desire nymark - Banneri

BELLEN HUONE

Bellen huoneen kanssa tuli vähän kiire kun tytölläkin oli kiire saapua maailmaan 2 kuukautta etuajassa. Hankittiin alussa pelkästään ne tärkeimmät huonekalut eli hoitopöytä, pinnasänky, nojatuoli ja lipasto. Sen jälkeen olen päässyt sisustamaan koriste esineillä ihan rauhassa ja lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää.

Kattoon ripustin riisipaperi palloja antamaan vähän väriä muuten valkoiseen huoneeseen. Valkoinen väri ei ehkä muuten ole se kaikista fiksuin lasten kanssa mutta päätettiin että me ei nyt tässä vaiheessa ruveta tapettia vaihtamaan. Tyttö pääsee itse sisustamaan sitten kun kasvaa ”isoksi”, tai sitten maalataan kun ekat kunnon tahrat ilmestyvät seinille.

Raskausaikana suunnittelin elefantti teemaa. No, eipä Bellen huoneesta löydy muuta elefantteihin liittyvää kuin tyyny ja pehmoleluja. Silloin en myöskään halunnut käyttää vaaleanpunaista sisustuksessa, mutta no.. niin nopeasti ne suunnitelmat muuttuvat.

Yhden mustan esineen sain mukaan sisustukseen, Ikeasta hankitun kauris taulun. Meidän talossa ollaan käytetty aika paljon mustaa joten olihan tännekin pakko saada edes yksi esine. Taululla ei sinänsä ole mitään merkitystä koska vaikka Belle on syntynyt tammikuussa hän ei ole kauris vaan vesimies.

Hoitopöytä on ainoa huonekalu joka ei ole valkoinen. Ensin ajattelin että olisin jaksanut maalata valkoiseksi ja vaihtaa vetimet timanttisiin nuppeihin. Mutta .. sitä projektia en ikinä jaksanut aloittaa. Sain sentään pompomit ripustettua hoitopöydän yläpuolelle ja niitä Belle aina kattelee kun vaippaa vaihdellaan.

Bellen huone toimii myös mun työhuoneena kunnes saadaan meidän kolmas makkari maalattua, sitten siirrän koko officen sinne ja Belle saa olla rauhassa. Bellehan ei vielä nuku omassa huoneessa yöllä vaan meidän kanssa. Mutta kohta, kunhan äiti tottuu siihen ajatukseen että oma kultakimpale nukkuu omassa huoneessa, hän pääsee myös nukkumaan öisin täällä, ihan omassa huoneessa.

Kommentit

6 kommenttia
Desire Nymark

Kiitos ? tyynyliina on kärkkäisestä ja pehmolelu tilattu wishin kautta ❤️

Avatar

Kaunis huone ja ihana toi rottinkituoli <3

Desire Nymark

Kiitos ❤️ tolla rottinkituolilla onkin kiva tarina ? heräteostos ikeasta ja seistiin sitten yli puolituntia ikean parkkipaikalla ja yritettiin väkivallan kanssa saada mahtumaan autoon ? kaikki vaan kyyläs ja nauro meille ?

Avatar

Ihana tuo lasikuvun alla oleva ruusu! Ihan kuin kaunottaressa ja hirviössä =)

Avatar

Todella kaunis huone! Ihana yksityiskohta tuo ruusu lasipurkissa 🙂

Avatar

Oi kuinka ihana huone ? Mistä on ostettu tuo iso norsu pehmolelu ja tyynyliina? 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä