desire nymark - Banneri

Tosiaankin, meidän pikkuneiti vietti ensimmäiset synttärit tiistaina! Käytiin neuvolassa, saatiin rokotteita sekä flunssapiikki mistä neiti on ollut pikkaisen flunssainen ja kärttyisä. Belle painaa tällä hetkellä 10,4 kiloa ja on 77 cm pitkä. Syntymäpäivän kunniaksi kuvasin pitkästä aikaa My day videon. Käykäähän katsomassa, tykkäämässä ja tilaamassa mun ja Bellen youtube kanavaa.


Laulettiin Bellelle ja syötiin naksuja synttäreiden kunniaksi, mutta virallisesti juhlitaan vasta nyt tulevana lauantaina. Pidetään aika pienet synttärit ensin sukulaisten kanssa ja myöhemmin kahvitellaan kummien sekä ystävien kanssa, koska en halua aiheuttaa Bellelle (enkä myöskään itselleni) minkäänlaista stressiä. Remppa painaa päälle ja tunteet ovat pinnassa koska olen kelannut synnytystä ja keskosaikaa. Edelleenkin näen painajaisia, olen itkuinen ja kärttyinen ja väsynyt. Mutta onneksi mun mies ymmärtää tilanteen hyvin ja on tukena ja turvana.

Kommentit (5)

Paljon onnea <3 Ihania kuvia!

Eikä, miten onnellinen ja suloinen vauveli(siis taapero!) siellä sängyssä odotteli?? onnea Belle! tästä videosta välitty jotenkin tosi hyvät vibat ja hymyillen tätä kattelin:) varsinkin ne pätkät missä olitte Bellen kanssa yhdessä 🙂

Paljon Onnea ihana Belle!! Kiva kun teit videon pitkästä aikaa:)

Onnea ihana, suloinen Belle ❤
Kiva kun uusia kuvia tullut blogiisi.. 🙂

Belle kiittää ❤! Vihdoinkin sain otettua uusia! 😀 koitan tässä skarpata sen kanssa 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X