desire nymark - Banneri

Pitkästä aikaa remppakuulumisia! Keittiö, olohuone, kodinhoitohuone ja kylppäri ovat kokonaan valmiita. Työhuone on saanut uusia huonekaluja mutta on vielä viimeistelyä vailla. Terassinovi vaihdettiin ja asennettiin ilmalämpöpumppu. Sauna on työn alla vielä, koska meiltä puuttuu panelia ja odotetaan että meidän tilaus saapuisi. Jäljellä on vielä pikkuvessa jonka kimppuun me hyökätään viikon päästä sekä 3 maakuhuonetta, vaatehuone, käytävä ja eteinen joissa uusitaan pinnat. Meinasin näyttää teille miltä meidän koti näyttää tällä hetkellä, joten luvassa on melko kuvapainotteinen postaus.

Meidän talo on rakennettu 1987. Tämä on minun lapsuudenkotini, jonka äitini on suunnitellut ja isäni rakentanut. Talo on 184 neliötä ja täällä on 3 makuuhuonetta, khh, suihku, sauna, yksi pienen pieni vessa, keittiö, olkkari, takkahuone jota käytetään työhuoneena, pitkä käytävä ja eteinen. Meidän makkarista löytyy myös vaatehuone. Kuten varmaan osaatte jo arvata kasarilla rakennettu talo on ollut melkoinen ”lakattu mänty helvetti” ja sen takia ollaan tehty melko kattava pintaremppa. Näin muuten rakastan tätä taloa ja varsinkin sijantia.

Talossa on super pitkä käytävä ja alemmassa kuvassa näkyy pieni vilaus Bellen haalarista. Eteinen sijaitsee siis keskellä taloa ja vastapäätä löytyy pikkuvessa. Keittiö on yhdessä päädyssä taloa ja olohuone toisessa, mikä tietysti tarkoittaa pientä ravaamista edes takaisin. Bellellä on oma huone, mutta kyllähän näitä leluja löytyy joka nurkasta. Meillä on pieni nurkkaus/säilytyskori joka ikisessä huoneessa leluja varten, koska Belle haluaa aina olla samassa tilassa meidän kanssa. Tämähän kyllä häiritsee meidän sisustusta pikkaisen, mutta minusta on tosi kiva että Belle ”nauttii” meidän seurasta ja on kiinnostunut aikuistenkin asioista.

Keittiö uusittiin kokonaan ja ai vitsi olen tyytyväinen tähän maalisävyyn! Pitkään pähkäilin että uskallanko oikeasti ottaa vihreän sävyn, mutta onhan tämä aivan ihana. Yleensä meillä ei kyllä ole telttaa keskellä keittiötä, mutta Andreas kävi Ikeassa Bellen kanssa ja tällainen heräteostos tarttui mukaan. Belle kuulemma halusi tällaisen, sitäpaitsi se näytti pienemmältä kaupassa. Belle on tietysti aivan rakastunut kapistukseen joten vaikka se on ruma ku mikä ja vie helvetisti tilaa se pysyy meidän keittiössä ainakin toistaseksi. 

Keittiön vastapäätä sijatsee meidän makkari (haha tossakin näkyy se kauhea teltta. Voi elämä). Voin myös kertoa että olen harvinaisen huono petaamaan sänkyä. Suunnitelmien mukaan tästä tulee meidän talon ainoa tumma huone. Osa uusista huonekaluista on jo hankittu, mutta kannetaan sisään vasta maalauksen jälkeen.

Kodinhoitohuone on aina yhtä sekaisin koska meille kertyy ihan älytön määrä pyykkiä, enkä tiedä miksi. Kai tämä on tätä lapsiperheen arkea. Tässä me pestään hampaat ja minä meikkaan ja säilytän kaikki kosmetiikka ja hygieniatuotteet, sillä tavalla toivottavasti pärjätään yhden vessan kanssa vaikka meistä tulevaisuudessa ehkä tulisi jopa viisihenkinen perhe.

Kylppäriin saatiin vihdoin ja viimein meidän hyllyt! Kiinnikkeitä odotettiin sellaiset 2 kuukautta. Andreas on itse suunnitellyt ja tehnyt nämä hukkapaloista. Vaikka minulla välillä palaa käpy ihan totaalisesti kaikkiin työkaluihin jotka ovat JOKA IKISESSÄ PAIKASSA (sekä yksi kokonainen makkari täynnä remppakamoja), minun on pakko sanoa että seurusteleminen raksamiehen kanssa on lottovoitto. Andreaksella on tosi hyvä silmä pintavalintojen kanssa ja jos en välttämättä jaksa selata pinterestiä läpi tai kävellä rautakaupoissa voin luottaa siihen että lopputulos on nätti vaikka Andreas itse saa valita.

Kylppärin vastapäätä sijaitsee Bellen huone. Tämä on melko neutraali tällä hetkellä, koska tämä huone on ennen toiminut vierashuoneena. Tässäkin uusitaan pinnat ja itse olisin halunnut keltaisen lastenhuoneen, mutta Belle päätti että vaaleanpunaisella mennään. Varastossa löytyy vaaleanpunainen sänky, mutta Belle ei suostu nukkumaan siinä. Belle on pienestä saakka nukkunut omassa makkarissa, mutta pinnasängystä luopuminen on asia erikseen.

Olkkarin yhteydessä löytyy meidän keskeneräinen työhuone. Pinnat ovat valmiit mutta sisustuksen kanssa kamppailen edelleen. Tästä saattaa tulevaisuudessa tulla makkari, jos lapsiluku kasvaa tai haluamme vierashuoneen. Tällä hetkellä tässä on kirjoja, kaikki firman paperit, työpisteet molemmille ja Bellen leluja. Melkoinen sekasorto kyseessä siis.

Tässä oli meidän talo ja superpitkä postaus. Menkat ovat edelleenkin myöhässä, joten eipä tässä oikeastaan ole mitään uutta kerrottavaa. Meinasin pitää taukoa somesta nyt viikonlopun yli. Tosi kivoja kommentteja olette laittaneet ja fiilis oli heti parempi viime postauksen jälkeen. Nyt te sentään tiedätte miksi en vastaa kaikkiin kommentteihin ja viestipyyntöihin. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (2)

Hei, pystytkö vinkkaamaan, mikä on tuo ihana vihreä maalisävy keittiössä? Kiinnostaisi kovasti!

Hei! 🙂 Se on tikkurilan serpentiini. Oon tykänny tästä tosi paljon 😍 sellainen passeli harmaanvihreä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X