desire nymark - Banneri

Kusetin huutaa taas hoosiannaa

Periaatteessa on ihan siistiä olla nainen. Siis jos miettii mihin kaikkeen meidän keho pystyy ja niin pois päin. Mutta sitten taas nämä naiselliset vaivat, jotka meinaavat saada hermoromahduksen (tai sukupuolileikkauksen) aikaiseksi, kuten nyt esimerkiksi uhrijuhlat (menkat) joka helvetin kuukausi, oviskivut koska kehoni ei luota siihen että pelkkä ovistikku voisi ilmoittaa minulle että nyt voitais tehdä vauva ja uusin tuttavuus; HIIVA!

Tämä vittusaatana ei millään meinaa väistyä, koska olin niin tyhmä ja menin uskomaan että yksi canesten kuuri auttaisi. Mutta ei, kuukausi myöhemmin ja koen taas melko trooppisia tuntemuksia alapäässä. Ensin sellaista saharamaista kuivuutta joka myöhemmin muuttui kirveleväksi ja polttavaksi tulivuoreksi. Meistä on viimeaikoina tullu apteekin vakkariasiakkaita ja ei siinä, onhan mies ihan kiltisti lähtenyt apteekkiin hakemaan panadoolia ja finrexiniä, mutta silloin kun pimperossa on jotain vikaa niin hän suorastaan ryntää sinne. Ilman että edes pyytäisin ja tyhjentää koko hyllyn koska SOS! APUA! Mahdollinen panokielto!

Tällä kertaa kokeilussa on tabletti sekä jo ennestään tuttu canestenvoide, ihan vaan varmuuden vuoksi. Mieskin ihan vapaaehtoisesti levittää omaan värkkiin kyseistä voidetta mukisematta, koska no.. onhan se mahdollinen ”kuivakausi” erittäin pelottava ja ahdistava. Mies osti myös sebamedia koska toosaan ei kannata käyttää mitään tujua ainetta pesuun. En tiedä oliko tämä apteekin henkilökunnan idea vai onko toi raukka nyt googlannut tuskahiessä eri vaihtoehtoja. Flunssa ja kuume sai vaan aikaan sellaisen ”no höh, yritä levätä” reaktion mutta hiivan takia mulle keitettiin teetä ja käskettiin sänkyyn lepäämään. On noi miehet outoja otuksia.

Voi niitä nuoruusaikoja, kun pystyi panna menemään ilman minkäänlaisia ongelmia. Mun vaginalla on ilmeisesti ikäkriisi meneillään ja oireilee milloin mistäkin. Jos ei ole menkkoja tai oviskipuja niin sitten hiiva tai VTI koputtaa oveen. Pidempi setti saa minut melkeinpä sairaalakuntoon nykyään. Onhan se siistiä pyytää mies hoitamaan hommat alle viidessä minuutissa, ettei nyt vaan toosa suutu liiallisesta liikenteestä. Sanotaan nyt vaikka näin että jos ennen ajeltiin motarilla reilu 140km/h lasissa niin nykyään kruisaillaan lähiössä missä nopeusrajoitus on se 60km/h ja matkan varrella on monen monta hidastetta. Eikä sellaisia pieniä, vaan oikeasti sellaisia että jos ajaa liian lujaa niin koko pohja irtoo.

Syyskuun lopussa pääsen vihdoin lääkäriin. Ennen sitä käyn verikokeissa ja saan vihdoin ja viimein ferritiinin ja muut rauta-arvot mitattua, HALLE FUCKING LUJAH! Vihdoinkin lääkäri oikeasti ymmärsi, että en tarvitse muita ehkäisymenetelmiä kuin tämä mun luonne ja asiaa tutkitaan oikeasti kunnolla. Ehkä mä sitten saan oikein todistuksen siitä, että minulla on vaativan vitun syndrooma. Tai pimppimasennus. Sitä odotellessa.

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Onhan sinulta mitattu verensokeri? Minulla aikoinaan oli jatkuvasti hiivatulehdus sekä pissatulehdus, kunnes eräs kansi keksi lähettää minut sokerirasituskokeeseen ja sieltä se syy löytyi. Toivottavasti ei sinulla sitä ole, vaikka kyllä tämänkin kanssa oikealla asenteella pärjää, jo liki 30 vuotta sairastanut.
Nimimerkki yksi mummo vaan

Avatar

Yks sana: Vagifem. Keski-ikä kolkuttaa mut loppui hiivat ja tulehdukset ja pissitulehdukset ja muut vittusaatanat.

Desire Nymark

NONI! Tämä menee suoraan osostoslistalle! Mulla on meinaa aina syksyllä ja talvella vähintään yksi pissatulehdus ???

Avatar

Älä käytä tavallista sebamedia intiimialueelle. Sebamedilta löytyy intiimialueelle oma pesuaine, jonka pH on normaalia pesuainetta happamampi. Suosittelen myös lactal balansea tai muuta vastaavaa tasapainottavaa tuotetta (esim seksin jälkeen ennaltaehkäisevästi). Paljon löytyy vaihtoehtoja ennaltaehkäisyyn ja hoitoon! Oma suosikki on multigyn actigel, jota voi itse annostella tarpeen mukaan.

Desire Nymark

Ai vitsi kiitos vinkistä! ?? mä lähetän huomenna miehen hakemaan kyseiset tuotteet jotta pääsis tästä lopullisesti eroon ❤️

Avatar

Ehkä tarvitte molemmat lääkäriltä Sporanox-kuurin. Meillä tämä auttoi vastaavassa tilanteessa. Lisäksi karpalopuristeet kapseleina sekä maitohappobakteerikuuri.

Desire Nymark

Karpalokapseleita syön mutta pitääpä tutustua noihin maitohappobakteeri tabuihin! ?

Avatar

Niin ärsyttäviä vaivoja, kaikki sympatiat sinne ja tsemppiä, kyllä se jossain vaiheessa helpottaa! (varmaan lohduttaa tosi paljon tässä vaiheessa :D)

Pakko vielä sanoa sen verran, että näitä sun tekstejä on niin parasta lukea, osaat kirjoittaa ei-niin-mieluisistakin asioista hauskasti ja niin, että saa repeillä kun tekstiä lukee.

Kiitos että jaksat postailla uusia tekstejä, ihanaa viikonloppua vittusaatana- vaivoista huolimatta 🙂

Avatar

Ihan samaa olin tulossa kirjoittamaan, että ootpa saanut taas tosi hauskan tekstin näinkin haastavasta tilanteesta. Ihan huippukirjoittaja oot vaikket kirjoita edes omalla äidinkielelläsi. Toivottavasti saisitte vaivan pois.

Avatar

Kokeile sitä maustamatonta jugurttia, ihan oikeasti toimii. Ei ole mikään höpöjuttu.

Avatar

Täällä oravanpyörää alettiin kukistaan paikallisestrogeenilla (ovestinia parin vkon kuuri) ja karpalokapseleilla. Mie olen niin kyllästynyt tuohon vti-hiiva-kuivuus-kierteeseen. Tsemppiä, toivottavasti sullaki helppaa pian.

Avatar

Meillä auttoi vasta kun molemmat otti suun kautta otettavan pillerin. Sen jälkeen ei oo ollu. Luojan kiitos. Oli se semmonen saatanankierre ja ylensä TIETENKIN tuli aina heti pakollisen saatanan eli menkkojen jälkeen. xP

Avatar

Mulla oli samanlaisia oireita eikä mikään auttanut. Meni itseasiasaa vaan pahempaan suuntaan hiivakuureista ja sitten epätoivon hetkellä mulla suositeltiin ”hiivantappokuuri” joka siis hoitaa hiivan kun kyse on muusta hiivasta kuin emättimen asukista. Tämä ko. Hiiva aiheuttaa samanlaisia oireita ja voi muistuttaa mm. Pissatulehdusta.

Mut varmaan ammutaan tästä hyvästä kun suosittelen tätä sulle (koska hiivasyndroomaa ei oikeasti ole olemassa ja se on vaan luulosairautta 😉 ) mutta mitäpä siinä menettää kuin parikymppiä euroja ja muutaman minuutin päivästään eli kokeile! Myös grepinsiemenöljy voi auttaa. Saa luontaistuotekaupoista.

Avatar

mulle ei auttanut canesten vaan joku toinen hiivalääkemerkki.(en nyt muista mikä) kantsii kokeilla toista lääkettä jos yksi ei tehoa…

Avatar

Mulla helpotti kierre kun sai reseptillä lääkkeen ja jonkin ilmeisesti kortisonia sisältävän voiteen. Kuivuuteen on itsellä helpottanut aqualan oil ja sit ehdottomasti kannattaa käyttää liukkarii ja paljon! Mulla oli ennen esikoista samanlaisia oireita ja olin ihan varma, että mulla on vulvodynia enkä pysty enää ikinä milloinkaan harrastamaan seksiä, mutta sit kun hiivakierre saatiin katkaistua, niin ongelmat katos pikkuhiljaa. Mutta siis tuohan on ihan paskaa ja vaikuttaa paljon elämänlaatuun. Toivottavasti siis saat apua ja helpotusta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä