desire nymark - Banneri

MUUTETAAN BELLEN KANSSA

2016 oli minulle sellainen paskavuosi. Elokuusta asti vuodelevossa raskauspahoinvoinnin takia, ero, kipua, ongelmia työpaikalla raskauden takia, asuin vanhempien luonna koska olin niin loppu ja kipeä.. olihan niitä vaistoinkäimisiä vaikka muille jakaa.

Sitten tuli uusivuosi jonka vietin sairaalassa, synttäri jonka vietin sairaalassa ja sitten tuli Belle. Kiireellisellä hätäsektiolla sairaalassa missä oltiin suljettu synnytysosasto kuukautta aikaisemmin. Kaksi kuukautta etuajassa, meidän pieni keskosvauva. Siitä seurasi kuukauden jatkohoidot kätilöopistossa. Jokapäiväinen ajelu Porvoosta Helsinkiin ja jatkuva ikävä sekä huoli.

Sitten tuli ne hyvät asiat. Kirppu muutti kotiin ja samalla isämies. Yhteenpaluu, rakkaus, blogi ja instigram kasvoi (ihan hullun lailla), remontit valmistuivat, sisustus muuttui, piha valmistui, Kirpusta tuli Belle. Sisäistin sitä että musta on tullut Äiti. Bellen unirytmi muuttui ja hänestä tuli maailman helpoin sekä iloisin vauva jonka kanssa olen pystynyt kirjoittamaan blogia vaikka olen äippälomalla. Belle on maailman paras työkaveri.

Päätettiin Bellen kanssa että nyt on muuton aika. Nimittäin kaksplussalle. Kyllä, minä, Kirppu sekä meidän blogi siirtyi kaksplussan portaalin alle ja täällä me nyt ollaan!

Tämä muutos tarkoittaa siis sitä että siirryin Kaksplussan portaalin alle. Ulkoasu sekä osoite muuttui, mutta mun ja Bellen työskentely jatkuu samalla tavalla. Dokumentoidaan meidän arkea ja meidän fiiliksiä rehellisesti ja avoimesti, ilman filtteriä. Tämä siirto tuo varmasti myös mukanaan uusia lukijoita sekä uusia projekteja ja yhteistyökumppaneita, joka tietysti on jännittävää!

Kommentit

10 kommenttia
Desire Nymark

Kiitos kiitos ?❤️

Avatar

Onnea!! ????????????

Desire Nymark

Kiitos Laura ??❤️

Avatar

Onnea! Dramaattinen otsikko 😉

Desire Nymark

Kiitos! ? Haha tää pyöri mun luonnoksissa yli viikon, tarkoituksena oli kertoa meidän muutosta ennen kun se tapahtui ? mutta tässä nyt oli kaikkea muuta mistä piti kirjoittaa ?

Avatar

Tervetuloa remmiin!?<3

Desire Nymark

Kiitos ?❤️!

Avatar

Hei vitsi miten ihanaa,ihan uusi blogi!!Onnea pääsystä kaksplussaan♡♡

Avatar

Onnea 🙂

Desire Nymark

Kiitos! ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä