Desire Nymark - Hero Header

ELÄMÄNI ENSIMMÄINEN VLOGI

Tässä se nyt on. Elämäni ensimmäinen vlogi. Kertokaahan mitä mieltä te olette! Jotenkin jännitin ihan hirveästi tämän postausta ja olin jo jättämässä videota julkaisematta, mutta editoinnissa meni sen verran aikaa että pakkohan tätä oli jakaa teidän kanssa.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=S-KSkIdxXd0&w=560&h=315]

Jos pikkukuva ei toimi niin tässä on suora LINKKI videoon.

Tämä nyt oli sellainen rauhallinen tavispäivä, koska minähän olen tällainen kotihiiri (lue erakko) mutta seuraavalla kerralla kun ollaan liikkeellä yritän dokumentoida. Olen myös miettinyt storytime videoita, esim synnytyskertomus. Mitä te haluaisitte nähdä? ❤️

Kommentit

6 kommenttia
Desire Nymark

Kiitos ❤️! Haha mä rupesinkin miettii eilen er pitäskö laittaa tekstitys niihin kohtiin mutta iMovie oli sen verran hankala ohjelma että hermot meni ? toi meikki juttu oli hyvä idea! ?

Avatar

Vähän tää oli hyvä ??? ja mul meinas tulla itku ku belle itki! Sil oli niin surullinen ilme ??

Desire Nymark

Hahha niinpä, suu menee aina ihan mutruun ennenku rupee itkee ??

Avatar

Nyt on jo pakko kommentoida! Löysin sun blogin sattumalta loppusyksystä, kun etin vertaistukee raskaaseen raskausaikaan. Totesin heti, että jes! Vihdoinkin joku kirjottaa tuntojaan aidosti ja mitään säästelemättä. Oli fiilikset sit hyviä tai huonoja. Vielä kun tajusin, että meidän lasketut ajat oli tosi lähekkäin, niin vielä suuremmalla mielenkiinnolla jäin seuraamaan sun juttuja 🙂 Ja nyt, tää sun vlogi, kruunas koko homman! Nauroin monet kerrat ääneen ja mietin et oot kyllä ihan huippu tyyppi! 😀 Ja niin ihana äiti sun tytölle <3 Jatka samaan aitoon malliin! 🙂

Desire Nymark

Kiitos ihanoista sanoista ?❤️ muistan niitä raskausaikoja, aj että. En edelleenkään kaipaa niitä yhtään ? ja hei onneksi olkoon vauvan johdosta, olet varmaan jo synnyttänyt jos LA:jat lähekkäin, vaikka me Bellen kanssa oltiin vähän etuajassa ❤️

Avatar

Voi miten aito ja ihana video. Ei ollut tylsä ollenkaan vaan tosi mielenkiintoinen kun näki palan sun arkea tiivistettynä 10minsassa. Mukava oli kuulla ihan niitä näitä sun arjesta ja elämästä. Mä tarttisin varmaan tekstityksen nuihin pätkiin kun puhut ruotsia, en nimittäin sanaakaan osaa 😀 storytimeä innolla odottaen, ehdotuksia/toiveita niin kiva olisi saada postausta tai vlogia kosmetiikkaan liittyen mitä käytät ihonhoidossa yms, meikissä. Myös syvälliset vlogit kiinnostaa, esimerkiksi juuri se synnytys.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä