desire nymark - Banneri

Pienen hetken käytin VSCO-appia missä lisäsin kuviin vaaleanpunaisen filtterin, mutta eilen kokeilin erilaisia variaatioita ja löysin aivan mahtavan kombon! Välillä kuvista ei vaan tule kirkkaita, vaikka olisi luonnonvaloa ja hyvä kamera. Silloin kuvien muokkaus pelastaa. Itse olen sen verran laiska ihminen, että haluan muokata kuvia puhelimella jotta saan ne lisättyä Instagramiin näppärästi.

APP: Facetune

1. Lisään filtterin Expose 100%

2. Lisään filtterin Lighter 20%

1. Valitsen filtterin Lighter, säädän sen 40% ja painan Clear

2. Painan Apply ja lisään sormella filtteriä valkoisiin kohtiin ja kohtiin missä on varjoa.

1. Painan Details

2. Korostan sormella leluja, kasveja ja Bellen paitaa

3. Tallennan kuvan kamerarullaan

APP: Pic-tap-Go

1. Lisään filtterin Lights On

2. Säädän filtterin kuten kuvan alareunassa

3. Skrollaan alaspäin

1. Lisään filtterin Air

2. Säädän filtterin kuten kuvan alareunassa

3. Tallennan kuvan kamerarullaan

4. Lisään kuvan Instagramiin

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X