desire nymark - Banneri

Koitan pitää yksityiselämäni ja somen erillään, vaikka ne käyvät aika lujasti käsikädessä. Bloggaaminen ja youtube koostuu minusta, missä jaan mun mielipiteitä ja mun arkea. Välillä minua ahdistaa ennen kuin painan ”julkaise” nappia, koska tiedän että tästä asiasta toisilla saattaa olla eriäviä mielipiteitä ja jotkut saattavat kyseenailaistaa mun valintoja ja miksi elän niin kuin elän. Välillä joudun puolustamaan itseäni, miksi tietyt ratkaisut ovat minulle ja mun elämälle oikeat, vaikka loppupeleissä kukaan muu ei voi eikä pitäisikään vaikuttaa mun elämään.

Se lienee kaikille aika selvää, että olen erittäin avoin sekä vastoinkäymisistä että iloisista asioista. Elämässäni on ollut aika paljon yllättäviä käänteitä, kasa vastoinkäymisiä ja synkkiä ajatuksia mutta myös erittäin paljon iloisia asioita, joita olen jakanut teidän kanssa melkein 1,5 vuotta. Monia asioita olisin voinut jättää kertomatta, mutta toisaalta tämä on mun elämä. Kokemuksista ja varsinkin vastoinkäymisistä ihminen kasvaa, enkä olisi sama ihminen tänään jos elämäni olisi ollut pelkkää ruusuilla tanssimista.

Olen tässä vaiheessa niin tottunut vastoinkäymisiin sekä koetuksiin että en välillä edes ymmärrä että tämä aihe saattaa olla tabu. Näihin asioihin kuuluu mun avioero, yksinhuoltajan fiiliksiä, uuden rakkauden löytäminen, kivuliaat menkat, keskenmenot ja lapsettomuushoidot. Nämä kuuluu monien ihmisten arkeen, enkä ole tajunnut että näistä asioista ei saisi puhua avoimesti. En näe näissä aiheissa mitään noloa tai ihmeellistä, enkä myöskään etsi sääliä. Näen sen enemmänkin niin, että ihmiset saattavat ymmärtää miksi olen niin kuin olen, jos he tietävät mitä käyn läpi tällä hetkellä.

Somessa näytetään usein niitä parhaita paloja, joita ovat käärittynä vaaleanpunaisessa hattarassa. Tämä on ilmeisesti se tapa, mihin ihmiset ovat tottuneita. Pahin loukkaus on varmaan, kun ihmiset luulevat että jaan elämäni ”synkempiä paloja” ja vastoinkäymisiä netissä pelkästään tykkäyksien ja seuraajien toivossa. En usko että kukaan ihminen vapaaehtoisesti haluaisi ”pistää elämäänsä paskaksi”, kuten jotkut ovat sen muotoilleet, pelkästään sen takia että saisi jotain kirjoitettua ja enemmän lukijoita. En minä itse valinnut että raskausaikani olisi yhtä helvettiä, että lapseni syntyi ennenaikaisesti hätäsektiolla ja makaisi sairaalassa monta kuukautta.


Tämä on mun elämä. Tällä hetkellä se on täynnä ylä sekä alamäkiä. Kyllä, olen itse päättänyt että kirjoitan asioista avoimesti. En ymmärrä näitä ”mä en ikinä jakaisi tollasta avoimesti somessa” – kommentteja. Sinun ei ole pakko jakaa sun vastoinkäymisiä täällä netissä jos et halua. Siinä on kuitenkin iso ero, jos teet työtä somen kanssa tai jos käytät pelkästään instagramia, facebookia ja snapchattia ajanvietteenä. Sinun ei tarvitse päivittää mitään jos sinua ei huvita, mutta minä en voi kadota kokonaan kuukausiin koska ”mulla oli vähän paska olo”. Yritän lohduttaa itseäni sillä, että jos edes yksi ihminen saisi vertaistukea mun blogin avulla, se on sen arvosta.


Bloggaajat ja tubettajat eivät pysty käsikirjoittamaan sisältöä, jos blogin/youtube kanavan aiheena on LIFESTYLE / MY DAY VIDEOT, koska kukaan ei pysty käsikirjoittamaan elämää. Tietyissä määrin omat valinnat vaikuttavat, totta kai, mutta elämässä on myös aika paljon ulkopuolisia tekijöitä joihin ihminen ei itse pysty vaikuttamaan. Tässä bisneksessä pitää välillä olla valmis laskemaan roolia, fronttia ja muuria rohkeasti, koska kukaan ei halua lukea litteettä perusarkea päivästä toiseen. Luulen kuitenkin että jokainen ihminen on samaa mieltä kanssani, kun sanon että oikea elämä sekä onnellisuus on paljon tärkeämpää kuin tykkäykset, lukijat tai tilaajat. Kiitos kuitenkin että olette jaksaneet lukea mun blogia, vaikka täällä ei ole 1,5 vuoteen monta positiivista lausetta löytynytkään .

Kommentit (8)

Nämä sinun tekstit on juuri sitä todellista elämää. Ei kaikilla, mutta ei kuitenkaan sitä vaaleanpunaista hattaraa jota jotkut sitten odottavat elämän olevan. Jotenkin hassua että on tabuja mistä ei saisi puhua. Eikö totuutta haluta kuulla.

Moi Desire! On helppoa arvostella ja haukkua nimettömänä, valitettavasti. Ei sitä voi käsittää miten törkeästi jotkut voi toiselle kirjoittaa. Hienoa, että jaat niin avoimesti myös ikäviä asioita, koska nekin kuuluu elämään. Itse en tykkää lukea pelkkää hattara-blogeja. Muista, että olet omalle suloiselle lapsellesi paras äiti!!!

Kiitos kauniista sanoista ❤️

Seuraavaksi voisit käsitellä aihetta clickbait -otsikot. (”Raskaana?”)

Ilman muuta voin, kiitos ideasta ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X