desire nymark - Banneri

Viime viikolla olin aika hiljainen. Olin niin helvetin huonolla tuulella, väsytti koko ajan ja meikäläisellä oli päällä sellainen kesto vitutus. Päätin siis että en vastaa kommentteihin ja pysyn poissa somesta. 

Viime viikolla aloitin unilääkkeiden käytön. Ihan vaan sen takia että minulla on ollut ongelmia nukkumisen kanssa nyt viimeiset 6 kuukautta ja jo yksi huonosti nukuttu yö vaikuttaa mun jaksamiseen niin paljon. Unilääkkeet taas tekevät sen että olen tokkurainen ja väsynyt koko ajan. Tietysti kestää hetken ennen kuin näihin lääkkeisiin tottuu, joten annan niille ja itselleni aikaa sopeutua.

Pikkuhiljaa yritän työstää ja käydä läpi mun fiiliksiä mitä synnytyksestä jäi. Voin vaan sanoa että se, mikä ei tapa antaa sinulle joukon epäterveellisiä selviytymismekanismejä ja mielenkiintoisen huumorintajun. Olen käynnyt ylikierroksilla viimeisen puolen vuoden aikana, tehnyt sitä ja tätä ja tota, suunnitellut uusia projekteja ennen kuin edelleninen on loppuunviety. Hirveä draivi päällä, tai sitten hirveä pelko että jos pysähdyn joudun käymään mun fiiliksiä läpi kunnolla.

No nyt olen pysähtynyt. Ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen olen ottanut iisisti. Annoin itselleni viikon loman. En äitiydestä tietenkään mutta somesta, remppaamisesta ja kaikesta ylimäärästä. Latasin akkuja vähän. Tällä hetkellä nukun yli 8h joka yö. Olen huolehtinut kaikesta ja aina asettanut kaikki muut mun edelle. Nyt tein sen päätöksen, että satsaan itseeni sen verran että saan nukkua. Ihme kyllä kaikki ympärilläni olevat ihmiset ovat olleet tähän ratkaisuun tyytyväisiä. Väsynyt ihminen on kärttyinen, ja häntä vituttaa kaikki.

Kommentit (1)

Ihanaa että saat nukutuksi. Huonot unet vaikuttaa niin moneen asiaan 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X