desire nymark - Banneri

Munasolukeräyksessä saatiin 22 munasolua, joka ilmeisesti on hyvä saalis. Tällaisia viestejä olen ainakin saanut mun seuraajilta, itsehan en tiedä näistä sen enempää. Munasolut ovat tällä hetkellä labran puolella ja me saamme säännöllisin väliajoin tietoja oma polulle, että missä mennään ja miten jatkoviljely menee. Vähän jännitti että tuleekohan sinne mitään uutta tietoa nyt viikonlopun aikana.

Perjantaina heräsin kello 7, koska sain viestin että oma polulle on tullut viesti. 22 munasolua kerätty, 20 kypsää ja 18 normaalisti hedelmöitetty. 18 munasolua on siis jatkoviljelyssä ja toivotaan parasta. Istuin puhelin kädessä koko eilisen päivän, mutta viestiä ei tullut joten en vielä tiedä missä mennään. Olen yrittänyt ottaa mahdollisimman rauhallisesti nyt punktion jälkeen ja juoda runsaasti. Torstaina mulla oli ihan hyvä fiilis, mutta olihan niitä alavatsakipuja jonkun verran perjantaina ja lauantaina. Onneksi panadolista on ollut apua. 

Keräyksen jälkeen iski hirveä tunnemyrsky. En edes tiedä minkä takia, koska siinä vaiheessa meidän hoito oli käytännössä jo ohi, mutta ai luoja että mä olin vihainen ja ryytynyt. Laitoin foliohatun päälle ja ihmettelin jos mun keho reagoi tällä tavalla koska joku julma ihminen pölli sen kauhealla vaivalla tuotetut munasolut. Väitin jo Andreakselle että toista IVFää en saatana ikinä tee. En tiedä mistä tällainen vahva reaktio tuli, mutta eiköhän se mieli taas muutu kunhan olen toipunut tästä kaikesta. Luulin taas että olen ollut tosi ZEN, mutta oikeasti olen taas piilostressannut.

Leuassa on edelleenkin 14 finniä, farkut eivät mene jalkaan turvotuksen takia ja väsymys ei halua väistyä millään. Tänään aloitan Lugesteronin, eli keltarauhais hormonin, joten katsotaan millaisia sivuvaikutuksia niistä tulee. Tiistaina tehdään siirto JOS kaikki on mennyt hyvin labrassa ja perjantaina menemme risteilylle. Mikään bileristeily ei ole luvassa, koska minähän en enää siinä vaiheessa saa juoda ja ollaan molemmat melko väsyneitä hoitojen jälkeen. Mennään siis ihan vaan rentoutumaan. Toivotaan että saisimme tietää jotain meidän munasoluista viimeistään huomenna.

Miten teidän munasolut ovat pärjänneet jatkoviljelyssä? Olisi tosi kiva saada kuulla toisten tuloksia, kun ei oikein tiedä mitä tässä voi odottaa ♥️

Kommentit (11)

Meiltä saatiin 7 kypsää solua, 3 hedelmöittyi normaalisti, mutta ekan päivän jälkeen vain 2j jatkoi jakaantumista eli seitsemästä selvisi 2,joista toinen siirrettiin 2pv ikäisenä ja toista jatkoviljellään ja pakastetaan jos mahdollista

Meillä ei ollut noi hormonit tehonnut kovinkaan ja siksi ei varmaan niistä oireitakaan (annos 375). Tasan 4 munasolua saatiin keräyksessä kun toinen munasarja oli luovuttanut ja hoidot tehonneet huonosti. Niistä neljästä 2 oli hyödyllisiä ja vain yksi hedelmöittyi, jos tuuria on mukana niin saadaan siirtää alkio maanantaina. Mutta jos epäonnistuu niin koko hela hoito alusta, vaikea olla lannistumatta kun oddsit ovat meitä vastaan, mutta toivosta ei halua luopua <3

Toivosta ei todellakaan kannata luopua! Tsemppiä siirtoon, toivotaan parasta! ❤️

Hej. Intressant att följa med er IVFprocess och er vardag i övrigt. Vi gjorde IVF på kvinnokliniken för snart 2,5 år sedan. Vi fick allt som allt ca 40 ägg (detta pga hyperstimulering) ,men sist och slutligen klarade sig endast 7 stycken till dag 5. Alla frystes sedan ned i vårt fall. Idag har vi 2 st pojkar, 2 åring och 3 månaders. Hela processen kändes tung men så värt det i slutändan. Håller tummarna för att ni snart för belöning för mödan👍🏻

Saatiin 6 munasolua, 5 hedelmöittyi ivfssä. yksi tuore alkio siirrettiin, pari päivää punktion jälkeen. 4 pakkaseen. Tuo tuore ei kiinnittynyt, mutta sitten ensimmäisestä pakastetusta raskauduin, ja minulla on nyt 2 vuotias.

Mulla oli 30 follia, 15 hedelmöittyneitä, seitsemän jakautui normaalisti. Meillä ei tuote siirto eikä seuraavakaan siirto onnistunut, kaksi ei kestänyt sulatusta ja raskaus alkoi kaksosraskautena josta toinen meni kesken. Eli vielä yks ois pakkasessa odottelemassa. Sun saalis on hyvä! Plussatuulia sinne ❤️

Minulla vain yksi munasarja, josta ekalla 8 munasolua kaikki kypsiä. Kaikki taisivat lähteä myös jakaantumaan, 4 alkiota saatiin pakkaseen. Toisella yksi munasolu, kypsä onneksi ja siitä alkio pakkaseen. Saaliit eivät päätä huimaa, mutta tärkeitä ovat nekin. Toivotaan onnistumista teillekin! Tsemppiä tulevaan😊

Tosi hyvä saalis! Meillä tehty 2 Icsi-hoitoa. Ekalla kerralla saatiin vain 4 munasolua joista YKSI hedelmöittyi ja se siirrettiin, ei tulosta. Toisella kerralla saatiin kahdeksan munasolua, 5 hedelmöittyi mutta vain 2 näistä oli kolmantena päivänä (siirtopäivänä) siirtokelpoisia. Molemmat siirrettiin huono lähtötilanne huomioiden. Molemmat tarttuivat kiinni ja ovat täysin terveitä taaperoita tällä hetkellä. Paljon enemmän mitä uskalsimme koskaan toivoa saavamme. TSEMPPIÄ ❤️

Toi on hyvä saalis. Me saatiin muistaakseni kans jotain 20. Niistä kymmenen jatkoi kehittymistä blastokystavaiheeseen. Luultavasti teilläkin määrä siis tulee vähän tuosta tippumaan mutta tuskin radikaalisti😊 Teillä ei vissiin blastokysteiksi viljellä?
Siirron jälkeen se piina vasta alkaa. Mutta tsempit teille! Meillä alkaa uusi hoito parin viikon päästä, ku pakkanen tyhjä😔

Me saatiin 30 solua, 22 hedelmöittyi ja 11 alkiota lopuksi pakkaseen. 5 3-päiväistä, 5 5-päiväistä ja yksi 6-päiväinen. Onnellinen kyllä määrästä, nyt kaksi pakastealkion siirtoa tehty, mutta ei vaan tarraa kiinni. Tässä jo odottelen taas uutta kiertoa alkavaksi.

Ehkä voisin varotella lugesteronista, mikä mulla on kans ollu annoksena 2×200mg/pvä, ekassa kierrossa turvotti mun vatsan aivan älyttömäksi palloksi, olis tehny mieli käydä ostamassa jo mamma-housut, leggingseissä mentiin siis se pari viikkoa 😀 nyt toisella kertaa sama annos ja ei turvonnut vatsa kun vasta parina viimisenä päivänä, eli kai kroppa siihenkin lääkkeeseen voi sitten tottua, että varaudu ettei mee vielä hetkeen farkut ilman tuskaa kiinni. Ja niin luget kans väsyttää hirveesti, voisin vaan nukkua sen pari viikkoa kun niitä laitan 😀

Tsemppiä ja rentouttavaa laivamatkaa! 🙂

Teillä on oikein hyvä saalis kerrassaan 🙂 minulla saatiin ekasta punktiosta yksi (se pääsi tuoresiirto on) , toisesta kolme (joista yksi ei lähtenyt kehittymään) ja viimeisestä neljä (joista kolme lähti kehittymään).

Ekan punktion jälkeen mulle tuli ihan sama fiilis kun sinulle ja melkein tuli itku kun toinen hoitokierros alkoi, en olisi millään jaksanut sitä samaa toista kertaa. Siitä ne tunteet kuitenkin tasoittui ja toinen hoiti sujui jo ensimmäistä helpommin 🙂 toivotaan että teillä riittäisi tämä yksi kierros!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Desire Nymark

Desire Nymark

Olen kolmenkympin kynnyksellä oleva nainen joka tekee kahvikuppeja, vauvoja sekä taistelee naisen nautinnon puolesta. Suosikkiasioihin kuuluu pastan syöminen ja kapitalistisen patriarkaatin kukistumisesta haaveilu. Harrastuksena kahvin juominen, nukkuminen sekä sarkasmi. Valitettavasti työtehtäviini kuuluu myös siivoaminen, ruonlaitto huonolla menestyksellä ja pyykkikori, jonka pohjaa en ole nähnyt vuosikausiin.

Arkisto

X