desire nymark - Banneri

Tänään siivosin meidän makkaria ja maalasin ikkunalistat valkoisiksi, jonka kunniaksi nappasin pari kuvaa. Makkariin ei olla (vielä) tehty mitään kattavampaa remonttia ja se on jotenkin aina vaan jäännyt tällaisena. Meinasin nyt kuitenkin satsata sen verran että hankkisin tänne pari taulua, että saisin edes vähän piristystä tännekin.

Pikkuikkunan listat pitäisi vielä maalata valkoiseksi (in progress) ja sänkypääty pitäisi hankkia, kunhan löytäisin hienon valkoisen sellaisen. Vaikka Bellellä on oma huone hän nukkuu meidän makkarissa öisin. Siirrosta omaan makkariin ei ole tietoa vielä, koska äidillä on eroahdistus ja haluaa olla Bellen lähellä.

Bellen sängyn viereen ollaan ripustettu kuvia sekä nimikortin jotka saimme Naistenklinikalta sekä Kättäriltä. Sitten tottakai Bellen yölamppu, joka on niin ihmeellinen härpäke että en edelleenkään tule toimeen sen kanssa (enkä pysty käyttämään koska kapistuksessa ei ole selkeetä ON/OFF nappia). 

Bellen sängyn vierestä pääsee meidän vaatehuoneeseen joka sekin on keskeneräinen. Kaksi vaatikaappia löytyy, mutta laatikot ja tangot eivät ole vieläkään päässeet omille paikoille, joten sekin huone on aina totaalinen pommi. Tarkoituksena on siis että minulla olisi vaatehuoneen vasempi puolisko ja miehellä sitten oikea, mutta tällä hetkellä 87% tilasta on pelkästään mun käytössä.

Meidän höyhenlamppu (isämiehen mielestä raadeltu kana) on mulle niin erittäin rakas, koska se oli ensimmäinen hankinta lastenhuoneeseen. Teknisistä syistä se kuitenkin päätyi tänne meidän makkariin. En nyt muista jos olen täällä blogin puolella kertonut meidän laajennus suunnitelmista, mutta siinä vaiheessa kun päätetään laajentaa tämä on se huone mistä se tehdään. Sen takia mun inspiraatio saada tämä ihan vimpanpäälle on ollut aika matala. Toisaalta emme kyllä ole laajentamassa vielä hetkeen. 

Kommentit (4)

Lämminhenkinen makuuhuone <3 meillä on myös makkari alkuperäisessä kunnossaan.. vielä 😉

Ihana makkari! Meilläki on makkari kaikista keskeneräisinä huone, koska siellä vietetään niin vähän aikaa ettei kerkee häiritsee tarpeeksi että tekisin asialle jotain 😀

Kiitos ❤️ niinpä haha! ? ja sitte ku oven saa aina kiinni niin vieraatkaan ei näe. Supersiivous kun yllärivieraita: KAIKKI SISÄÄN MAKKARIIN JA OVI KIINNI! ???

Hahaha joo jep meillä sama homma ???

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X