desire nymark - Banneri

Täällä odotellaan edelleenkin menkkoja, jotka ovat 3 päivää myöhässä. Tämä kierto on pitänyt sisällään aukiolotutkimuksen, järkyttäviä oviskipuja, PMS – oireita jotka sisälsivät kipeitä finnejä, väsymystä ja vitutusta sekä kolmen päivän alavatsa ja selkäkipuja, mutta menkkoja ei näy. Syksy ja pimeät illat ovat varmasti syy tähän jatkuvaan väsymykseen, sekä tietty flunssaan. Selätetään yksi tauti ja heti sen perään seuraavaa hyökkää meidän kimppuun.

Ovulaatioinduktio

Induktiot aloitetaan kiertopäivä 5. Suunniteltu aloituspäivä olisi ollut huomenna, mutta koska kiertoni on sekaisin ja menkat myöhössä emme vielä tiedä tarkkaa aloituspäivää. Kunhan menkat alkavat saan hakea lääkkeet apteekista (ennen sitä ei kuulemma kannata hakea) ja sitten piti varata aika ultraan. Pahinta odotuksessa on noh, odotus. Tässä vaan yritän pitää pään kylmänä ja levätä mahdollisimman paljon. Foolihappoa olen jo kerennyt syödä kuukauden verran.

Ruokavalion kanssa on ollut vähän ongelmia, koska jostain syystä mun ruokahalu on kadonnut ja kaikki lihatuotteet ällöttää minua, enkä tiedä miksi. Tässä sitten ihmetellään Andreaksen kanssa että millä korvataan liha, koska terveellinen ruokavalio olisi kaiken A ja O tällä hetkellä. Kyselin vegaaneilta ja ilmeisesti Tofulla kannattaisi korvata. Tofua en ole ennen syönyt, joten tässä opitaan kaikenlaista uutta. Lihaton lokakuu ja tofu, täältä tullaan! Belle ja Andreas syö kuten ennenkin, mutta minä skippaan lihan.

Meillä on muuten vuosipäivä tänään! Ihan hullua miten paljon on kerennyt tapahtua vuoden aikana! Tämä on ehdottomasti ollut elämäni paras vuosi. Belle on oppinut ihan hirveästi uusia asioita ja neiti kasvaa aivan liian nopeasti. Olen saanut nähdä miten Bellen ja Andreaksen suhde on kasvanut. Alussa Andreas oli vähän hukassa, koska hänellä ei ollut aikaisempaa kokemusta lapsista, mutta tosi hienosti hän on kasvanut isyyteen. Poikamiehestä perheenisäksi vuodessa, ei mikään huono saavutus.

Koko Lokakuun ajan olen eristänyt itseni ulkomaailmasta. Jotenkin en vaan koe että jaksaisin olla ihmisten ympäröimänä tällä hetkellä. Haluan olla kotona perheeni kanssa, ilman stressiä ja ilman paineita. Olen kaivannut vähän ”omaa aikaa” ja haluan rauhassa käydä omia fiiliksiä läpi. Toivottavasti menkat alkaisivat kohta niin päästetään leikkimään piikkien kanssa!

Kiertopäivä: 32
Hoitojen saldo: 111,60€

Kommentit (8)

Jos haluatte syödä terveellistä niin jättäkää liha pois koko perhe! Me syödään pelkkäö kasvisruokaa, lapsi ei ole koskaan saanut lihaa. Nykyään on niin helppo korvaa lihan vaikka just tofulla, nyhtiksellä ja vaikka kikherneillä 😌

Maistoin just kaupassa viikonloppuna Elovenan kaurajauhista, oli muuten oikeesti ihan hyvää! Mennyt maku lihaan nyt raskauden takia ihan kokonaan niin toi lähtee kyllä käyttöön.

Hei kiitos vinkistä, laitan ostoslistalle! 😄

Oletko testannut, ettet vaan ole raskaana?? 😊

Ei edes tartte testata, meidän mahdollisuudet saada lapsia ilman hoitoja on 0% 😅 käytetään siis miehen paskatettuja siittiöitä 🙂

apua mikä ihana kirjoitusvirhe 🙈🙈

Ei apua 🤣 hitto miten noloa 🙈😂

Tässä ois toki myös ideaa 😄 mutta mieheni rakastaa lihaa, joten hän kyllä jatkaa lihansyöjänä ja ihan näin rehellisesti niin nämä kasvis/vege jutut ovat ihan uutta minulle ja tuli niin yllättäen, että en ainakaan vielä uskalla ”käännyttää” Belleä 😅 Pitää tässä kokeilla vähän reseptejä ja lukea aiheesta 🙂 mutta onhan lihan vähentäminen jo pieni askel 😄

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X