desire nymark - Banneri


Pari vuotta sitten päätettiin tehdä meidän siivouskomerosta vaatehuoneen – koska miksi ei? Walk in closet on aina ollut mun toivelistalla ja mielestäni jokainen nainen ansaitsee ihan oman huoneen pukeutumista ja laittautumista varten! Vasen puoli on mun ja oikea puoli (jonka tyhjensin tänään) on isämiehen.

Vaikka huone on aika kapea ja pieni se ajaa asiansa. Yhdellä seinällä meillä on ikeasta ostetut vaatekaapit sekä kampauspöytä. Toisella puolella taas vaatetangot, missä säilytän pitkiä neuletakkeja, mekkoja ja kauluspaitoja.

Jos huone olisi vähänkään isompi olisin myös änkenyt rahin tänne. Se on myös ollut haaveena siitä lähtien kun näin Sex and the city – leffan. Lamppua ollaan myös vaihtamassa ja olenkin jo valmiiksi ostanut kristallikruunun. Täällä vaan odotellaan että mies saisi sen asennettua, minua käskettiin kovaan sävyyn olla koskematta sähköjuttuihin, haha. Jos teillä on jotain näppäriä säilytysratkaisuja niin vinkatkaa ihmeessä!

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X