Desire Nymark - Hero Header

Voi v*#%u, unohdin synnyttäneeni – kondomi pelasti


Pari viikkoa sitten olin menossa Indiedays Insipration Blogawards gaalaan. Kutsun olin totaalisesti unohtanut koska olen äiti-ihminen ja meillä on remontti ja stressiä ja hampaita tulee ja on kaaosta, kyllä te tiedätte. Minulla oli viisi päivää aikaa hankkia mekon, koska sellaisia kapistuksia ei meikäläisen vaatehuoneesta löydy.


Tiesin että nellyllä on nopea toimitus, kahlasin valikoiman läpi ja tilasin kolme mekkoa, ihan siltä varalta että joku niistä ei olisi sopivan mallinen, liian lyhyt tai muuten vaan ei istu hyvin. Mekot saapuivat kahdessa päivässä, eli ei ongelmia sen suhteen, mutta. Olin ilmeisesti unohtanut että olen ollut raskaana, olen synnyttänyt ja vaikka vaaka näyttää ihan OK lukemaa ja olen ihan tyytyväinen ja sinut kehoni kanssa se ei enää näytä samalta. Se on muuttunut, varsinkin vatsan kohdalla ja vaatehuoneessa roikkui kolme niin sanottua makkarankuorta.


Menin suoraan paniikkiin, minulla on kolme päivää aikaa a) laihtua b) löytää uuden mekon tai c) keksiä poppakonstin. Googlen sekä youtuben avulla löysin itselleni helpon ratkaisun, eli spanxit, eli toisin sanoen kokovartalo kondomi joka peittää vatsamakkaran. Luin artikkelin missä hehkutettiin että Kim Kardashian käyttää kahdet spanxit päällekkäin, jonka avulla hän saavuttaa tiimalasi – vartalon.


Spanxeja en ikinä löytänyt, mutta Lindexistä ostin kahdet muotoilevat korkeavyötäröiset alushousut. Kyllähän ne pelasti ja peitti vatsamakkaran ja pelasti meikäläisen vaatekriisin, mutta mukavuus oli kyllä kaukana. Oli kuuma, ne kiristi, vessassa käyminen oli yhtä helvettiä. Jos sinulla on lyhyt eventti, mihin haluat (tai sinun on pakko) laittaa sen superkireän mekon päälle, tämä on ehdottomasti ratkaisu. Jos taas haluat hengittää, tämä ei välttämättä ole sinulle se sopivin vaihtoehto.

Mitä opimme tästä?

1. Keho muuttuu lisääntymisen jälkeen ja se on täysin fine.
2. Olen aivan liian ulkonäkökeskeinen ihminen.
3. Mekkoja kannattaa sovittaa ennen ostosta.
4. Valitse löysempi mekko, syö pizzaa ja nauti elämästä.

Nyt jos joku vielä löytäisi poppakonstin mun patakintaille, niin kesä 2018 on pelastettu. Kiitos vielä Jasminelle, munakoisoni ja minä, joka lohdutti minut kesken kriiseilyn sanomalla että tästä saa hyvän postauksen. Näin surkuhupaisaa otsikkoa en olisi ikinä itse keskinyt 😀

Kommentit

10 kommenttia
Desire Nymark

Juu laitoin ne päällekkäin 😀 Haha housuliivi xD oon kans huomannu että korkeavyötäröiset treenitrikoot (varsinkin kompressio) vetää vatsan mukavasti litteeks 😀

Avatar

Härligt inlägg! Såhär postpreggo med postorderinköpt brudklänning som gravid i god tro om att den kommer att passa sex veckor efter förlossning… visst passar den, men den sitter nog inte riktigt som jag tänkt mig. Har såna där underbyxor hemma, men tror att jag hellre andas. 😀

Desire Nymark

Alltså absolut, fall int för sånhärna dumma skönhetsideal som jag gjorde! 😀 huvudsaken e att man e bekväm å kroppen ser int likadan ut efter en graviditet, så e de bara! Grattis till det kommande bröllopet ♥️

Avatar

Noi on kyllä ihan super kauniita kuvia 🙂 Eikä kuvia laimenna, se että jaoit tarinan kuvien takaa 😀

Desire Nymark

Kiitos ? haha halusin just täsmentää että vaikka näytän semi hoikalta tässä raskaus on jättänyt jälkensä ?

Avatar

Ootko huomannut että sun otsikointi on melko räikeetä. Toki tapa saada ihmisiä klikkailee näitä postauksia auki.

Desire Nymark

Räikeitä, huonoja, sarkastisia tai mustalla huumorilla höystettyjä. Ihan miten sen nyt haluaa tulkita 🙂

Avatar

Äää tää oli ihan paras XD samaa tuskailen täällä kun ei yhtään hahmota minkä näkönen ja kokonen sitä on. Mulla synnytyksestä nyt 6 viikkoa ja lantio on edelleenkin leveempi ku ikinä ennen, kiloja jäljellä 7 (vaiks onkin ”pieni olo” raskausmahan jälkeen), tissit on kolme kertaa isommat ja jalat ja pylly taas luuviulut ku ei oo ehtiny treenaamaan. Et tässä on hyvä yrittää repii jotain päälle kaapista…:D

Desire Nymark

Joo siis SOVITA ENSIN 😀 ja sitten vielä muistutuksena se, että vaikka keho ei enää näytä samalta niin se on TÄYSIN fine! Älä panikoi niinku mä tein 😀

Avatar

Onko tuossa kuvassa ne kahdet muotoilevat korkeavyötäröiset alushousut? Mulla on vähän tuon näköinen kapistus, mutta siinä on hakaset edessä – oisko se sitten housuliivi? Mulla on välillä vähän ongelmaa selän kanssa ja se housuliivi tukee kivasti selkää samalla kun vatsakin menee pari vaatekokoa sisään. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä