävät asiat kuolevat about viikossa vaikka mitä tekisin. Sain myös vessapaperi telineen ja pyyhetelineen vessaan joka remontoidaan nyt viikonloppuna ja pari lasihyllyä meidän suihkuun. Tällä hetkellä säilytän kaikki shamppoot, hoitoaineet yms lattialla joten oli jo korkea aika päivittää kalustoa.

Totaalinen heräteostos joka aiheutti aika paljon päänvaivaa oli rottinkituoli jonka ostin työhuoneeseen. Härpäke oli alennuksessa ja oltiin ihan satavarmoja että se mahtuu mun ”perheautoon” (3 sarjan BMW sedan) ja kyllähän se mahtuikin, puolentunnin tappelemisen jälkeen. Huomattiin että bemareissa takaovet ovat aika jännän malliset ja oviaukko paljon kapeampi kuin etuovet. Saatiin tuoli etuovesta sisään väkivallan avulla, mutta eihän se siihen etupenkkiin mahtunut, eli jouduttiin säätämään penkkiä makuuasentoon ja repimään tuolia takapenkille. Oltiin varmaan aika koominen näky siinä Ikean parkkipaikalla. Ja arvatkaapa vaan jos meillä oli yhtä iso urakka saada tuolia pois autosta.

Onneksi kaikki on nyt hankittu, jopa meikäläisen mekko sekä kengät ovat tilattu. Voidaan siis keskittyä remppaan seuraavat kaksi viikkoa, miinus äitienpäivä tietty jonka meinaan viettää ihan rauhassa. Tänään vessaremontti käynnistyy ja talkooporukka on kohta saapumassa meille. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille ❤️.

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X