desire nymark - Banneri

Eilen oli kp10 ja käytiin verikokeessa ja ultraäänituntkimuksessa. Aloitin Gonal-F piikit kp5, paketissa oli 8 kertakäyttöneulaa ja olin oikein innoissani siitä että ovulaatioinduktio oli loppusuoralla, mutta sitten mikäät ei mennyt suunnitelmien mukaan. Gonal-F piikki 5 jäi kuvaamatta päänsäryn vuoksi ja eilinen ilta meni mököttäessä. Olin niin pettynyt ja itkuinen että en edes saanut mitään kirjoitettua.

Ensin käytiin siis ottamassa verikoe. Hoitaja 1 sanoi että minun on pakko otta verikoe Helsingissä ja aamulla, muuten he eivät saa tulosta saman päivän aikana. Tiistaina soitin naistenklinikalle ja kysyin milloin minun viimeistään pitäisi olla ottamassa verikoetta ja hoitaja 2 väitti että asialla ei ole kiire, voin mennä vaikka tuntia ennen lääkäriaikaa koska he eivät kuitenkaan saa tuloksia samana päivänä. 12 aikaan oltiin jonottamassa labrassa ja siinä jonottamisessa meni yli tunti. Pikkaisen otti päähän, koska minua väsytti ja oli päänsärkyä (nämä Gonal-F sivuvaikutukset joista olen kirjoittanut melko aktiivisesti) ja tiesin että tämän homman olisin saanut hoidettua Porvoossa vartissa.

Sanoin näytteenottajalle että meillä on kiire ja tämä ei ikinä onnistu ekalla, vaan vaatii aina kaksi yritystä. Jollain ihmeen tavalla se onnistui ekalla, mutta kivuliaampaa verikoetta on tuskin olemassa. Vielä illalla käsi oli kipeä ja sain nyt sitten tämän verikokeen ansiosta ensimmäisen mustelman. Hirveällä kiireellä mentiin sitten ultraäänitutkimukseen. Ensin lääkäri ei meinannut löytää vasenta munasarjaa ollenkaan, follikkelit oli pieniä, limakalvo ohut. Eli Gonal-F ei ole saanut mitään muuta aikaiseksi kuin hirveän olon. 

”Emme vielä tiedä miten hoitoja pitäisi jatkaa, koska kävit niin myöhään verikokeissa että tuloksia saadaan vasta huomenna”. Ai että minua otti päähän. Odotan nyt että lääkäri soittaisi minulla ja kertoisi miten jatketaan, mutta Gonalia pistetään vielä jonkun aikaa ja luultavasti lääkemäärää lisätään. Saan jatkaa tällä 37,5IU määrällä kunnes lääkäri nyt ilmoittaa miten edetään. Sanomattakin selvää että isompi määrä tarkoittaisi että minun olo menisi vielä pahempaan suuntaan. Olen niin pettynyt mun omaan kehoon, että kaiken maailman sivuoireita kyllä saan mutta en mitään muuta. Mökötin sitten loppuillan.

Follit ja limakalvo

Follikkelit olivat 6-7mm ja endometrium (eli limakalvo) ”aivan ohut 3.8”. Pikkaisen jäi pelottamaan että menikö koko tämä kierto nyt sitten päin persettä. Muutenkin olen ollut todella herkällä päällä ja meinasin purskahtaa itkuun heti lääkärikäynnin jälkeen. Myöhemmin meinasin taas ruveta poraamaan kun Andreas toi minulle kukkia. Joka lääkärikäynnin jälkeen olen saanut kukkapuskan piristykseksi. Tämä mun mies on aivan ihana. Hoitaa pistokset, on mukana lääkärikäynneillä, antaa mun levätä ja muutenkin on tukena koko ajan ja seuraa tosi tarkkaan mun vointia.

Oma jaksaminen

Joku tossa kyselikin miten ihmeessä jaksan Bellen kanssa. Minulla on niin mahtava tukiverkosto että siitäkin voisin itkeä. Onnesta siis. Mun äiti soittaa päivittäin ja kysyy jos haluan että hän käy kaupassa tai tulee siivoomaan tai leikkimään Bellen kanssa. Mun kaverit hoitavat Belleä jos meillä on lääkäriaika ja on muutenkin valmiita auttamaan Bellen kanssa ihan milloin tahansa. Mun kaverit ovat muutenkin nyt käyneet täällä kahvilla kun en itse oikein jaksa liikkua. Andreaksen äiti on tehnyt meille ruokaa, koska ”on tärkeetä syödä vaikka ei jaksaisi ja vaikka ällöttää”. Iltaisin mun olo pahenee ja silloin Andreas on täällä kotona ja aktivoi Belleä. Meillä ei siis ole yhtään mitään hätää!

Belle saa hampaita (TAAS!) joten nukkuminen on vähän niin ja näin, mutta jopa hammaskipujen keskellä Belle jaksaa hymyillä. Kerroin Bellelle että äiti on vähän kipeä ja Belle on ollut tosi rauhallinen sen jälkeen. Ei turhaa kiukuttelua, ei jankkaamista, hän vaan halaa minua koko ajan ja haluaa olla peiton alla mun kanssa katsomassa muumeja tai lukemassa kirjoja. 

Hoitojen status

Fiilis: Pettynyt ja kipeä
Kiertopäivä: 11
Lääkkeet: Gonal-F 37,5IU
Sivuvaikutukset: Päänsärky, etova olo, väsymys, finnit (varsinkin selässä), ruokahalu hävinnyt, jano.
Hinta: 381€
Sisältäen 4 lääkärikäyntiä, Gonal-F kynä, Emla voide x2, Ovitrelle kynä, Lutinus 100mg x2

Kommentit (7)

Tsemppiä hoitoihin! Ihanaa kun jaksat silti tehdä niin usein videoita YouTubeen 😊
Kaikkea hyvää teille! ❤️

Voisin kertoa pitkän tarinan meidän lapsettomuushoidoista… Pettymykset ja huonot lääkäri kokemukset oli niissä arkipäivää… Yli kolme vuotta.. Asiat kääntyi parhain päin heti kun menimme Niklas Simbergin vastaanotolle. Lääkärillä on todellakin väliä ja sillä mikä on sinun oma luottamus hoitavaan tahoon. Naistenklinikalta lähdin itse itkien ne kerrat kun siellä kävimme.
Oma vinkkini on että julkinen puoli syö parisuhdetta paljon enemmän kuin privaatti. Jos vaan rahallisesti mahdollista suosittelen yksityistä, aikakin on rahaa ja pettymykset entistä rankempia jos ne johtuu huonosta hoidosta. Tsemppiä kovasti❤️

Meillä on mennyt jo yli 7000 e hoitoihin, eikä tulosta ole tullut vaikka kaikki on toiminut kuten pitää, paitsi se että raskaus ei vaan ala.

Voi ei, tosi ikävä kuulla 😔 minua yllätti miten kalliiksi jopa inssi tulee julkisella puolella. Siis tottakai että on hoitokatto jne, mutta kyllä tässä olisi rahatilanne aika tiukalla jos monta vuotta menisin 500-1000 euroa 😒 Toivotaan että teillä tärppäisi mahdollisimman nopeasti ja tsemppiä ❤️

Me olemme naispari, eli emme saa hoitoja julkisella puolella emmekä yksityiselläkään saa niistä mitään Kela-korvauksia, vaan ihan kaikki menee omasta pussista.

Vaikka ehkä onkin hassua, tuli jotenkin hyvä mieli siitä, kun kerroit miten hyvät tukijoukot teillä on ja saatte apua kaikilta 🙂

Toivotaan parasta!

Toivotaan näin ❤️ Harmi että kaikilla ei ole näin mahtavaa tukiverkostoa ku meillä nyt on. Vähentää stressin määrää kun tietää että vaikka olo menisi vielä pahempaan suuntaan pärjätään ihan hyvin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X