desire nymark - Banneri

Vihdoinkin ulkona sataa ja sisälämpötila laski alle 30c. Tämä viikko on ollut koko perheelle melko raskas, koska Belle saa taas hampaita ja on ollut melko huonolla tuulella. Ensin ihmeteltiin miksi neidillä oli niin vähän hampaita, nyt kaikki sitten tulee sarjatulilla. Minullakin on ollut kuumetta ja flunssaa, joten ollaan tässä tyttöjen kesken vietetty laatuaikaa ja Andreas on ollut remontin kimpussa.

Meidän olohuone on aino huone joka on kokonaan valmis ja sisustettu. Melko neutraalilla linjalla mentiin, koska tässä huoneessa on jo valmiiksi niin paljon kauniita asioita mihin katse kiinnittyy. Korkea katto, neljä ikkunaa, ihmeellinen muoto, paneli ja iso kattokruunu. Loput onkin sitten ihan ”perusjuttuja”. Jossain vaiheessa elämää väitin että en muuten ikinä käytä vaaleanpunaista sisustuksessa, mutta toisin kävi.

Sohvat ja nojatuoli ovat Ikean Ektorp sarjaa ja vaikka nämä ei ole mun unelmasohvat, niin nämä olivat järkevä vaihtoehto. Pestävät päälliset ovat melkoinen must lapsiperheessä ja meidän päälliset ovat pesussa melko usein. Vaikka Bellellä on oma huone, missä valtaosa neidin leluista ovat, ne lempparit päätyvät silti aina olkkariin. Meillä ei ollut tarkoitus tehdä mitään leikkinurkkausta Bellelle, mutta näin on helpompi. Toisaalta mun vanha rottinkipöytä sopii sisustukseen aika hyvin.

Yli puolen vuoden ajan olen etsinyt erilaisia tauluja, mutta en löytänyt mitään sellaista jota oikeasti jaksan katsoa vähintään seuraavat 5 vuotta. Vihdoin löysin yrityksen (instagramin kautta) jotka tekevät tähtikartta-tauluja. Näissä on siis tähtitaivas tietyn päivämäärän mukaan, miten taivas on näyttänyt juuri sinä iltana. Vasemmalla puolella on ilta kun me tavattiin Andreaksen kanssa ja oikealla puolella Bellen syntymäpäivä.

Andreas on vaihtanut terassioven, laatoittanut kodinhoitohuoneen ja perjantaina saatiin meidän pesutorini. Kylppäri ja kodinhoitohuone ovat siis sisustusta vaille valmiita ja meidän työhuoneessa puuttuu enää listat. Nyt otetaan vähän lomaa ennen seuraavaa projektia.

Kommentit (8)

Teillä on maailman ihanin olohuone!!! Niin paljon tykkään, että ihan kuolaan täällä. Voiko niin edes sanoa?

Hauska idea nuo taulut! Voitko kertoa mikä yritys on kyseessä?

Thenightsky.com ? löytyy instasta nimellä nightskyio. Jos päädyt tilaamaan niin kantsii sitten ottaa ihan normilähetyksellä eikä maksaa enemmän pikatoimituksesta, koska ne tuli ihan kotiovelle saakka alle 5 päivässä sillä normilla ???

Mistä noita tähtikarttatauluja saa tilattua? 🙂 Todella kiva idea.

Mikä firma noita tähtikuvio tauluja tekee? ?

Mikä tää yritys on mistä saa tähtikarttatauluja? ? Ihana koti!!

Kiitos ❤️ thenightsky.com, löytyy instagramista nimellä @thenightskyio ? aika hintavia oli, mutta tosi laadukkaita ? materiaali on sellaista ”samettimaista”, että ei mikään ihan ”normi” juliste ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X