desire nymark - Banneri

Bellen huoneen kanssa tuli vähän kiire kun tytölläkin oli kiire saapua maailmaan 2 kuukautta etuajassa. Hankittiin alussa pelkästään ne tärkeimmät huonekalut eli hoitopöytä, pinnasänky, nojatuoli ja lipasto. Sen jälkeen olen päässyt sisustamaan koriste esineillä ihan rauhassa ja lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää.

Kattoon ripustin riisipaperi palloja antamaan vähän väriä muuten valkoiseen huoneeseen. Valkoinen väri ei ehkä muuten ole se kaikista fiksuin lasten kanssa mutta päätettiin että me ei nyt tässä vaiheessa ruveta tapettia vaihtamaan. Tyttö pääsee itse sisustamaan sitten kun kasvaa ”isoksi”, tai sitten maalataan kun ekat kunnon tahrat ilmestyvät seinille.

Raskausaikana suunnittelin elefantti teemaa. No, eipä Bellen huoneesta löydy muuta elefantteihin liittyvää kuin tyyny ja pehmoleluja. Silloin en myöskään halunnut käyttää vaaleanpunaista sisustuksessa, mutta no.. niin nopeasti ne suunnitelmat muuttuvat.

Yhden mustan esineen sain mukaan sisustukseen, Ikeasta hankitun kauris taulun. Meidän talossa ollaan käytetty aika paljon mustaa joten olihan tännekin pakko saada edes yksi esine. Taululla ei sinänsä ole mitään merkitystä koska vaikka Belle on syntynyt tammikuussa hän ei ole kauris vaan vesimies.

Hoitopöytä on ainoa huonekalu joka ei ole valkoinen. Ensin ajattelin että olisin jaksanut maalata valkoiseksi ja vaihtaa vetimet timanttisiin nuppeihin. Mutta .. sitä projektia en ikinä jaksanut aloittaa. Sain sentään pompomit ripustettua hoitopöydän yläpuolelle ja niitä Belle aina kattelee kun vaippaa vaihdellaan.

Bellen huone toimii myös mun työhuoneena kunnes saadaan meidän kolmas makkari maalattua, sitten siirrän koko officen sinne ja Belle saa olla rauhassa. Bellehan ei vielä nuku omassa huoneessa yöllä vaan meidän kanssa. Mutta kohta, kunhan äiti tottuu siihen ajatukseen että oma kultakimpale nukkuu omassa huoneessa, hän pääsee myös nukkumaan öisin täällä, ihan omassa huoneessa.

Kommentit (6)

Oi kuinka ihana huone ? Mistä on ostettu tuo iso norsu pehmolelu ja tyynyliina? 🙂

Todella kaunis huone! Ihana yksityiskohta tuo ruusu lasipurkissa 🙂

Ihana tuo lasikuvun alla oleva ruusu! Ihan kuin kaunottaressa ja hirviössä =)

Kaunis huone ja ihana toi rottinkituoli <3

Kiitos ❤️ tolla rottinkituolilla onkin kiva tarina ? heräteostos ikeasta ja seistiin sitten yli puolituntia ikean parkkipaikalla ja yritettiin väkivallan kanssa saada mahtumaan autoon ? kaikki vaan kyyläs ja nauro meille ?

Kiitos ? tyynyliina on kärkkäisestä ja pehmolelu tilattu wishin kautta ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X