desire nymark - Banneri

Arvatkaa mitä, meillä on ollut oksennustauti! Olipa jymyuutinen. Joka toisella on ollut tämä tauti ja jos sinulla ei vielä ole ollut, suosittelen käyttämään hengityssuojainta, kylpemään käsidesissä ja evakuoida itsesi vaikkapa Alaskaan. Tällä kyseisellä pöpöllä on jopa 5 päivän itämisaika. Tämän takia on ollut ”pikkaisen hiljaista” täällä somen puolella viimeisen viikon aikana.

Tässä makaan sängynpohjalla, kolmas päivä menossa. Aamulla oksensin pari kertaa, mutta luulen että tämä on menossa ohi nyt, vihdoin ja viimein. Olen juossut Bellen perässä oksennusämpärin kanssa, koska neidin ensimmäinen reaktio oli juosta pitkin kämppää. Eihän neidille kelvannut tavallinen ämpäri, ei tietenkään, ovathan ämpärit melko tylsiä kapistuksia. Kekseliäänä ihmisenä tarjosin potilaalle ison muumikulhon, jonka Belle hyväksyi tarkan seulonnan jälkeen.

Pestiin noin miljoona koneellista pyykkiä ja pakko myöntää että en ole ikinä ennen arvostanut meidän pesutornia samalla tavalla kuin nyt. Pestiin mattoja, vaihdettiin lakanoita, yritin epätoivoisesti pestä kädet ja heikkoina hetkinä olisi jopa tehnyt mieli syödä käsidesiä. Mutta kyllähän se oksennustauti ja pyrstöyskä tarttui minullekin. No, onneksi tauti riehui meillä tällä viikolla, koska ensiviikon perjantaina meillä on IVF suunnittelupalaveri!

En siis oikein ole jaksanut päivittää blogia eikä vloggaaminenkaan oikein onnistunut. Olisi sitten pitänyt liimata kamera otsaan ja näyttää sitä ”oikeeta elämää” oksennusämpärin kanssa. Kommentteihin en myöskään ole vastannut, sähköposti tulvii ja mitä nyt vielä. Kyllä tämä tästä, kunhan päästään taas vauhtiin. Nyt olisi oiva tilaisuus ottaa sisustuskuvia ja esitellä kotia, koska koko talon kattava desinfiointi on meneillään. Haluaisitte varmaan kuulla meidän fiiliksistä ennen IVF suunnittelukäyntiä ja onhan tässä muutenkin tapahtunut paljon. Andi ja Belle osti uuden kasvin, jäätävän kokoisen palmun, meidän olkkariin, olen saanut uuden suosikkikahvin, ostin uuden hajuveden. Isoja päätöksiä ja melko tapahtumarikaista mun elämässä, kyllä te tiedätte.

En ole juonut kahvia kolmeen päivään joten aivot ei oikein toimi. En kyllä myöskään ole saanut ruokaa alas kolmeen päivään. Pienimuotoista jumitusta tässä. Onko teillä toivepostauksia? Hoidot alkavat luultavasti maaliskuun alussa, joten siitä lähtien sisältö tulee olemaan melko lapsettomuuhoito – painoitteista.

Kommentit (9)

Ei noro kestä viikkoja. Itsellä kesti oksentelu 4h ja mahakrampit sekä ruokahaluttomuus 4vrk. Sain tartunnan töistä, jossa potilailla oli testatusti noro. Meni meillä kans koko perheen läpi. Viimenen oksensi viikko sitten.

Toivepostauksina juurikin kaikki lapsettomuushoitoihin liittyvä😊 ja parisuhteeseen liittyvät asiat myös kiinnostaa ☺

Tosi kiva kuulla, koska niitä tulee nyt varmaan ihan hirveä määrä! 😀 Tunnen itseni sen verran hyvin että saan tuskin mitään muuta kirjoitettua hoitojen aikana 😂 Mutta tulossa on ainakin ”fiilikset ennen suunnittelupalaveria” postaus 🙂 Yritetään myös että Andreas olisi enemmän mukana tällä kerralla kertomassa omia fiiliksiä 😊♥️

Vilkases snapchatin viestit kun ehdit <3 siellä on sulle ylläri <3

Meillä oli myös norovirus.
Tuli ensin minulle, elämäni kamalin 12h,meni 5pv, iski mieheen, kesti 4pv joista kolme sattui vaan mahaan ja sitten tyttöön jolla oli myös rankimmat 12h ikinä.
Ei vesikään pysynyt sisällä. Tsemppiä teille!

Luulin että noro kestää viikkoja? 🤭 Oiskohan meilläkin sitten ollut se noro 🤔 mikään ihan tavallinen oksennustauti tämä ei ollu, ihan hullua miten agressiivinen tauti 😅

Norovirusta on todella paljon liikkeellä ja sen kesto on 12-72h.. Itämisaika 24-48h… Oireet alkaa ja loppuu nopeasti. Ellen aivan väärin asiaa selvittänyt😅

Joo siis mä oon varmaan sekoittanu tyyliin salmonellaan tai johki?! 😂 Apua! No, nyt ainakin tiedän mikä noro on ja ONNEKSI se on ohi! 😀

Aaaah, aivan! Mä oon jotenkin luullut että tämä on sellainen tauti joka kestäisi monta viikkoa, apua! 😂 tämä oli meidän ensimmäinen kerta, mutta joo, oli luultavasti se noro sitten! Mikään normi oksutauti ei ole ikinä ollut näin paha, hyi 🙈

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X