desire nymark - Banneri

Kaupallinen yhteistyö: Vitabalans

Hiustenlähtö raskauden jälkeen, sellainen ihana yllätysmomentti. Puoli vuotta synnytyksen jälkeen mun ennen pitkä otsatukka muistutti enemmänkin säälittäviä tuntosarvia ja hiustenkasvu pysähtyi kuin seinään. Olen dokumentoinut mun tuntosarvista otsatukaksi – proggista, koska mielestäni tulokset puhuvat tarpeeksi puolestaan, joten tämä postaus tulee olemaan melko kuvapainoitteinen. En myöskään ole ottanut teille sellaisia ”täydellisiä ennen ja jälkeen kuvia”, missä jokainen hius on täydellisesti aseteltu, vaan ihan tavallisia selfieitä. Koska minä olen tavallinen ihminen, vähän kaljuhko sellainen, mutta kuitenkin.

Kampaajani sanoi, että tämä on aivan normaalia. Panostin shamppoon, hoitoaineisiin, naamioihin, silkkitippoihin ja muihin jätettäviin aineisiin. Pesin hiuksiani kolmen päivän välein, vaihdoin ponnarit ystävällisempiin, yritin olla föönamatta hiuksia ja piilot suoristusraudan laatikonpohjalle. Olisin kovasti halunnut ottaa raitoja, mutta en uskaltanut. Silti päässä komeili ne samat, säälittävät tuntosarvet.

Vitabalans ehdotti yhteistyötä, koska heillä oli tähän ongelmaan ratkaisu, nimittäin Biotiini Strong, hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin tarkoitettu ravintolisä. Tuotteessa on vahva annos biotiinia joka antaa hiuksille buustia. Eli juuri sitä mitä mun tuntosarvet tarvitsivat. En ole ennen kokeillut ravintolisiä, mutta olin jo sijoittanut satasia hiustenhoito-tuotteisiin joten miksipä ei. Reilu kolme kuukautta kokeilua takana, joten kerronpa teille rehellisen mielipiteen tuotteesta.

Tuloksia näin noin kuukauden kokeilun jälkeen. Harjaan ei enää jäänyt puolet hiuksistani ja otsatukasta tuli myös mielestäni paksumpi. Hiustenkasvuni on ennen ollut melko säälittävää, koska huomasin vasta tässä vaiheessa että hiusvärini on muuttunut raskauden jälkeen paljon tummemmaksi. Kokeilun alkujaksona minulla ei ollut pidennyksiä, mutta hiustenkasvua pitäisi muutenkin seurata tyvestä eikä latvoista (koska huonokuntoiset latvathan katkeilevat) ja tuloksia on helppo seurata juurikasvusta, kerta minä en hiuksiani värjää.

6.4 kävin laittamassa sinettipidennykset, joten sinettiosista seurasin myös tuloksia. Yleensä hiukset kasvavat noin 1 cm verran per kuukausi, mutta 7 viikossa mun pehko on kasvanut yli 5 cm. Muutenkin hiuslaatu on muuttunut paremmaksi. Minulla on aina ollut tosi kiiltävät hiukset, mutta raskauden jälkeen hiuslaatu muuttui jotenkin pörröiseksi ja jopa tyveen piti laittaa kiiltotippoja jos halusin sileän ja kauniin lopputuloksen.

Hiukset ovat aina olleet minulle tosi tärkeät ja ne ovat iso osa mun identiteettiä. Tässä vuosien varrella olen itse kerennyt pistää pehkoani melko koville värimuutoksilla, tyyliä brunetesta vaaleaksi parissa päivässä. Raskaus tuhosi hiuksiani melkein yhtä pahasti kuin 4 väripoistoa ja paniikissa katselin miten jokaisen pesun jälkeen harjaan jäi isoja hiustuppoja. Voin myöntää että välillä itkin Andreakselle että mitä mun hiuksille tapahtuu?! Rakastatko minua vielä jos musta tulee kalju? Voidaan ehkä syyttää hormooneja, mutta välillä mä oikeasti pelkäsin että jäljelle jää tupu, hupu ja lupu ja joudun tekemään Brinteyt.

Muistan myös miten kaikki tytöt vetivät jotain koirille tarkoitettuja vitamiinejä yläasteella, koska ne edistävät hiustenkasvua. Itse en näitä kokeillut, koska ne olivat nimenomaan koirille tarkoitettuja. Jos olet kokeillut tätä kikkaa niin kokeile nyt ihmeessä myös tätä ihmisversiota. Vaikka tämä tuote tuli minulle yhteistyönä, ostin itse purkin lisää ja jatkan näiden syömistä kunnes plussa ilmestyy tikulle. Biotiini Strongia ei siis suositella raskaanaoleville tai imettäville naisille.

Jos haluatte nähdä tuloksia tarkemmin, siirtykää mun youtube kanavan puolelle. Siellä löytyy reilusti materiaalia, miten mun säälittävät tuntosarvet kasvavat otsatukaksi 🙂 Haluaisin vielä muistuttaa teitä, että kalliit hiustenhoito tuotteet ja kampaajakäynnit menevät hukkaan, jos ongelmaa ei hoida ”sisältäpäin”.

Millaiset vaikutukset raskaudella oli teidän pehkolle, ja oletteko kokeilleet ravintolisiä sen takia? Kommentoi alle ja osallistu kilpailuun, arvon 3 kappaletta Biotiini Strong + Shampoo -lahjapakkauksia. Pakkaus sisältää Biotiini Strong 60 tabl. ja Biotiini Shampoon 75 ml. Kilpailu päättyy 1.7.

Kommentit (149)

Raskauksien aikana hiukset ovat voineet aina todella hyvin, mut muutaman kuukauden päästä synnytyksestä on alkanut lähtemään hiuksia oikein reilusti.

Raskaus aikana ei hiuksia lähtenyt. Nykyään kyllä lähtee tosi paljon hiukset ohentuneet tosi paljon ei voi enää pitää ponihäntää on ihan rotanhännän näköinen

Yli 40 kymppisenä lähti muutama vuosi synnytyksrn jälkeen hiykset ohenemaan. Tilanne 5 vuoden jälkeen: paksu tukka muisto vain- puolet lähti ?

Minulla on nyt ollut 3 vuotta noi tuntosarvet ja takapiiska raskauden jälkeen. Lapseni ovat siis 1v ja 3v. En ole kokeillut ravintolisiä. Mutta ulkoisiin tökötteihin kyllä uponnut rahaa… kiitos hyvästä jutusta! Pitää kokeilla!

Esikoistani odottaessa hiukseni olivat todella hyvässä kunnossa ja myös raskauden jälkeen. Nyt 10 vuotta myöhemmin asiat ovat toisin. Tämän raskauden jälkeen hiukseni ovat vain muisto entisestä. Kasvanut ovat ihmeen nopeasti, mutta kovin ohueksi ovat päässeet.

Raskausaikana hiukset olivat kunnossa. Mutta nyt vanhemmiten irtoilevat ja ovat ikävästi harventuneet. Olen kokeillut vaikkapa mitä. Jopa jojobaöljyä saunan lauteilla.

Raskausaikana hiukseni olivat ok. Mutta nykyisin kun elämässä on paineita, niin ihan tukkona irtoaa hiuksia harjaan ja kampaan. Nimimerkki: Takkutukka

En ole ollut raskaana mutta stressi ja yksipuolinen ravinto on saanut hiukseni huonoon kuntoon, vaalennusprojekti ei auttanut asiaa vaikka värillä vaalennan hiusta eli hieman hellävaraisemmin. Hiuksia lähtee mielestäni paljon. Tarkoituksena kasvattaa lyhyestä tukasta hiukan pidempää. Toivoisin biotiinista apua hiuksilleni.

Minulla on kans nyt hiustenlähtö kausi ? 1,5 vuotta synnytyksen jälkeen. Tulisi tosi tarpeeseen tuollainen hiusten tehopaketti kokeiluun!!!?

Raskausaikana ei ollut muutoksia, mutta myöhemmin stressin takia hiukset lähtee todella liikaa . Välillä olen syönyt ravintolisiä , en kauhean usein enkä kovin suurella menestyksellä .On tullut kokeiltua vaikka mitä hiusvesiä,hiussprayta,erilaisia hiustuotteita, joten ihmettä pitäisi tapahtua , jotta tukanlähtö loppuisi.

Raskausaika ei tehnyt sen kummempaa, mutta nykyisin, kun lapset on isompia ja elämässä on stressiä niin tukkona lähtee hiukset

Minulla lähti aikanaan yli puolet hiuksista,eivätkä ole palautuneet millään konstilla.

Raskausaikana hiukseni voivat ihan hyvin.Hiukseni kasvoivat minusta tavallista enemmän.En käyttänyt mitään ravintolisiä,välillä kyllä rautaa.Nykyään käytän satunnaisesti biotiinia.

Kolme kertaa synnyttäneenä ja imettäneenä yhteensä 5 vuotta elämästäni olen kärsinyt hiustenlähdöstä todella rutkasti. Raskauksien aikana hiukset olivat elinvoimaiset ja hyväkuntoiset. Raskauden jälkeen hiukset alkoivat suoraan sanottuna tippua päästä ja olivat koko ajan rasvoittuneet. Sain myös tuntosarvet ohimoille, kun hiukset pikkuhiljaa kasvoivat takaisin. Raskaudet ovat jättäneet jälkensä hiuksiini ja olen usein miettinyt, että ravintolisälle olisi kyllä käyttöä, kun imetyskin on nyt loppunut. Olen paljon lukenut ravintolisistä joilla on hyötyvaikutuksia hiuksien hyvinvointiin ja mielellään otan kokeiluun.

Itsellä ollu aina paksut hiukset mutta hiesraja kaukanen. Nyt viime vuosin tullu vähä tuhottua tätä tukkaa ja takkuja tullut revittyy liiankin rajuin ottein. Harjatessa lähtee paljon hiuksia eikä pahemmin millää saa nätiks näit. Biotiinii pitäny aina kokeilla mut jotenkin jäänyt

Raskaus vei ennen ihanat ja paksut hiukseni mennessään. Eikä niitä ole vielä takaisin näkynyt. Olen kokeillut Dermosilin hius-ja kynsiravintolisää, mutten huomannut vaikutusta hiustenkasvuun tai hyvinvointiin.

Hiukseni ohentuivat ja pörröytyivät. Nyt lapsilukumäärä täysi, joten haluaisin omat hiuksenikin takaisin.

Täällä kans tuntosarvett omaava… Luulin otsatukkani katkenneen… Pesen muutoinkin tosi harvoin hiuksia (kahden viikon välein, sillä inhoan hiusten pesua.. Mikä lie ”trauma” ja ihan säikähdin karvan tippumisen määrää

Raskaus ei vaikuttanut mitenkään, mutta kilpirauhasen vajaatoiminta vaikuttaa ihoon sekä hiuksiin. Vitamiinien saanti on kyllä kunnossa.

Hiuksia alkoi lähteä tukuttain 8kk synnytyksen jälkeen. Etuhiukset ja ohimot oli pahimmat kohdat, muutama pitkä karva edessä ja parin sentin sänkeä loput. Ihanat pitkät hiukset oli enään muisto vain, oli pakko leikata lyhyempi malli. Edelleen kasvattelen.

En ole käyttänyt. Raskausaikana hiukset ohenivat. Kynsien kanssa aina silloin tällöin ongelmia. Joskus käyttänyt apteekin biotiinia.

Tänään 3kk synnytyksestä ja NYT se ihana ja paksu tukka,jota ei tarvinnu raskausaikana pestä tyyliin 2krt/vko,on taas muuttumassa hennoksi,ohueksi lättänäksi 🙁
Tarvii apukeinoja!

En ole kokeillut ja samat sarvet täälläkin päätä koristaa. Tää vaikuttaa niin hyvälle että on melkein pakko jossain kohtaa kokeilla. Kiitos hyvästä kirjoituksesta!

Imetyksien loputtua,hiuksia on lähtenyt välillä hurjasti…siitä on jo vuosia aikaa.Kaikkien lasten kohdalla näin ei käynyt,mutta yhden lapsen kohdalta jäi erityisesti mieleen,kun hiuksia lähti isoja tuppoja aina pesun yhteydessä ja harjatessa.se oli ihan pelottavaa.ikinä ei varmaan palautunut hiukset yhtä tuuheiksi kun aikaisemmin oli.Olisipa silloin osannut etsiä biotiinia käsiinsä.

Stressi sai hiukset lähtemään.

synnytyksen jälkeen kirjaimellisesti puolet tippu hiuksista pois. kokeilin jotain biotiini valmistetta mutta ei tuottanu tulosta juuri silloin

Mun tukka meni ihan liruksi. Jouduin leikkaan sen ihan lyhyeksi, kun se oli niin karseen näköinen. Söin myös jotain ravinnetta, mutta en kylläkään saanu siitä apua. Pitäspä kokeilla tuota josko se auttaisi.

Sama ilmiö tapahtui minulle raskauden jälkeen, ja voi kauhea sitä sulkasatoa! Joka paikassa oli irronneita hiuksia. Biotiinilisää vetelin sitten minäkin, mutta kyllä se aikaa myöten helpotti sitten se sulkasato muutenkin. Nyt on muuten sama ongelma tullut ENE-kuurin jälkeen (joita ollut viimeisen 2 vuoden aikana 2) ….joten taas tarttis varmaan kuureilla…

Kaksi raskautta takana ja molemmissa hiukset kärsineet. Nuorimman jäljiltä ei hiukset vieläkään kasva. Tosin ei tarvitse käydä kampaajalla ?

No hei! Täällä yksi kohtalontoveri!

Olen 25vuotias nuori äiti. Olen synnyttänyt alle seitsemän vuoden aikana neljä ihanaa lasta..
Jep, tiedän… Neljä. Hirveetä. ?

Ja sehän sitten myös näkyy! Eihän kroppa kerennyt toipua ekasta, kun odotin jo uutta.

Joka ikinen kerta, kun olin synnyttänyt ja oli mennyt kuukausi synnytyksestä. Hiuksia lähti… Niitä lähti kuukauden päivät taukoamatta. Lattiakaivo tukossa ja vessan lavuaari ei meinaa vetää.. mies kiittelee tästä edelleen.

No joka kerta se meni ohi, ennenkuin tämä katastrofi iski päin kasvoja neljännen synnytyksen jälkeen. Mikäs sen ihanempaa, kun on 20kg läskiä tullut lisää, raskausarpia tusina, tissit roikkuu ja vatsaa ei voi sanoo enää vatsaksi
Kyllä se on kengurun reppu, jolla vois kantaa vaikka armeijan.
Okei okei.. inasen liioittelin, ehkei armeijaa.. mutta tusinan pieniä lapsia. Siihen sitten vielä tämä kaljuuntuminen.

Nuorin lapseni on nyt 10kk, ja muutama kuukausi synnytyksestä huokaisi aivan liian aikaisin ” Nyt mä säästyin siltä ”. Hiukset alkoivat lähtemään sen muutaman kuukauden jälkeen ja tämä oli kolme kertaa pahempaa, kuin ikinä. Mun hiusraja alkoi karkaamaan, koska kaljuunnuin täysin samoista kohdin, kuin sinä. No sitten, kun se vähän rauhottui niin omistan samanlaiset tuntosarvet, kuin sun aloituskuvissa. Olen aina SIIS aina rakastanut pitkiä hiuksia, ilman otsatukkaa. Edelleen käytän pidennyksiä. Clipsipidennyksiä, koska ei ole rahaa ostaa parempia. Ja aikaa näiden laittamiseen ei löydy, kuin viikonloppuisin. Siskoni siis päätti, että leikataan mulle otsatukkaa peittämään tätä katastrofia. Nyt omaan huonon itsetunnon ja tämä pikkutyttö Look ei ainakaan auta asiaa. Minulla ei ole varaa ostaa kaiken maailman hiustuotteita, mutta haaveilen hyvinvoivasta tukasta. ❤️

Raskausaikana en käyttänyt, mutta synnytyksen jälkeen kyllä ja kynsissäni olen huomannut selvää vahventumista.

En ole vielä ollut raskaana. Mutta jostain syystä hiuksei ovat ohentuneet viimeisen vuoden aikana huomattavasti.(liekö stressi aiheuttanut?)
Joten pitää ehdottomasti laittaa kokeiluun!

Synnytyksestä 3kk ja nyt alan huomaamaan että.hiuksia rupeaa tippumaan enemmän mitä normaalisti paksuutta en haluaisi pois 🙁 hiukseni ovat muutenkin melko karkeat muutenkin..joten tuota biotiinin strongia voisin kokeilla jos auttaisi!

Tukka ja nassu olivat hyvässä kunnossa. Misei voisi olla raskauden jälkeenin?

Hiukset olivat täydellisessä kunnossa raskausaika. Nyt lapsen syntymästä kohta 1.5v. ja hiuksia tippuu vieläkin jatkuvasti, haaveissa ne paksut pitkä ihanat hiukset. ?

Synnytyksen jälkeen hiukset meni tosi huonoon kuntoon ja on vieläkin, koska toimivaa keinoa hiusten hoitoon ei oo löytyny… Ravintolisiä oon miettiny monta kertaa, mutta vielä en oo kokeillu.

Synnytyksen jälkeisestä elämästä mulla ei vielä ole kokemusta, kauhulla odotan mitä hiuksille sitten käy. Mulla on muutenkin tosi ohuet hiukset, niin toivon ettei kovin ohentuis tai hiusraja karkais.
Nyt raskausaikana oon huomannu sen että pituutta on tullu nopeesti eikä hiukset oo rasvottunu niin helposti. Rv 39+6

Sain tammikuussa vauvan ja vauvan ollessa 2kk alkoi jäätävä hiustenlähtö. Jokaisella harjauskerralla lähteen kasa hiuksia. Nyt kesäisin olenki aamuisin käyny ulkona harjaamassa, ettei aina lattiat oo täynnä hiuksia. En ole vielä kokeillut ravintolisiä, tarkoitus kyllä olis.. ei muuten ole kohta hiuksia tässä päässä 😀

Ensimmäisen lapsen raskausaikana hiuksille ei oikein tapahtunut mitään, mutta kuopuksen raskausaikana hiukset kasvoi ja paksuuntui aika vauhdilla mutta vauva haihtuvia on paljon ja katkeilee usein kun harjaa. Enkä ole kokeillut mitään vitamiineja yms siihen.

Jostain syystä raskausaikana mun hiusten kasvu pysähtyi totaalisesti ja tuntu että niistä tuli samalla tosi kuivat.. kauhealla työllä sain pidettyä ne niin että ne nyt pysyi päässä. Nyt 2kk sitten synnyttänyt ja kova työ elvyttää tukkaa,niin tää olisi aivan mahtava boostaus tukan hoidolle ?

Raskausaikana hiukset voivat hyvin, mutta jonkin aikaa synnytyksen jälkeen hiukset ovat aina alkaneet lähteä, välillä lähes tukoittain. Ravintolisiä en ole käyttänyt.

Raskausaikana hiukset oli tosi hyvässä kunnossa ja raskauden jälkeen hiukset alkoi katkeilee. (Johtu varmaan osittain siitä, kun hiukset koko ajan nutturalla..) Synnytyksestä 2 vuotta ja edelleen löytyy noi tuntosarvet. ?
Oon myös kokeillut tota biotiinia, mutta en huomannut vaikutusta, koska en muistanu ottaa niitä säännöllisesti..

Itse olen joskus kokeillut ravintolisää, silloin ei auttanut, mutta nyt käyttänyt pidempään ja vau mikä ero! 🙂 Mukana arvonnassa

Raskausaikana hiukset paksuuntuivat, mutta synnytyksen jälkeen hiuksia on jokapaikassa ?

Mulla ei ensimmäisen raskauden aikana, eikä myöskään sen jälkeen hiuksille käynyt mitään! Päinvastoin, iho oli kun vauvanpeppu ja hiuksetkin oli paksummat kuin koskaan! ? Mutta toisen raskauden jälkeen rupes mun paksummatkin hiukset ohenemaan ? Harjatessa ja pestessä lähti ihan älyttömät määrät hiuksia! Esikoinen sanoikin että vaihdan talviturkkiin ? Mulle tuli sellaset vauvanhaivenet hiusrajaan että LUOJA. Mulla ne tuntosarvet muuttu pirunsarviksi, parturi sanoikin mulle että näyttää kun hiusta olis poltettu ? En syönyt mitään hiustenkasvua buustaavia juttuja, mutta olis nyt kyllä aikakin!

Hiusten kuosi= mies kysyy mistä vauva löytäny lankapätkiä kun vauva kakos niitä, mut ei honey, ne oli mun hiuksia tuppo.

En tiiä kaljuuntuuko mies vai minä nopeemmin!

Toinen raskaus melkein puolessa ja pahasti vaikuttaa että tämä neiti tai herra vie äidiltänsä tukan jo raskausaikana. Eli miulle tämä paketti tulisi heti raskauden jälkeen käyttöön ja todelliseen tarpeeseen ;D Meidän ekaa odottaessa mun tukka oli kiiltävä ja paksu ja ihana, nyt tää on aivan päinvastaista 🙁

Odotan esikoista (rv38+1) sektioon jäljellä 8päivää ja kauhulla odotan kaikilta kuulemaani hiusten lähtö showta. Olen monta vuotta kasvattanut hiuksia, juuri kun tuntuu että alkavat olemaan pitkät niin nyt kaikki pelottelee että oota vaan siitä ne lähtee katkee ja tippuu ja saat leikkaa polkkatukan 😀

Liian vähäinen peseminen aiheutti päänahkaan patteja.Hiuksia alkoi lähteä.Haluaisin kokeilla Nisim shampoota jota amerikkaiset käyttää.
Ravintolisiä en ole kokeillut.

Täällä käynnissä epätoivoinen hiusten kasvatus raskauden jäljiltä ?

Raskausaikoina mun hiukset on voineet todella hyvin, ne on kasvaneet ja alopeciakin on aina rauhoittunut niin, ettei uusia laikkuja ole tullut sen 9kk aikana. Synnytyksen jälkeen lähteekin sitten se kaikki saavutettu hius ja vähän enemmänkin, kun alopecia aktivoituu ja hormonaalisten syiden vuoksi tippuu myös hiuksia. Eihän se maailman loppu ole, mutta kyllä jokainen hius jonka tippumisen voi estää, tuntuu sen arvoiselta. 🙂

Synnytyksestä nyt 9kk ja hiuksia lähtenyt viimeiset 3kk jäärkyttävä määrä ja asiaa ei tietysti auta pieni termiitti mikä roikkuu hiuksissa kiinni 24/7 ja todellakin olen harkinnut alkavani syömään biotiinia ja muutenkin panostamaan hiuksiin mutta ylläri tän vauva-arjen keskellä se on vähän päässyt lykkääntymään…

Esikoinen syntyi toukokuussa ja ainakaan vielä ei omissa hiuksissa ole muutoksia näkynyt. Raskauden aikana hiukset olivat hyvinvoivat ja niitä ei kovinkaan tippunut, nyt jännittää miten imetyksen aikana käy. Lisäravinteina käyttänyt raskaus/imetysaikana otettavaa monivitamiinilisää.

Olen saanut pitkästä aikaa kasvatettua itselleni pitkät hiukset. Nyt raskauden ja imetyksen myötä sekä tietenkin kilpirauhasarvon heittelyjen takia (kilpirauhanen on poistettu) hiuksia on lähtenyt kauheasti sekä katkeillut ja on ihan lirut. Tekisi mieli leikata lyhyeksi taas että saisi huonot pois mutta ei millään raaskisi. Miettinyt olen että imetyksen kun tästä kohta puolin lopetan niin kokeilen juuri kyseistä valmistetta

Minulla oli ennen lasten syntymää paksut pitkät hiukset ,hiuksiani ihailtiin ja ihmeteltiin miten ihanat ne olivatkaan.Kuopukseni syntymän jälkeen hiuksia alkoi lähteä todella paljon,olin kovin tressaantunut kolmen lapsen kanssa arkea pyörittäessäni,söin huonosti,nukuin huonosti enkä jaksanut huollehtia hiuksistani.Nykyiset kuivat hapsottavat hiukset ovat kamalat.Mielelläni kokeilisin jotain,että saisin hiuksiini taas eloa ja kasvu voimaa

Nopea painonpudotus vuoden alusta, 19 kg.
Hieno saavutus, mutta hiukset lähtevät tukoittain päästä joka pesun jälkeen ja ihan päivälläkin. Pelottaa hieman mihin mä johtaa.

Voisko toimia myös nuorella miehellä? Ettei tarvitsisi jäädä armeija-lookiin.

Tukkani väheni puolella. Ja ei ole hirveästi kasvanut takaisin.

Kyllähän se hiuksissa on ikävä kyllä näkynyt. Itsekin juuri aloin kokeilla biotiinia, vielä en ole tuloksia huomannut.

Raskausaikana hiukset olivat hyvässä kunnossa mutta synnytyksen jälkeen hiuksia lähtenyt järkyttävät kasat. Imetyksen takia en ole vielä luontaistuotteita testannut.

En ole kokeillut kyseistä tuotetta mutta iän myötä hiukset tuntuvat harventuneen ja muuttuneen hauraimmiksi. Oiskohan tästä tuotteesta apua? ☺

Hiuksia lähtee ihan kauheasti. :(Viimesimmästä imetyksestä on jo kaksi vuotta, mutta matalat rautavarastot luultavasti vie hiuksia.

Mullakin hiuksia irtoili, nyt jo vähän helpottanut. Hiusten kunto on aivan kamala. Ovat ihme takkukasat ja pörröiset vaikka mitä tekis ? täytyy kokeilla tätä kyseistä valmistetta!

Raskauden jälkeen jo valmiiksi ohuet hiukset ojensivat entisestään.

Hiukset kuivui ja niitä lähti paljon.

Raskaus todellakin vaikutti omaan pehkooni. Raskausaikana hiukset olivat hyvässä kunnossa ja jopa vielä paksummat ja pidemmät mitä mulla muutenkin on! Mutta imetyksen aikainen hiustenlähtö ja oheneminen todella yllätti ?? siinä meni ainakin vuosi tai enemmänkin ennenkuin tilanne normalisoitui. Ravinnelisiä TV en käyttänyt aikoinaan.. Nyt kohta tyttö täyttää 4v ja nyt mun omat hiukset on taas huippupaksut ja pitkät ? katsotaan miten käy jos tulee lisää lapsia. Tämä biotiini lisäravinne kuulostaa aika hyvältä. Täytyy pitää mielessä jos joskus samainen ohenemisongelma tulee vastaan!

3 lasta synnyttäneenä voin sanoa, että hiuksia lähtee. Välillä tulko välillä vähemmän. Oon kokeillu 2 nimeltä mainitsematonta tuotetta enkä oo huomannu mitään vaikutusta. Jos nyt onnistuis, ensin arvonnassa ja sitten vielä kasvatuksessa, niin olisin onnellinen.

Raskauksista on jo aikaa, mutta ikä ohentaa jo hiuksia. Biotiini on kyllä auttanut ennen ja uuden kuurin aika olisi jo.

Pitkään kestäneet imetykset verottivat kyllä hiusten vahvuutta.

Eipä ole tullut käytettyä, vaikka raskaudet sekäsittemmin ilmennyt kilpirauhasen vajaa-toiminta verotti osansa…auts..?

Kolme raskautta ja joka raskauden jälkeen hiukset huonossa kunnossa, tuntuu ettei viimesen synnytyksen jälkeen hiukset palanneet enään entiselleen. Tarvetta olisi palkinnolle ??

Raskausaikana hiukset olivat tavallista paksummat ja kiiltävämmät, mutta synnytyksen jälkeen tukkaa lähti reilusti. Omat hiukset eivät ole muutenkaan koskaan olleet mikään leijonanharja, joten kiinnostaisi kokeilla jotain niitä vahvistavaa 🙂

Minulla on aina ollut tosi hennot ja hienot hiukset. Katselen aina kadettien muiden pitkiä paskuja hiuksia. Ja iän myötä hiukset ovat tulleet entistä hennommiksi. Siksi haluaisin voittaa nämä tuotteet, kaikki keinot on kokeiltava ❤️

Mulla on aina ollu ohuet hiukset jotka ei kasva mut 5v sit esikoisen synnyttyä ne vähäsetkin hiukset on lopettanu kasvunsa ja kaikkea mahollista on kokeiltu. Ja nyt vuosi sitten toisen lapsen synnyttyä kävi aivan jäätävä hius kato ja mun hiirenhännässä , ja sen jälkeen on vielä tarkemmin katsonut millä pesee hiukset ja mitä lisiä söisi, nää on vielä omasta mielestä kokeilematta et olisi ihan mielenkiintoista päästä kokeilemaan 🙂

Raskausaikana hiukset samanlaiset kuin normaalisti, mutta imetysaikana hiukset oheni.

Raskauden puoliväliin asti tippui ihan kamalasti hiuksia, loppuraskaudessa sit hiukset vahvistu ja oli hyväkuntoiset ja paksut. 2kk synnytyksestä alkoi lähtemään hiuksia tupoittain ja sitä on jatkunu nyt melkein 3kk. Oon suunnitellut kokeilla biotiinilisää mut en oo saanut aikaseks sellasta ostettua vielä. : D

Raskauksien jälkeen imetys sai hiukseni lähtemään, ohenemaan ja jostain syystä ne muuttuivat megalomaanisen rasvaisiksi. Pesu kolmen päivän välein on täyttä utopiaa. Jos ei pese joka päivä, niin pää on kuin voipaketti. Ja kyllä, pesuaineita olen kokeillut. Tiedättekös kuinka monella merkillä on shampoota ja hoitoaineita kuiville hiuksille? Juu, kaikilla! Entäs rasvoittuville? No harvoilla…kyllä tää Biotiini olisi vielä ihana kokeilla!

Raskautta minulla ei ole taustalla, mutta viimekesäinen onnettomuus ja sen myötä stressi ja vahvat lääkkeet ovat aiheuttaneet runsasta hiustenlähtöä. Kalloni halkesi onnettomuudessa, enkä antanut kivusta johtuen kenenkään harjata hiuksiani kuukausiin, hiusteni tilanne ei siis ole kovin hehkeä. Tämä siis todellakin tulisi tarpeeseen!

Itse syön piimaxia kun tuntuu että hiukset irtoo päästä ja varsinkin imetyksen loputtua hiukset meni jotenkin tosi hauraaksi ja katkeilee helposti. Oon monesti miettinyt kaikenmaailman ravintolisiä mutta aattelin aloittaa tuosta piimaxista kun sitä lähikaupasta löytyi?

Mulla ei oo koskaan ollu mitkään superpaksut hiukset, mutta vahvat ja kiiltävät kuitenkin. Reilu vuosi termiitin syntymästä, ja tukka on ohut, eloton eikä niin kovin kiiltäväkään. Ilman laittamista (föönaus ja kaiken maailman tökötit) mun tukka on pannukakku. Arkisin herätyskello soi puol kuus ja siitä prinsessa päikkyyn ja ite töihin -> hirveen vähän aikaa ja motivaatiota hiustenlaittoon. Kaikenmaailman shampoot ja tehohoidon on kokeiltu, ei kuitenkaan mitään vitamiineja yms erityisesti hiuksille.

En oo kokeillu. Hiukset pysy ihan samassa kunnossa koko raskauden ajan.

Raskaudet veivät hiuksia, samoin myös imetys, hiukset tummuivat myös huomattavasti.

Mulla juurikin nämä kyseiset tuntosarvet pystyssä joka ikinen aamu kun herään ja niitä yritän läästiä jotenkin alaspäin että olis edes vähän ihmisen näköinen. Tämä paketti tulis mulle enemmän kuin tarpeeseen että nämä hiukset joskus kasvaisivat vielä normaaliin mittaansa

Raskausaikana hiukset olivat hyvässä kunnossa. Nyt imetyksen aikana olen huomannut että hiuksia lähtee harjatessa ihan reippaasti. Tosin luulen että yksi syy on vielä stressi. Stressaan tällä hetkellä aivan liikaa kaikesta! En ole vielä kokeillut ravintolisiä, mielelläni tutustuisin paremmin tähän tuotteeseen. Haluan mun paksut ja terveet hiukset takaisin!

Jokaisella raskaudella huomaan olleen merkitystä, mutta viimeisimmän kaksosraskauden jälkeen hiukset ovat muuttuneet entistä ohuemmiksi luiruiksi ja hiuksia lähtee todella paljon.

Poikaa odottaessa hiukset olivat kiiltävät, hyväkuntoiset ja paksummat kuin ikinä, mutta imetyksen myötä lähti puolet ja jäljelle jäänyt oli sellainen kuollut lättänä. Tyttöä odottaessa se valmiiksi kuollut ohut luiru muuttui entistä pahemmaksi, ehkä ei tarvitse edes kertoa miltä näytti sitten imetyksen jälkeen ja näyttää edelleen.. Tämä tulis enemmän kuin tilaukseen!

Raskausaikana mun hiukset oli täydelliset, mutta romahdus tuli sitten n. puoli vuotta synnytyksen jälkeen. Hiuksia lähti ihan älyttömästi ja nyt ootan vain kauhulla, mitä tapahtuu kun lopettelen imetyksen..

Hiuksia lähtee hiusharjaan jatkuvasti. Apua olis hyvä saada ennenkuin oon ihan kalju.

Imetysaikana katosi puolet hiuksista. Joka suihku ja kampauskerralla niitä irtosi tupottain. Kollageeniä söin, mutta en huomannut suurempaa apua.

Raskausaikana hiukset olivat hyvässä kunnossa, kasvoivat nopeaa ja eivät rasvoittuneet niin herkästi. Kampaajalla väri ei tarttunut hiuksiin hormonien vuoksi. Raskauden jälkeen hiukset aikoivat tipahdella senkin edestä ja tällä hetkellä itselläkin ”tuntosarvet”. Ravintolisiä en ole uskaltanut kokeilla imetyksen vuoksi, mutta nyt olisi kiva kokeilla millä tän hiuspehkon saa parempaan kuntoon 🙂

Raskausaikana hiukset ovat olleet loistavassa kunnossa, imetyksen päätyttyä tupottain lähtenyt hiuksia.

Oma karhea ja huokoinen tukka muuttui raskauksien ajaksi kiiltäväksi! Itselläni on myös”tuntosarvet” hiusrajassa ja sain muutaman luonnonkiharan otsalle…

Raskauden jälkeen hiukset olivat paljon tunmemmat ja voi v#*%& sitä hiusten lähtöä… Hiuksia oli joka paikassa- vauvassa niitä oli varmaan eniten 😀 muutenkin mun hiukset on ohentuneet vuosien aikana. Pienenä tyttönä oli ihanan paksut kutrit 🙂 Rupesin nyt vakavasti harkitseen tän tuotteen kokeilua!!

Molemmissa raskauksissa n. 4kk imetyksen jälkeen hiukset irtosi tuppoina ja alkoi pakenemaan ohimoilta kuin miehiltä konsanaan. Se oli kamalaa. Oli kivan näköistä kun ohimohiukset alkoivat kasvaa takaisin. Silloin käytin biotiinia en tiedäole miksi en ostanut lisää, sillä ei siitä haittaakaan ollut

Raskauksien jälkeen hiusten lähtö on lisääntynyt. Välillä hiuksia lähtee ihan tupottain irti, välllä vähän vähemmän. Perheessämme on neljä putkähiuksista. Mieheni toi eräältä työmatkalta meille tuliaisiksi leipurinhatun ettei niitä hiuksia enää löytyisi jokapaikasta ? Joten ei en ole kokeillut mitään. Kiva olis kyl testata!

Hiukset vaan vahvistui ja kasvoi hirvittävän pitkiksi edellisessä raskaudessa. Raskauden jälkeen kun ne leikattiin niin ei oo enää kasvanut siihen mittaan. Nyt olen uudestaan viimeisillään, mutta tällä kertaa hiukset ei nähtävästi suostu kasvamaan.

Ihan aluksi heti synnytyksen jälkeen mulla alkoi katkeilla hiukset. Pari kuukautta synnytyksen jälkeen alko ihan järkyttävä hiustenlähtö. Hiuksia oli pojan vaatteissa, matto ihan täynnä, pyykkikoneesta tuli hiustuppoja.. nyt 7kk synnytyksestä ja hiustenlähtö vähentynyt huomattavasti. Mulla on aina ollut tosi hyväkuntoiset ja kiiltävät hiukset vaan ei enää.. Tarkoitus olis nyt alkaa taas syömään biotiinia sillä se vaikutti tosi hyvin ennen raskautta hiusten ja kynsien kasvuun ja vahvuuteen.

En ole kokeillut, mutta imetystaipaleen loputtua voisin kyllä kokeilla! Mulla tuli ”poikahiuksia” otsalle kunnon kehä – eli siis parin sentin mittasia, joita ei saa millään taittumaan päätämyöten.. ?

Hiukset heikossa hapessa. ”Tuntosarvet” löytyvät multa myös. Tahon ne pois, josko tällä tuotteella onnistaisi. 😀

Mulla oli ennen raskautta tuhottu melkein tukka et katkes iha koko ajan vaikka mitä eri aineita käytti. Raskaus aika teki tukasta hyvänlaatuisen ja se ei katkeillut enää. Ja sit ku lapset oli syntynyt ni noin kuukaus ni oltiin samas pistees ku ennen raskautta tai enemmänkin pahemmassa. Tuntu et tukka lähtee kokonaan päästä. En ole kokeillut nyt raskauden jälkeen.

Koirille tarkoitettu biotiini, kuka sitä nyt söisi – täällä bingo! Itse on tultu kokeiltua eläinten biotiinilisää epätoivoisella hetkellä, kun hiusten kasvu tuntui stopanneen (positiiviseen päin) muuttuneiden elämäntapojen seurauksena. Sitä kokeilua kesti noin kaksi viikkoa, kunnes tabletit eivät enää menneet alas – vitamiinien maku taisi olla nelijalkaisille tarkoitettu… 😀 Viimeisen vuoden aikana on menneet uusiksi hiusten pesutavat, -aineet ja muotoilutuotteet runsaampien hiusten toivossa. Hiukset tuntuvat silti kasvavan maksimissaan sentin kuukaudessa, eli tällainen lisäravinne hiuksille (ja kynsille) olisi kyllä huippua saada testiin! :—)

Raskauden aikana hiukseni voivat oaremmin kuin ikinä ennen. Hiukset olivat kiiltävät, paksut ja kasvoivat nopeasti eikä suihkun lattiakaivon ritilä tai wc:n lattia tai lavuaari ollut täynnä hiuksia kuin ennen raskautta. Noh tilannehan ei ole enää lainkaan sama vaan synnytyksen jälkeen palasi vanha hiustyyli ja meni vielä pahemmaksi kuin ennen. Ohimoilla kaljut kohdat ja hiuksia lähti suihkussa niin paljon että hyvä kun vesi pääsi läpi lattiakaivoon. Imetyksen päättymisen jälkeen aloin syömään myös biotiinikuuria joka jäi kesken raskauden vuoksi ja kaljuihin kohtiin kasvoi taas hiukset (ah ne niin ihanat vauvahiukset joihin ei pysty suoristusrauta eikä hiuslakka ja jos eivät ole jo käkkärällä niin jos 50km säteellä on kosteutta ilmassa niin imaisevat sen sieltäkin ja vääntyvät jokaiseen ilmansuuntaan vuorotellen) ja irtohiuksia paljon vähemmän suihkun ja wc:n lattialla, harjassa sekä lavuaarissa. Tabletit kuitenkin loppuivat n. 1 kk sitten ja hiuksia onkin taas alkanut lähtemään oikein todenteolla. Mikä siinä onkin että tytölle voisi ostaa vaikka mitä ja kaikkihan on ihan supertärkeitä mutta itselle ei voi edes yhtä biotiinipurkkia käydä hakemassa? Jos huomenna yrittäisi…

hiuksia lähti,en kokeillut mitään ravintolisiä

Oma tilanne ei ole enää katastrofaalinen, mutta hiuksia kyllä lähti ja paljon kunnes raaskin leikata reilusti pois. Tuntosarvitupsukin otsalta löytyy. En ole kokeillut ravintolisiä, mutta nyt tosiaan tulisi tarpeeseen, kun tuntuu että leikkaamisen jälkeen hartioille ulottuvat hiukset loppuu aivan kesken.?

Itse olen todennut, että varsin vahva vaikutus hiusten laatuun on myös perintötekijöillä sekä hormonituotannolta. Omat hiukseni ovat kaikista ravintolisistä ym. hoidoista huolimatta vuosien varrella vain ohentuneet ja vähenneet (1 raskaus takana) – kuvista neäemmä mummilta perittyä…

Täytyy hyväksyä ja ymmärtää myös se, että joskus hiustenkaan lopputulos vaan ei ole se mitä toivoo ja silti elämä hymyilee 🙂

Tämä on kyllä totta! ? Periaatteessa on aika ihmeellistä, miten suuri vaikutus identiteettiin ja omaan minäkuvaan hiuksilla on ?

Esikoisen saaneena tämä tulisi tarpeeseen, sillä hormonit ovat vieneet hiukset päästä. En voinut kuvitella että tässä näin kävisi kukaan ei neuvolassa ja valmennuksissa puhunut asiasta. Itselläni tuli yllätyksenä kuinka paljon hormoni toiminta muuttuu kun tulee raskaaksi ja synnyttää lapsen plus vielä täysimettää! Hormoneista pitäisi puhua ehdottomasti enemmän neuvolassa! ?

En ole ollut raskaana, enkä ole myöskään kokeillut mitään ravintolisiä. Hiukseni ovat tosi huonossa kunnossa, katkeilevat ja ovat kuivat. Kävin juuri parturissa leikkaamassa huonoja latvoja vähän pois, ja ostin hiusnaamion ja jotain seerumia, ajatellen että saisin hiukseni hyvään kuntoon. Mutta nyt just sopivasti tuli vastaan tällänen teksti ja arvonta, toivottavasti arpaonni osuis kohdalleni! 😀 🙂

En ole ollut raskaana, mutta viimeisen parin vuoden aikana hiukseni ovat menneet todella huonoon kuntoon. Hiukset katkeilevat ja tuntuu että yli puolet hiuksistani ovat vain tippuneet :/ olen halunnut jo kauan testata valmistetta, mutta eipä näin opiskelijana halua käyttää rahaa johonkin joka ei täysin varmasti toimi.

Raskaana en ole vielä ollut mutta minipillereitten takia mun hiukset on katkeillu ihan törkeen paljon ja ohentunu! Ennen hiukset ylsi yli pepun ja oli niin paksut, mutta nykyään ne yltää alaselkään ja on niin hennot ja ohuet. Olis niin siistiä päästä kokeilee tollasii tabletteja ja huomaamaan jospa ne vaikka auttais

Mulla muutenki on todella ohuet hiukset eivätkä kasva kunnolla pituutta vaan pisimmillään yltää maks just ja just olkapäille. Jotain biotinia kokeilin joskus mut en hiuksissa sillä huomannut eroa. Kynnet ei lohkeillut niin paljoa kuin yleensä.

Oon vielä raskaana niin saa nähä miten hiusten käy synnytyksen jälkeen 😀 nyt 34+0 ja hiukset on kasvanu super nopeesti pituutta koko raskauden ajan. Jotkut sanoo että oma hiusväri saattas vaihtaa väriä, mutta en oo ainakaan vielä huomannu muutosta, ehkä hiuksen pinta on karhentunu ja kammatessa lähtee hirmu läjät hiusta, mutta silti tuntuu hiukset yhtä paksuilta 🙂 Syön raskausajan monivitamiineja ja ois kiva kokeilla synnytyksen jälkeen noitten biotiinien vaikutusta varsinkin ihoon 🙂

Itsellä lähti tosi paljon hiuksi raskauden ja vielä enemmän sen jälkeen. Vaikka tyttöni on jo 4,5 vuotta niin silti katkeilee ja baby hiuksia vielki on

Viime raskaudesta on jo kohta 2 vuotta mutta tukka silti edelleen huonossa kunnossa eikä paljon huvita pitää hiuksia auki. Mulla on aina ollu paksu tukka ja on vieläki mut todella huonossa kunnossa vaikka koittanu säännöllisesti leikkaa latvoja ja käyttäny erilaisii tököttejä. Jos näistä sais vaikka avun ja olis kiva taas pitää hiuksia auki ?

Olin onnellinen kun raskauden aikana tukka kasvoi ja kasvoi ajattelin että säilyn hiusten lähdöltä, mutta nyt synnytyksestä n.3kk ja tukka vaan venyy ja paukkuu irti päästä? en ole vielä kokeillut mitään ravintolisää, en oikein ole luottanut sellaisiin, mutta katsoessa sinun hius kuvia haluan itsekin kokeilla!?

Synnytyksestä oli kulunut 3kk kun hiuksia alkoi lähtemään. Se oli aika traumaattinen kokemus koska hiukseni on tällä hetkellä niin pitkät että ne ylettyy puoleen selkään. Ihan siis luomut ovat ? Siinä sitten panikoin luotto kampaajalleni että mitä tehdään. Avokado ja biotiinikuuri kehiin ja sormet ristissä toivoi että hiukset palaisi elinvoimaisiksi. Myös olen kokeillut Swiss Clinicin hiusseerumia ja May Beautyn hiusöljyt otin myös käyttöön. Siinä 6kk kohdalla hiuksien lähtö alkoi tasaantumaan mutta ihastuttavat vauvahiukset jäivät elämään, kaiketi pysyvästi. Hiuksieni laatu on myös parantunut paljon paksummaksi. Suurin kiitos taitaa olla tuossa Swiss Clinicin hiusseerumin ansiota ??

Raskausaikana en huomannut mitään muutoksia ja nyt vauvan ollessa parikuukautta huomaan suihlussa lähtevän hiuksia normaalia enemmän. Tämä setti tulisi siis todellakin tarpeeseen!<3

Raskauden aikana hiukset voi yhtäkkiä tosi hyvin ja kasvoi nopeasti, mutta sitten raskauden jälkeen kävi se perus:hiuksia lähti ihan tupottain, hiukset katkeili ja kasvu pysähtyi. Nyt tuntuu, että ikäkin alkanut tekemään sitä että hiukset ei enää kasva samalla tavalla, mikä on tosi surullista, koska olisi kiva taas saada pitkät hiukset. Aikomuksena on ollut kokeilla jotain biotiinia sisältävää tuotetta, sillä olen kuullut kehuja niistä ennenkin. Tämä kilpailu osui siis sopivasti kohdalle, jos vaikka onnetar suosisi minua, ja voisin voittaa ja testata, ja jos nuo auttaisi, niin voisin vielä jonain päivänä nauttia parempi vointisista ja pidemmistä hiuksista. Joita nyt voin vaan ihailla omista vanhoista kuvista sekä tottakai toisilla. Mutta kumpaa itsekin saisin hyväkuntoiset hiukset takaisin.

Olen ollut lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa raskaana ja jo raskausaikana hiukseni menivät huonoon kuntoon. Imetys x 2 sai sitten aikaan sen, että hiukseni menivät todella heikkoon kuntoon. Ne katkeilivat, ei niitä enää pystynyt värjäämään, olivat elottomat ja sellaiset ”jäykät”. jäivät siihen asentoon pystyyn, kun ne laittoikin. Minulle myös alkoi tulla ohimoille kaljuja kohtia, joita minulla on edelleenkin.

Olen joutunut leikkaamaan pitkät hiukseni aivan lyhyiksi, jotta ohentuminen ei niin erottuisi, kun pitkät hiukseni olivat kuin hiiren hännät. Suurestihan tämä harmittaa ja aiheuttaa lisästressiä, kun tuntuu ettei tilanne ala tasoittumaan vaikka viimeisestä imettämisestä on aikaa jo 1,5 vuotta. Ennen minulla oli paksut ja hyväkuntoiset hiukset.

Ravintolisistä olen kokeillut erilaisia biotiinia sisältäviä valmisteita, mutta en tätä kyseistä biotiini strong tuotetta. Olisi kyllä todella mielenkiintoista päästä kokeilemaan sitä, voi kun siitä olisikin apua tähän ikävään tilanteeseen <3

Raskaana ollessani hiukset oli upeassa kunnossa, ja tuntui ettei niitä lähtenyt ollenkaan. Tietenkin lapsen synnyttyä hiuksia alkoi lähtemään senkin edestä ja tuntui kuin olisi jäänyt vain ohut hiirenhäntä ja hiusharja aina täynnä hiuksia. Onneksi tilanne on rauhoittunut ja nyt lapsen ollessa pari vuotias, hiukset näyttää taas elinvoimaisemmilta. Muutamat biotiinikuurit vedetty, liekö auttanut asiaan 🙂

En ole koskaan kokeillut, tarpeen kyllä tulisi koska raudan puutteen takia lähti tukkaa tupoittain!?? Joskus kokeilin sinkkisitraattia, jotain pientä eroa huomasin.

Itellä ei oo raskaudesta kokemusta, mutta tuntosarvista kyllä on!? Oon kaiken maailmat öljyt, naamiot, shampoot ja hoitoaineet käyny läpi, mut ei vaa auta. Yrittää ponnarille laittaa hiuksia, nii jokasuunasta törröttää ja niskaan jää sellasii kunnon haituvii.. Ois kyllä ihan superii, jos sais hiukset kuntoo!?

Raskauksien aikana tukka ollu aina ihana, mut synnytyksen jälkeen tukkaa lähteny joka pesun yhteydessä valtavia tukkoja.
Itse asiassa olin raskaana ja imetin kun käytin tätä tuotetta. Mulle suositteli sitä luontaistuotekaupassa. ? Mikä siinä on, ettei sais käyttää?

Täällä yksi , jota tuntosarvet on vaivanneet ihan läpi elämän! 😀 voi olla, ettei biotiini-kuuri pelasta tilannetta, mutta ei se varmaan sitä pahentaisikaan!

Paketti olisi kyllä täydellinen kun tuntuu että ei nämä hiukset meinaa millään kasvaa ? eli mukana ollaan!

Raskauksien aikana hiukset kasvoi hienosti ja oli todella hyväkuntoiset, imetyksen aikana hiukset harveni ja pää on niinku harakanpesä. Nyt 1,5v synnytyksestä ja 2kk imetyksen lopetuksesta alkaa tuntosarvet olla sen mittaiset, että ne voi kammata otsatukaksi eikä ne aina sojota jokapuolelta suoraan ylöspäin. En ole koskaan kokeillut ravintolisiä tähän, vaikka monesti on tehnyt mieli.

Raskauden aikana hiukset tuuheni, kun taas sitten ihmetyksen aikana (4kk) ja sen jälkeen hiukset lähtivät tupoittain. Tämä paketti tulisi tarpeen!

Raskaus vei hiukset ja kun siitä selvittiin, päätin laihduttaa ja sitten lähti loputkin :(.

Kunpa onnetar suosisi, kovasti haluaisin testata!

Mä niin tarviin tätä kanssa. Kahden lapsen jälkeen mun pitkä luonnonkiharatukka on karvetunut ja olen kanssa koittanut kaikkea mahdollista. Voit vaan kuvitella mun hiukset kun viimeisestä synnytyksestä on viisi vuotta. Aina kauhistelen harjauksen jälkeen isoa kasaa hiuksia vaikka olen panostanut kaikkeen mitä hiuksiini laitan.

Mun hiukset on suihkun viemärissä ja harjassa. Menettänyt kiiltonsa muuttuneet lätyiks ja vaikeaksi käsiteltäviksi kiitos 8kk vanhan pojun?

Kyllä on raskaus/imetys saanut hiukset lähtemään. Nyt on jo vuosia edellisestä synnytyksestä mutta taas lähtee hiuksia kamalasti..syytä etsitään.. vaihtoehtoina stressi, ikä, raudanpuute.. toivon et syy löytyy.
Mukana arvonnassa ?

En ole kokeillut ravintolisää raskauden takia, hiukset kuluvat vain jotenkin entistä enemmän vaikka syön monivitamiinia ja käytän hiustenhoitoöljyä. Ilmeisesti biotiinia pitäisi syödä.

Tämä oli mielenkiintoinen postaus, itsellä makaa kyseinen biotiini purkki kaapissa täytyykin ottaa se käyttöön koska minulta löytyy myös tuntosarvet kiitos 9kk pikku prinsessan ? Ihailen kovasti aina kynsiäsi ja kiinnostaisikin kuulla niiden tilaamisesta, laitosta, pydyvyydestä kun muistan joskus vlogista kuulleeni että tilaat niitä ulkomailta ?

Tukkaa on lähtenyt tosi paljon ja lähtee edelleen.. Kaksi raskautta takana.. Olen kokeillut aiemmin toista valmistetta, mistä tuntui olevan hieman apuakin jopa 🙂
Mielellään kokeilisin tätä toistakin valmistetta

Ei ole kokemusta raskaudesta mutta Biotiinista on! Oma tukka on ohut ja kasvaa hyvin hitaasti. Osallistun siis arvontaan. 🙂

Ensimmäisessä raskaudessa hiuksia irtosi jonkun verran ja tukka ohentu tosi paljon, toinen raskaus sitten heti perään ni tukka kirjaimellisesti katkesi. Hädissään sitten varaamaan kampaajalle aikaa että sai suht fiksut hiukset leikattua kun takaa puuttui puolet 😀 nyt viimeisestä synnytyksestä aikaa reilu 2 vuotta ja tukka alkaa voida paremmin 🙂

Mulla on kaks lasta ja molempien synnytyksien jälkeen hiuksia on alkanut lähteä runsaasti kun vauva ollut 3kk ja sitä on jatkunut pitkään. Nyt nuorimmainen on vuoden ja selvästi näkyy lyhyttä hiusta (5-10cm) joka puolella päätä. Tämä tulisi todellakin tarpeeseen! ?

Menee ehdottomasti kokeiluun nämä, kun imetys päättyy. Synnytyksestä 5kk, ja tuntuu että tukka putoaa kohta päästä kokonaan. Todella ahdistavaa.. ?

Samanlailla omat hiukset katkes, en aluksi ajattelut että se johtuisi raskaudesta ? en ole käyttänyt mitään ravintolisiä mutta on kyllä tehnyt mieli!

Aa apua en siis oo yksin tän asian kans. Ensimmäinen lapsi ja tää tuli niin puun takaa tää hiustenlähtö ku olla ja voi! Joka kerta suihkun jälkee sydän tykyttää ja katon viemäriä että sinne taas irtos kauhea tuppo ? nyt 6kk neidin syntymästä. En oo koskaan kokeillu mitään ja tulis varmasti tähänki pääkoppaan tarpeeseen! ?

Hiukset on hauraat ja kuivat . Hiuksia lähtee paljon . Ennen raskauksia oli kuontalo vielä hyvässä kunnossa. Haluisin paksummat hiukset

Oi kyllä, hiuskato on täälläkin meneillään! Poika on nyt reilu 4kk ja ei tekisi edes mieli koskea kampaan, kun aina jää jäätävä kasa hiuksia käteen…suihkussakäynnistä nyt puhumattakaan? En kyllä muista, että esikoisesta olisi lähtenyt hiuksia näin paljon (tai sitten aika on vain kullannut muistot!). Mutta siis, näille vitamiineilla tulisi kyllä käyttöä, kun imetys aikanaan loppuu!

Minulla on nyt kaksi raskautta ja kaksi imetystä takana ja kaunis tukka on muisto vain ? minulla lähti todella paljon tukkaa ja myös hiuslaatu on ohentunut. Nyt kun kuopus on vähän yli vuoden niin huomaan että pikkuhiljaa uutta tukkaa on alkanut kasvamaan. En ole ikinä kokeillut näitä ravintolisiä, mutta nyt voisi olla hyvä tilanne kokeilla olisko näistä apua ?? ! 🙂 Kaljuuntumista olen myös useasti pelännyt ??

Voihan baby hair! Mulla pahin hiusten lähtö ja haituvien kasvatus osui jonnekin 1-1,5 v synnytyksen jälkeen. Imetän tosin edelleen nyt 1v8kk lasta, liekö se vaikuttanut asiaan. Kokeilin tota biotiinivalmistetta 100 tabletin pakkauksen, mutta en silloin huomannut suunnatonta muutosta missään. Nyt viime kuukausina hiukset on alkaneet kasvaa taas kunnolla pituutta, ja kaikki haituvat yltää jo melkein korkealle ponnarille. Ratkaisuna mulla on ollut suihkuttaa arviolta litra hiuslakkaa joka ikinen päivä kutreja kaitsemaan 😀 Pitäisi kyllä kokeilla uudestaan tota biotiinia, jos nyt olisi muu hormonitoiminta rauhoittunut niin, että vaikutusta ilmenisi.

Sulla on muuten huippu blogi ihana ote niin kirjoittamiseen kuin videoiden kuvaamiseenkin 🙂

Noi koirille tarkoitetut vitamiinit sisälsivät paljon enemmän biotiinia ja sinkkiä kuin mitkään siihen aikaan ihmisille (ainakaan suomessa) myytävät tabletit, ja huomattavasti pienempään hintaan. Biotiini strong taisikin olla ensimmäinen, ellei edelleen jopa ainoa ihmisille markkinoitu tuote vastaavilla pitoisuuksilla. Mutta edelleen jos koiralle ostan biotin fortea, napsin sitä myös hyvillä mielin itse.

aaa, aivan 😀 siis tästähän on yli 10 vuotta, mutta silloin oli nimenomaan koirille tarkoitetut vitamiinit tosi hypetetty juttu 😀

Itselleni sain myös järkyttävät tuntosarvet sivuille, jotka vielä luonnonkiharassa tukassa sojottivat joka päivä uusissä sfääreissä. ? nyt tytär 11kk, otsahiukset alkavat olla siedettävässä pituudessa. Kuitenkin vielä kiinni laitettaessa pongahtavat hienosti pystyyn sojottamaan. Olen syönyt Mama-vitamiinilisää nyt tähän asti, mutta nyt imetyksen loputtua olisi oikein mainio vaihtaa tähän ravintolisään ?

Haha nää tuntosarvet on kyllä pahat! ? koitin aina käyttää 500 pinniä ja hiuslakalla koitin väkisin saada ne taaksepäin kun pidin hiuksia kiinni. Pahinta siinä oli sitten kun oli kova tuuli, ja koko tuntosarvi lähti irti mun virityksestä ja sojoitti suoraan sivulle. Siinä oltiin sitten vilkku päällä ? onneksi on nyt sen verran pitkät että pysyvät ponnarissa ?✌?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X