desire nymark - Banneri

Olette kauan pyytäneet kuvia tai videota mun tatuoinneista, joten sain nyt vihdoin ja viimein videon kuvattua teille. Jos teillä on jotain kysymyksiä mun tatuoinneista niin voitte kysyä täällä tai sitten tuben puolella. Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! ♥

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X