desire nymark - Banneri

Kolme Fyremadel piikkiä takana ja tästä se alamäki sitten alkoi. Heräsin 3.30 alavatsakipuihin ja minulla on jatkuva pissahätä. Eli ihan perinteinen VTI kyseessä. Olen yrittänyt juoda mahdollisimman paljon, kun rupesin stressaamaan sitä hyperiä. Makaan vaatteet päällä kahden peiton alla ja tärisen. En tiedä miksi mulla on näin kylmä, enkä ole varma johtuuko tämä Fyremadelista vai olenko tulossa kipeäksi.

VTI on ehkä pahin mahdollinen vaiva. Okei, nyt liiottelen, mutta tiedätte mitä ajan takaa. Kirvelee, jatkuva pissahätä eikä tiedä miten päin pitäisi olla. Pelkään että tämä vaikuttaa meidän hoitoihin, en haluaisi tehdä punktiota VTIn kanssa ja no siis onhan tämä nyt perseestä että tämä iski JUST NYT. Kaiken kukkuraksi minun piti olla Pasilassa kello 11.00, joten 8 aikaan yritin paniikissa saada AB-kuurin. Lähetin viestin oma polkun kautta, soitin terveyskeskukseen ja yritin vielä käyttää mehiläisen appia. Nyt minulla sitten on kaksi kuuria, yksi Naistenklinikalta ja yksi terveyskeskuksesta. Lisäksi minulla on jatkuva resepti mehiläiseltä, kun minulla nyt on ollut näitä VTI-ongelmia niin usein. Mielummin överit ku vajarit.

Aamulla huusin Andille että ”mun pimpillä ei enää ole masennus vaan uhmaikä!”. Reilusti vettä, karpalomehua ja lepoa nyt vaan ja toivotaan että menisi ohi mahdollisimman nopeasti. Tänään pistetään Ovitrelle, eli irroituspiikki ja sitten pistäminen on ohi! Huomenna meillä on välipäivä ja torstaina sitten punktio. Tällä hetkellä olen niin väsynyt että en edes jaksa jännittää, mutta enköhän mä istu paskat housuissa torstai aamuna. Onneksi VTIn oireet helpottivat heti ensimmäisen tabun jälkeen.

Tämä nyt ehkä on pienin vaiva kaikista, mutta hitto että tunnen itseni rumaksi. En ole pitkään aikaan välittänyt mun ulkonäöstä, vaikka kiloja on tullut lisää noin 10kg viimeisen vuoden aikana ja otsassa on ryppyjä. Mutta nyt menee oikeasti tunteisiin. Mun naama on täynnä finnejä, mun hiukset ovat kuivat vaikka leikattiin otsatukka ja muutenkin reilu 5cm pituudesta. Farkut eivät enää mahdu päälle, tänään jouduin kiskomaan äippäfarkut jalkaan, että ihan vähän vaan turvottaa. Rinnat ovat myös kasvaneet, tämä nyt sinänsä olisi vaan positiivista koska mun ketunnokista ei oo hirveästi iloa ollut, mutta nyt rintaliivitkin kiristää. 

Fyremadel aiheutti muutenkin minulle tosi outoja sivuoireita ja voisin melkein kutsua tätä lääkettä kiimapiikiksi. Mutta kiimasta ei ole paljon iloa, nyt kun mulle iski VTI, että se siitä sitten. Yksi ainoa positiivinen sivuvaikutus ja siitäkään ei oikeasti ole iloa. Positiivisuus kesti tasan 10 päivää tässä kierrossa, mutta onhan sekin jotain. Hirveä helpotus siitä että tänään isketään viimeinen piikki, mutta samalla jännittää koska nyt siirrytään tositoimiin. Jossittelu on alkanut. Mitä jos me emme saa alkioita ollenkaan. Mitä jos seuraava IVF tehdään vasta syksyllä. Mitä jos mulle iskee hyperi. Se kirottu ”mitä jos”.

Ai niin, puhuttiin muuten mun follikkeleista ja munasoluista tänään. Belle totesi sitten kovaan ääneen että ”Äiti munii! Äiti on kana!”. Että ollaan me naurettukin, vastoinkäymisistä ja vitutuksesta huolimatta.

Kommentit (1)

Onko estolääkitys vti:hin tällä hetkellä huono vaihtoehto? Kuulostaa oudolta vaan tuo jatkuvasti voimassaoleva resepti 😦 Itellä oli vti-kierteeseen apua myös karpalokapseleista joita saa ilman reseptiä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X