desire nymark - Banneri

BELLE 1V, NEUVOLA & REMONTTIA

Tosiaankin, meidän pikkuneiti vietti ensimmäiset synttärit tiistaina! Käytiin neuvolassa, saatiin rokotteita sekä flunssapiikki mistä neiti on ollut pikkaisen flunssainen ja kärttyisä. Belle painaa tällä hetkellä 10,4 kiloa ja on 77 cm pitkä. Syntymäpäivän kunniaksi kuvasin pitkästä aikaa My day videon. Käykäähän katsomassa, tykkäämässä ja tilaamassa mun ja Bellen youtube kanavaa.


Laulettiin Bellelle ja syötiin naksuja synttäreiden kunniaksi, mutta virallisesti juhlitaan vasta nyt tulevana lauantaina. Pidetään aika pienet synttärit ensin sukulaisten kanssa ja myöhemmin kahvitellaan kummien sekä ystävien kanssa, koska en halua aiheuttaa Bellelle (enkä myöskään itselleni) minkäänlaista stressiä. Remppa painaa päälle ja tunteet ovat pinnassa koska olen kelannut synnytystä ja keskosaikaa. Edelleenkin näen painajaisia, olen itkuinen ja kärttyinen ja väsynyt. Mutta onneksi mun mies ymmärtää tilanteen hyvin ja on tukena ja turvana.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Paljon onnea <3 Ihania kuvia!

Avatar

Onnea ihana, suloinen Belle ❤
Kiva kun uusia kuvia tullut blogiisi.. 🙂

Desire Nymark

Belle kiittää ❤! Vihdoinkin sain otettua uusia! 😀 koitan tässä skarpata sen kanssa 🙂

Avatar

Paljon Onnea ihana Belle!! Kiva kun teit videon pitkästä aikaa:)

Avatar

Eikä, miten onnellinen ja suloinen vauveli(siis taapero!) siellä sängyssä odotteli?? onnea Belle! tästä videosta välitty jotenkin tosi hyvät vibat ja hymyillen tätä kattelin:) varsinkin ne pätkät missä olitte Bellen kanssa yhdessä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä