desire nymark - Banneri

BELLEN RISTIÄISET

Ristiäisiä edeltävänä yönä miehelle iski hirveä oksennustauti ja aamulla sitten äidilleni kans. Tuli vähän kiire lauantaina sitten väsätä kaikki ruuat yms itse mutta hyvin kerettiin. Sää oli mitä mainioin joten päätettiin kummitädin kanssa että voidaan juhlia ulkona ja siirreettiin kaksi pöytää meidän etupihalle ja pidettiin garden partyt.

Miekkonen pystyi osallistumaan ristiäistilaisuuteen joka onneksi oli aika nopea (pyydettiin erikseen papilta että olisi aika lyhyt) mutta lähti sen jälkeen suoraan nukkumaan. Belle oli aika rauhallinen koko ajan eikä pillastunut päähän tulevasta vedestä. Juhlat sujuivat siis kaiken kaikkiaan tosi hienosti.

Nyt kun miehen oksennustauti on rauhoittunut mulle tuli aivan jäätävän huono olo, eli ilmeisesti meikäläinen on seuraavana vuorossa. Toivotaan että Belle säästyisi tältä taudilta. Pikkunen on muutenkin nukkunut melkein koko päivän tänään, oli ilmeisesti niin kivat juhlat että väsyttää vielä tänään.

Belle sai paljon hienoja lahjoja vierailta ❤️. Nyt löytyy hammaspurkkia ja sormuksia. Me meinattiin hankkia vauvakirja Bellelle, että saadaan täytettyä kaikki tärkeät päivämäärät niin että jäävät muistiin, kuten tämä ristiäispäivä. 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ihanat juhlat ja ihania kuvia ? paranemisia ❤

Avatar

Ihanat juhlat ollut!onnea! Kauheeta tuo mahatauti :0

Desire Nymark

Kiitos! Oli kyllä niin mainio sää! ? joo ihan hirveetä, tuli ihan yllättäen ja alkoi salamannopeasti ☹️ ja ilmeisesti aika tarttuvaa, kun mullekin iski nytten ☹️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä